Kesätyöt: ohi on!

 Nyt on taas hetki aikaa kirjoittaa. Pari päivää mennyt sellaisella hulinalla, johtuen ilmeisesti iltavuorosta. Olen ollut siis koko kesän töissä, Ti-Ti Nallen talolla. Mulla ei ole ollut lomasta tietoakaan, ainut vapaa viikko heti koulujen loputtua meni muuttaessa, ja sen jälkeen alkoivat työt. Onkohan mulla ollu kesän aikana kaks vapaata viikonloppua? Muut onkin sitten kulunut täällä:

 Tässä on "työpisteeni". Eli tosiaan, työnkuvaani kuuluu myydä lippuja Ti-Ti Nallen Taloon ja myös tuotteita. Olen pitänyt työstä todella paljon. Siksi jatkankin syksyllä. Tosin talo ei ole auki kuin lauantaisin, mutta ainakin silloin. Harmittaa hirveesti että joudun palaamaan takaisin kouluun, olen saanut uusia ihania ystäviä ja pidän työstäni todella. Noh, ehkä ensi kesänä sitten uudestaan :) 


Tässä mua näkee vähän työpaita päällä. Vaikkei kuva mikään hyvä olekkaan.
   Eilen oli meidän kesäkauden päätöspäivä. Jonka vietimme Purimolla. Eli "laivalla" joka risteilee hämeenkyröstä nokialle. Söimme, saunoimme, juttelimme ja pidimme hauskaa. Oli ikimuistoinen reissu. Tässä jotain kuvia sieltä:

Lopuksi vielä koko työporukkamme. Kaikki niin ihania ihmisiäHuomenna olis tiedossa keikka, eli pitäis mennä valokuvaamaan yhdet hautajaiset. Sen jälkeen suuntana olis Tampere, iskän kyydissä. Näkee sitäkin taas pitkästä aikaa. Käydä moikkaamassa vaaria sen synttäripäivänä ja sitten myös vähän kaupungilla. Nyt mä taidan mennä laittaan kameran lataukseen kun vielä muistan, ja sitten nukkumaan. öitä!
 

Ei kommentteja

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D7100 + Sigma 30mm 1:1.4 & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!