Oma unelma kämppä!

Niinkun tarkat lukijat on saattanut huomata, olen paljon hehkuttanut ja puhunut muutosta omaan, taino omaan vuokrakämppään. Vielä ei ole sitä täydellistä osunut kohdalle, enkä sen kanssa ole mitään kiirettä pitänyt. Mutta silmät ja korvat auki tässä edelleen, sen toivossa että joku päivä tämän vuoden aikana minulla se on. 
Oma koti 

Mutta nyt ajattelin vähän valaista ihan omaksi ja teidänkin iloksi millaisia juttuja mulla on siihen liittyen mielessä, ja mistä unelmoin. Ja tiedän etten tätä kaikkea voi saada, mutta siksi nämä ovatkin vain unelmia, mitä mahdollisuuksien mukaan toteutetaan.Asuntohan olisi siis kerrostalossa. Olen aika ison osan elämästäni asunut kerrostalossa, enkä pidä sitä ollenkaan huonona vaihtoehtona. Tosin onhan se AINA parempi ja kivempi kun on oma talo, piha ja kaikki. Mutta en tarvitse niitä vielä, ne tulevat myöhemmin tulevaisuudessa. Sijaintina asunnolla pitäisi olla hyvät kulkuyhteydet. Vaikka aijonkin autokoulun tuossa suorittaa. Vaihtoehtoja tällä hetkellä on Ikaalinen ja Tampereen seutu. Okei tässä kohtaa moni ajattelee mitä järkeä muuttaa pois Ikaalisista kun kerta opiskelen täällä, no mutta kulkeehan Tampereen suunnalta moni muukin koulussa. Ja mulla on paremmat työmahdollisuudet Tampereella, ja kuitenkin se muutto sinne tulis (ehkä) kauppiksen jälkeen Juuson lähdettyä armeijaan, niin miksi sitten muuttaa ensin tänne ja heti perään uusi muutto toiselle paikkakunnalle. Tässä vain minun mielipiteitäni.  


Sitten asunnon "ominaisuuksiin" jotka siittä haluaisin löytyvän. Ensimmäisenä lasitettuparveke. Se olisi niin ykköstä. Sienne ulkosohvaryhmä ja pöytä, ja mieluiten hyvät maisematkin. Silloin voisin myös päästää Sirun sinne katselemaan pihalle, kun hän ei mitenkään liian paljon valjaissa ulkona viihdy, ennemmin nauttii sisätilan lämmöstä ja vain katselee pihalle. Myös kasveja saisi sinne kesällä nätisti. Jep, olen aikas sisustusintoilija :-)

Asunto saisi olla pieni kaksio, tai tilava yksiö. Tietenkin kaksio aina parempi kun makkari ja olkkari olisi erikseen. Keittiö olisi maailman ihanin jos kaapistot olisi punaiset. Jotenkin vaan punainen keittiö olis niin mun juttu! Mutta se on niin epätodennäköistä kerrostalo asunnossa, että sitä en edes oikeastaan unelmoi saavani, sen takia olenkin aloittanut keräämään Obh Nordican CHILLI sarjaa. Elikkä punaisia keittiön pienkoneita. Ne ovat mielestäni hurjan söpöjä, ja vielä ihan hyvän laatuisiakin.
Olkkarissa saisi olla ISO ikkuna. Mitä isompi sen parempi. Ettei haittaisi edes vaikka jos se olisi katosta lattiaan. Keittiö saisi olla jotenkin yhteydessä olohuoneeseen. Esimerkiksi välissä pieni baaripöytä. Mä en haluais mitään tavallista ruokapöytää, tykkään paljon enemmän korkeista jakkaroista ja baaripöydästä. Ja se pöytä sais samalla niinkun juuri sanoin, jakaa sitä olohuonetta ja keittiötä. Ja sitten sitä voisi käyttää ihan työtasona kun esimerkiksi leipoo.  

 En löytänyt ihan sellaisia kuvia kuin hain. Mutta näissä nyt jotain sinne päin, mitä hain. Olohuoneeseen haluaisin divaanisohvan. Parhain olisi mielestäni punainen, mutta kuitenkin punaistakin voi olla liikaa, ja siksi vaihtoehtoja ovat myös vaalea beige ja ruskeat sävyt.


 Sitten vielä kollaasissa jotain pienempiä juttuja joita jo nyt keräilen.


Ja lopuksi, jotain mitä en malta odottaa:

Kevään uusi muumimuki Mymmelin äiti, ja Kesän tuleva sesonki muki Primadonna!

2 kommenttia

  1. Juuri tuollainen olisi myös oma unelmakämppä! No, ehkä sitten joskus :) Olet muuten tosi nätti!

    VastaaPoista
  2. Minulta löytyy olohuoneesta ihan valtava ikkuna, ja onhan se ihana, mutta sälekaihtimia on vaikea löytää. Ja siitä onkin helppo päätellä, että kesäisin täällä on ihan tajuttoman kuuma kun aurinko porottaa suoraan sisälle :/

    VastaaPoista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D7100 + Sigma 30mm 1:1.4 & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!