Ikea

Sadepäivät ovat hyvää aikaa keksiä tekosyitä miksi en lukisi englantia. Olen siis tässä jo useamman tunnin selaillut nettikauppoja tehnyt kollaaseja mun tulevista hankinnoista:Ollaan äidin kanssa puhuttu että mentäisiin Ikeaan taas kun vaan viikonloppuvapaat osuvat yhteen. Mun oma asunto on nyt niin lähellä, että voi jo vähän alkaa suunnitella sitä. Ja tuo sohva! Se on täydellinen minun ensivuonna tulevaan pieneen kaksioon tai yksiöön. Se sopisi myös nykyiseen huoneeseenikin, joten luultavasti se lähtee seuraavalla Ikean reissulla mukaan. Tuollaista punaista CD-hyllyä meinasin jo viimeksi, mutta en sitten tiedä miksi se jäi ostamatta. Valkoinen pikkulipasto minulla on jo isona kaksirivisenä. Pienempi yöpöytä olisi tarpeen. Mustia koreja tarvitsisin huiveille vöille yms pikkusälälle. Ja myös näitä mun lemppari laseja, juuri sopivan isoja ja halpoja! Mulla on jo aika hyvät lähtökohdat omalle kämpälle. Enään sellasia suurempia juttuja mä en tartte kuin ruokailuryhmän ja pyykkikoneen! (jatietenkin tuon ylisöpön sohvan!) Ehkä mä jätän teille vähän jännitystä ja julkaisen mun muut syksyn kollaasit myöhemmin; Mulla nimittäin tuli äkkilähtö Juusolle. 

Mutta mitä mieltä olette mun tän hetkisestä Ikean ostoslistasta :-) ? 
Mikä on teidän lemppari?


Henna

6 kommenttia

 1. voi kun olet kaunis! ja toi sohva on tosi kivan värinen :)

  http://jr-justmylife.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. toi kollaasi on jotenkin tosi taiteellinen :) ja sulla on tosi tosi ihanat hiukset :)

  VastaaPoista
 3. Jenna: Kiitän Ü ja jep toi sohva on ihan yliveto! :)

  Elppu: hihi kiitos ((:

  VastaaPoista
 4. Moikkaa! :D

  Ooksie jo suunnitellu kollaasin siihen Nellyn kisaan? Sain justiin omani omani valmiiksi (http://nelly.com/fi/libresse/4f6f71f5-fba7-4c13-ba93-eec7c35e32ee) ja ois superia nähdä muittenkin tekeleitä.

  VastaaPoista
 5. Sohva on kyl pirtee! :-) Kävin ite just IKEAssa, ja hei pakko sanoa, et jos oot yhtään tee-ihmisiä niin osta mustikkateetä siitä ruokaputiikista!! se on halpaa ja erittäinn hyvää :))

  kiva blogi muutenkin!

  pixiewar.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. Kivat nuo pyöreät säilytyslaatikot! Hieno ulkoasu blogillasi :)

  http://jenninpaiva.blogspot.com/

  VastaaPoista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D5000 + Nikkor 35mm & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!