all can not wait

En tiedä mistä aloittaa, oikeastaan en edes tarkalleen tiedä mitä kertoa. Olen nyt viimeisen 24h tunnin sisällä kokenut hyvin vahvoja ja vaihtelivia tunteita. Tiedättekö sen tunteen että on joutunut kestämään jotain ihan turhaan? Käymään läpi jotain raskasta, ja ihan turhaan? Monen viikon "työ" on valunut hukkaan. Sen piti olla jo ohitse. Mutta tässä sitä taas ollaan, lähtö pisteessä. Heikkona ja voimattomana. Toivottomana aloittamaan kaiken alusta. Tai ei täysin toivottomana, mutta se toivonkipinä pitäisi ensin saada syttymään. Ehkä tässä, joskus. Ehkä minä taas joskus katson itseäni peilistä voittajana.. Nyt se tunne on kuitenkin harmaassa tulevaisuudessa. Miksikö kirjoitan tästä? Vaikken suoraan kerrokkaan mitä on tapahtunut, minulle kirjoittaminen on aina ollut se niinsanottu henkireikä. Mutta nyt olen taas kotona, ja tässä mennään 
päivä kerrallaan. 

Kävelin tuossa eilen Sirun kanssa meidän takapihalla ja otin sieltä muutamia kuvia. On ihan mahtavaa asua järvenrannalla. Ei ainoastaan tämän valokuvauksen takia, vaan kesällä pääsee uimaan ihan omalta takapihalta ja maisematkaan ei ole ollenkaan huonot. Meidän muuton jälkeen mun koulumatka vaihtui ½ kilsasta, viiteen kilsaan. Ja mä odotan ihan järkytyksellä millä ihmeellä mä kuljen täältä talvella. Mun koulu sijaitsee järven toisella puolella, ja ehotin äidille et ostaa mulle moottorikelkan et kuljen sillä jäitä pitki, ehe, ei se suostunu :D 
Myös tätä matkaa ajatellen, mä tartten uuden talvitakin. Tänään luovuin mun kahdesta vanhasta ja vein ne kirpputorille. Olen muutenkin tyhjentänyt vaatekaapistani sellaisen pienen jätesäkillisen vaatteita myyntiin. Jotta sinne sopii mun tulevat uutuudet tilalle, enkä muutenkaan kyllä tarvinnut niitä vaatteita enään. Tässä vähän kollaasia minkämoinen takki mulla on hakusessa:


Siis mä oon vissiin turhan vaativa, koska sitä täydellistä takkia ei vaan tunnu löytyvän. Haluaisin punaisen, tai jonkun ruskean sävyisen. Karvahuppu pitää olla, myöskin vähän pidempi. Sopivasti taskuja. Ei liikaa nyörejä. Nätit napit ja siroja yksityiskohtia. Meidän äitikin ehdotti jo mulle et helpoimmalla pääsisin jos rupeisin itse ompelemaan, kun sitä mun täydellistä takkia ei taida saada mistään valmiina. No, enköhän mä vielä jonkun aikaa tarkene nahkatakilla.
Takki ei suinkaan ole ainoa tuleva hankinta.
Niinkuin varmaan lukijat on saattanutkin jo huomata, minua harvemmin näkee hameessa, tai legginsseissä. Johtuen tuosta minun jokapäiväisestä kulkuvälineestä, skootterista.. Joten tuota farkkupuolta pitäisi vähän uudistaa. 


Hakusessa olisi siis aika tummat farkut. En ole pitkään pitkään aikaan omistanut mustia farkkuja, ja nyt tekisi mieli tuollaisia käsiteltyjä, vähän nahkantapaisia. Meillä kun on nämä kolme kissaa, ja olen aika laiska putsaamaan vaatteet kisunkarvoista uloslähtiessäni, niin olen vain väkisin jättänyt kaikki kivat mustat vaatteet ostamatta. Nyt kuitenkin mieleni on ruvennut tekemään täydellisiä mustia farkkuja, enkä tiedä pääsenkö tästä mielentilasta pois ilman niitä farkkuja. Myös todella tummansiniset farkut pitäisi saada. Samoin ihan normaalin siniset, tuollaiset kuin nuo oikeanreunimmaiset. Näistä kollaasin farkuista voisin kotiuttaa itselleni vaikka kaikki!

