I could shout to the whole world that I love you

Näin synkkänä päivänä, mä ajattelin esitellä täällä blogissa, yhden suuren osan mun elämää, eli 
rakkauden
mun elämään on jo pidemmän aikaa kuulunut jotain, joka aina saa mut hymyilemään, aina nostaa mut jaloilleen jos muu elämä horjuttaa ja joka pitää
mua aina kädestä, missä ikinä kuljemmekaan.  Oon siis saanut kulkea Juuson kanssa samaa tietä jo 1½ vuotta. Tai kyseinen aika tulee täyteen "virallisesti" vasta lauantaina 3.10. Meidän virallinen vuosipäivä on aika suunniteltu ja ei suunniteltu juttu, kun se on 3.3.


Mä en enään edes osaa kuvitella, mitä mun elämä olis ilman Juusoa. Siittä on poikaystävän lisäksi mulle myös se paraskaveri. Se tärkein ihminen kaikista. Me ollaan koettu yhdessä todella paljon, ja vielä paljon paljon enemmän on edessä. Tiedättekö sen tunteen kun on valmis tekemaan toisen eteen mitä vaan? 

 
Mun elämä on aina ollut tosi rankkaa ja nopeasti muuttuvaa. Aina on saanut olla valmiina uuteen pudotukseen ja taas uuteen nousuun. Nyt mulla on se varmuus että mun elämässä on jotain pysyvää. 


Tätä onnellisuuden määrää, ei voi sanoilla kuvailla. Tätä rakkauden määrää, ei voi teioilla näyttää. 


Juuuuso♥  

1 kommentti

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D7100 + Sigma 30mm 1:1.4 & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!