Autumn


Ei vois kuvitellakkaan vielä olevan elokuu. Missä mun rusketus? Missä mun pitkään venyneet kesä illat kaverein kanssa? Missä mun kaikki reissut kaikkialle. JA haloo mä oon töissä viel elokuunki suurimmaks osaks koulun lisäks! No syksy tulee. Mä oon viel nii ristiriitanen ihminen, rakastan lämpöö ja auringon palvontaa, mut sit taas rakastan pukeutua niinku syksyllä. Mut sit taas vihaan talvee ja vähänkin kylmää. Lämpötila ei koskaan sais mennä pakkaselle. hyrrrr. Eli tuossa yllä olevassa kollaasissa, esittelin mitä mä ainakin aijjon nyt syksyllä ostaa. Ensimmäisenä noista tuon nahkatakin, ja punaiset converset. Mutta on mulla myös muita "tarpeita", nämä mä vain olen tähän mennessä osannut varmaksi päättää! Noni mut nyt yhtä lukijaa rikkaampana nukkuun.

1 kommentti

  1. Haha mulla on kans rusketus vielä ihan jossain muualla kuin iholla :D Ja converset on rakkaus, just tänään ostin mun ensimmäiset ;)
    http://pinkquartzes.blogspot.com/

    VastaaPoista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D7100 + Sigma 30mm 1:1.4 & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!