Huomenna ajattelin pitää huonepostauksen. Koska tuli tuossa jokunen päivä sitten kuvattua huone, kun se oli ihan räjähdyksen jäljiltä. Ja nyt se on lähes tiptop kunnossa, voisin sen huomenna vielä siivota loppuun ja kuvata uudestaan lopputuloksen. Siivouksesta tuli mieleen että löysin pari huivia ja paita siivotessani vaatekaappini, joita en edes muistanut että omistan sellaisia :D

Aijon myös ostaa talveksi muutamia kunnon tuubihuiveja. Marjapuuronvärinen on ehdoton, samoin musta tai valkoinen. Tuollainen karvainen olisi kyllä suloinen, mutta en tiedä tulisiko sille käyttöä. Tarvitsisin myös uudet lapaset, ehkä useammatkin. Mutta niille nyt en viitsinyt tehdä kollaasia.


Talveksi tarvisin myös lämpöiset kengät jos joudun talsimaan tuota koulumatkaa kävellen. Converset aijon kuitnekin hommata valkoisena, lisäksi. 
Josko mä nyt olisin kertonut tarpeeksi mun viimepäivistä ja tulevista ostoksista.
Tässä pitäisi alkaa pikkuhiljaa kysellä työharjoittelu paikkaa, kun harjoittelu alkaa tammikuussa, ja kestää kuusviikkoa. Tampere himottaisi, mutta vähän kyllä on kysymysmerkkinä että onko musta istuun päivästä kahta tuntia bussissa. Sokos ja Stokka olisi kyllä varmasti ikimuistoisia harjottelupaikkoja. No pitääpi fundeerata. 
Kävin tuossa muuten hätsynhätsyn pikaa seppälässä yksi päivä, en ole sitten varmaan vuoteen siellä käynyt. Ja jos olisi ollut lompakko mukana sieltä olisi lähtenyt mukaan monta ihanaa neuletta! Ensi shoppailu reissulla kyllä pitää katsastaa myös seppälä. Nyt taitaa olla mun nukkumaanmeno aika, joten huomenna (envanno enkälupaa) uutta postausta, vähän sisällöllisempää. Toivepostauksia saa tietenkin aina esitellä :) Nyt suljen koneen! 
Henna

6 kommenttia

 1. Vähäks kivoja noi takit ja farkut! :p Ja kiva blogi muutenkin:)! Mäki taidan jäädä seuraileen;)

  VastaaPoista
 2. Oivoi täää sai mut tajuaan et tosiaan on kohta taas talvi ja mulla kans toi about 5 kilsaa kouluuun tarpomista :/ mut oon niin kateellinen et joillain on järvi heti takapihalla, mutta ehkä mullakin toi haave viel jonain päivänä toteutuu :)

  VastaaPoista
 3. kivoja kuvia ja noi kollaasit on kivasti tehty! :)

  http://likeirememberyou.blogspot.com :)

  VastaaPoista
 4. Jnsku: Ole hyvä((:

  Vilma: Jep, huolisin kyllä itselleni nua kaikki farkut 8) kiitän kehuista ja toivottavasti miellyttää jatkossakin (:

  Laura: Ai sullakin ;o mä en tie miten mä selviän talven kävelystä! toivottavasti sulla toteutuu myös ((:

  Sanni: Kiitos kehuista Ü käyn kurkkaa sunkin blogin!

  VastaaPoista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D7100 + Sigma 30mm 1:1.4 & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!