ONNEKSI OLKOON, minä!

Se tunne kun:
Puhelin soi taskussa kesken työpäivän, tosin äänettömällä. Kello on puoli 11 aamulla, vilkaiset hetken mietittyäsi kuka siellä voisi soittaa. Outo numero. Sujautat puhelimen taskuun takaisin, koska et voi työaikana vastata ollessasi myymälän puolella. Asia jää kuitenkin vaivaamaan sinua " Kuka minulle soittaisi tähän aikaan oudosta 0103 alkuisesta numerosta, Kuka se muka voisi olla? " Jäät miettien odottamaan 15minuutin päästä alkavaa taukoa, ehkä sitten voisit soittaa hänelle takaisin. Aika kuluu, meinaat jo unohtaa koko jutun, mutta lähtiessäsi tauolle, matkalla, liukuportaissa kurkkaat puhelimesta kelloa ja muistat oudon numeron jälleen. Kun olet päässyt neljännestä kerroksesta, -2 kerrokseen, ja pääset vihdoin ns. suljettujen ovien taakse, pois myymälän puolelta. Kaivat puhelimen taskusta, mietit vielä kerran että soitanko takaisin vaiko en, jos se oli vain joku typerä lehtimyyjä taas kauppaamassa turhaakin turhempaa seiskaa. Päätät jättää soittamatta, ja menet syömään lounaan. Asia vaivaa sinua kuitenkin yhä, ja 15minuuttia kestäneen tauon jälkeen päätät kuitenkin soittaa takaisin. 
Linja aukeaa, aika kuluu, kunnes hento naisen ääni vastaa " Elle lehden toimitus, Jonna puhelimessa " Kerrot nimesi, ja asiasi että olitte yrittäneet tavoitella minua, ja samalla kysyt mitä asia koski. Nainen puhelimessa kysyy " Olisiko sinulla hetki aikaa ? " Ajattelet että taas joku lehti kysely tai lehden myyjä, olet hilkulla vastata että ei kiinnosta. Hyvän päivän johdosta kuitenkin vastaat että kyllähän sinulla hetki on. Tulee hiljaisuus kunnes nainen jatkaa " Sinulla kävi nyt tupla tuuri kun soitit takaisin, olin juuri arpomassa uutta voittajaa tilallesi, elikkä toisin sanoen Onnea! " Hymy hiipii kasvoillesi ja lähestyy korvia, ääni rupeaa vapisemaan jännityksestä ja kysyt toiveikkaana " Mistähän minua onnitellaan? " 
Kunnes nainen kertoo sinun voittaneen jonkun syksyisen nettikilpailun, jossa palkintona oli Jet Set:in oma valintainen kello, ja oma värivalinteiset Converset! Et aluksi voi uskoa sitä, ja meinaatkin kysyä naiselta onko tämä nyt joku vitsi, kunnes nainen jatkaa kysymällä minkä väristä kelloa ja kenkiä laitetaan postiin, ja haluanko värivaihtoehdot sähköpostiini vai päättää ihan puhelimessa. No minä tiesin mitkä tuotteet olivat kyseessä ja päätin ne puhelimessa. Ja perjantaina nämä ihanuudet sitten saapuivatkin kotiin:


Aika huikeeta!

8 kommenttia

 1. Kiitos asiallisesta kommentistasi :> Ja kävipä sinulla tuuri, vau ! Todella muikeat palkinnot voitit, kyllä varmasti kelpaa :) Todella onnistuneet värivalinnat myös minusta :>

  VastaaPoista
 2. uiiii vähä oot onnekas !(: toi kello on iiiihana !

  VastaaPoista
 3. ÄÄÄ! ihan himo helmi :-) ja noi kengät on ihanat ja kivan väriset viä kaiken lisäks! voin vaan kuvitella sen tunteen, kun on voittanu jonkun arvonnan, ite en tosin oo ikinä voittanu, mut silti! ihan sika hienoo ja onneks olkoon! :-)

  VastaaPoista
 4. kiitos kommastas mun blogii! (: noi converset on ihaaanaaat ! (: muutenki kiva blogi, jäin lukijaks <:

  http://wwakeupandstartliving.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. aivan ihana blogi! tosi kivoja kuvia ja teksti on kivaa luettavaa (: onnittelut tosta voitosta (:

  olis kiva jos kävisit kurkkaamas munkin blogin:
  http://everydayhavestory.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. miks mä en ikinä voita mitään tollasta :(

  VastaaPoista
 7. Ihanaa ♥ Sulla kävi tuuri (: onnea!


  jjonski.blogspot.com

  VastaaPoista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D5000 + Nikkor 35mm & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!