Haastetta

Löysin blogeja selaillessani tälläisen mukavan tuntuisen haasteen, ja päätin kokeilla! 

Kerro mitkä viisi asiaa ostaisit, jos sinulla olisi kaikki maailman rahat. Tämän jälkeen haasta viisi muuta bloggajaa.

1.  Lähtisin maailmanympärys matkalle, mukanani ainoastaan Juuso ja tarvittavat matkatavarat! Kiertäisimme maailman hienoimmat nähtävyydet ja mahtavimmat paikat, suurimmat pääkaupungit. Singapore, Miami, Etelä-Afrikka, Mexico, Chile, Intia, ja vaikka mitkä muut!! 


2. Ostaisin itelleni/meille Juuson kanssa kerrostalon kattohuoneisto kämpän, ja samalla myös talon ja tontin tulevaisuutta varten. Haluan kuitenki ennen mitään omaa taloa ja pihaa kokea myös kerrostalo elämän. 


3. Auto! Kun on tuo täysi-ikäisyys ja sen myötä ajokortti jo hyvin lähellä!
Miellyttävämpiä olisi;  Honda CR-V, Audi Q5, BMW X1, Toyota Land Cruiser ja ohan noita. Tietty ostaisin sit Juusollekki samalla jonku siistiin menopelin. Mut itelle vähä isompaa kokoo joku City maasturi ehdottomasti, ei mitään pikkukippoa.

4. Perustaisin yrityksen, jonkun vaikka ihan maailmanlaajuisen. Jotta olisi sitten jatkossakin rahaa ja työpaikka, niin itsellekkin, kuin sitten sen myötä monelle muullekkin. Elokuva-ala olisi mieluisin!

5. Kaikkea pientä ja "tarpeellista" kivaa. Tatuointi, iPad2, uus laadukas kamera, kenkiä paljonpaljon, vaatteita, huonekaluja, sisustusjuttuja, täydelliset pidennykset, laukkuja, uus kone ja kännykkä ja vaikka mitä! 


 Siinä se! Vähä sillai hätäsemmällä sen tein mut tein kuitenki :-)
 

 

2 kommenttia

  1. kiva blogi ja ihan sika hieno bannerii ! www.karoliinac.blogspot.com

    VastaaPoista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D5000 + Nikkor 35mm & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!