:-)

  

Argh! Ei ikinä sais lukita kuvia kamerassa, niitä ei sit saa koneella mitenkää käänneltyä tai muokattua, siks noi kaks kuvaa tuol välissä tollei vammaa. Mut mä en enään jaksa niide kans tapella nii olkoot siellä tollalailla sitte. Tosiaa kuvat on siis kaikki eiliseltä. Ulkoiltiin vähä Juuso ja koirien kanssa. Onni on nii ihana ko se kaivaa noit lumihankia siinä toivos et se löytäis jotain. Sit kun sitä voi viel hoopottaa iha kunnol et vähä potkasee sitä lunta ja sillai innostuneest sanoo " mikä tuol on " nii joha alkaa lumi pöllyttä. On se vaan niin ykkös haukku Alma kaverinsa kanssa! 
Mutta siis, eilen lähettii käymää sit illalla juuson ja mun serku kans leffassa. Koska mä tarjosin kaikille (lahja ja voitetuilla lipuilla ::D ) leffaliput mulla oli valta valita leffa, joten valintahan oli (melkein..) selvä. Ja kulmanpoikiinhan me sitten päädyttiin. No, odotukset oli ehkä hippasen liian korkeella, mut oli se silti iha katsottava. Siin oli päänäyttelijänä se mikäs se nimi sitten mahtokaa olla, mut oon sen aikasemmista leffoista kyl tykänny, ja kyl se nyttekki näytteli tosi hyvi :-)
Nyt olis sit hiihtoloma, mistä mulla tosiaan oli noita lomapäiviä ainoastaan lauantai ja sunnuntai. Tän viikon oon sitten töissä, paitsi lauantain pyysin vappaaks kosk silloin onkin mun ja Juuso 2vuotis päivä! Hitsi kun on meinaa aika menny nopeesti. Mutta, mua ottaa nyt sen verran ihmiset päähä, (tällä kertaa hei TÄYSIN aiheesta), et taidan kirjottaa tota raporttia hetkise ja mennä sit nukkuu tän kiuku pois. Tosin ei tää yhes yös lähe. No mutta, ankaraa kävelyä huomen töihi nii eiköhä se sil oo selätetty. (okei, ei oo!) 

6 kommenttia

 1. ÄÄÄhh oot varmaa joku ajatusten lukija mul on pyöriny iha sama biisi nyt viimesen kolme tai neljä päivää päääs ja oon hoilannu sitä koko ajan:) Ja ihanan lumisia kuvia ja toi heppa ja koiruli on sulosia ja TE MYÖS!! <3

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo unisiepparikoru !:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tykkään kans, vaikka se vähän sillai kiliseekin koko ajan kävellessä :D

   Poista
 3. oioi ihana ulkoasu, voiku itekki osais väsätä tämmösiä:) kivoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos mukavasta kommenttista :) Kyllä tämän väsäämiseen vähän aikaa menikin :D

   Poista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D5000 + Nikkor 35mm & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!