Kunnon lakot päälle!

Nyt on sitten tullut vihdoin aika aloittaa mun kohdalla se ostolakko. Päivämääriä en ole päättänyt, mutta katsotaan nyt. Ollaan tässä jo jonkin aikaa huhtikuun puolelta oltukin. Ainut asia mitä korkeintaan ostan ostolakossa, on tallentava digiboksi. Koska isän yhdellä tutulla olis ehkä myytävänä, ja vielä sellanen missä on tosi paljon tallennus tilaa. Ja se on ihan täynnä maksukanavilta tallennettuja leffoja!! :D Mutta se on nyt vielä epävarmaa, joten sitä ei lasketa. 
Suunnitteilla on myös toinen lakko, mikä on mietityttänyt korvien välissä jo pidemmän aikaa. Nimittäin karkkilakko. Mä syön tosi paljon karkkia ja sokerijuttuja, tiedostan sen itsekkin. Ja diabeteksen kanssa se ei oo hyvä yhdistelmä, vaikka mulla moni pistoshoito onkin. En vaan ole saanut aikaiseksia tarttua itseäni niskasta kiinni, mutta nyt ainakin yritän. Eikä tarvitse tulla lässyttämään että " itsestä se on kiinni ". Tiedän sen kyllä :-D Mutta, lupaan ainakin yrittää parhaani! Kismittää vaan kun laivalta ostettuja karkkeja on vielä reilusti jäljellä, äiti osti tänään juuri polly pussin josta kerkesin napsimaan vain muutaman, ja juusokin saattaa tuliaiksiks tuoda jotain sokeripitoista :D Ja kaiken huipuksi, mulla on joululahjoista jäljellä anopilta saatu 15€uron käsintehty konvehti rasia mikä mun ja juuson piti syödä yhdessä kun se tulee takaisin. Kun siittä menee päivämääräkin aika pian umpeen eikä ihan viitsi noin kalliita konvehteja heittää menemään! :D

Väsäsin tänään aikani kuluksi muutmia kollaaseja, jutuista joita mun tekee mieli ihan hirveästi. Mutta ne ovat kuitenkin sellaisia, mitkä voin joskus tulla ostamaan. Mutten kuitenkaan nyt ole niitä edes ostolakon jälkeen ostamassa.


Mä niiiiiiiiin odotan et pihalta väistyy toi tuuli ja kylmyys ja tilalle tulee +25astetta ja ihana auringonpaiste! Että saan heittää shortsit jalkaan! Ja jee, farkkukausi saa kesänmittaisen tauon :-) Noi shortsit on kaikki sellasia, mitä voisin heti kättelyssä huolia, varsinkin noi pinkit! Mullahan on jo muutamat shortsit odottamassa kesää, ja muutamat farkut odottamassa tuunausta. Kun vaan saisi aikaiseksi......
Toinen mikä on mun sydämen vienyt, on nuo Niken kuviollist tennarit. Ai että! Voisin vaikka heti huomen aamulla heittää jotkut noista jalkaani! Multa tosin löytyy yhdet Niken 6.0, vielä NikeID, joita vuoden päivät käytin, mutta sitten jotenkin ne rupesivat tökkimään. Ja eipä niitä voi myydäkkään kun ne on itselle suunnitellut :D Mutta ehkä vielä joskus munkin eteisessä komeilee yhdet parit noita Niken himo hienoja kenkiä! Ongelmaksi osoittautuu tietenkin vaan se valinnan vaikeus!

 Valehtelematta, mä tarttisin uuden takin. Mut en yhtään tiiä millasen. Mulla on kevät/syksy takkeja nahkatakki, ja se beige ginan kangastakki. Tahtoisin uuden kun 24/7 nahkatakissa kulkeminen kyllästyttää. Toisaalta tahsoin tuon mallisen kuin tuo vasemman puoleinen, mutta ruskeana. Noh, ehkä mä ostan takin vasta syksyksi kun tulee taas kaikkea uutta ja kivaa!
Joku on varmaan huomannutkin että mulle on tullut nyt huhtikuun aikana useampi tuollainen "isompi" kaulakoru. Ne ovat aivan ihania! Noista mitkä kollaasissa on voisin huolia kaikki. Mutta kaupoista niitä on tuntunut löytyvän aika hintsusti minun makuuni sopivia. Ehkä niitä tulee lisää kun ostoslakko joskus loppuu :-)


Kangaskassi!!! Oon ollut sellaista vailla nyt niin moneen kertaan, että kesällä vielä etsin käsiini täydellisen sellaisen! Jotain tuon tyylistä kun kollaasissakin. 
Nyt kevään aikana useampaan blogiin on ilmestynyt "mekkohuolia" kun tulee päätös juhlia, häitä, rippijuhlia, valmistujaisia. Ja vaikka mitä muita juhlia. On sanomattakin selvää että tulee se tuttuakin tutumpi "mekkokriisi". Itse suunnittelin, että jos pidän ostolakkoa koko toukokuun, jää silloin mekkokin ostamatta. Mutta se ei ole ollenkaan huonompi juttu, kaapista kyllä löytyy mekko kevät juhlaan. Ensi vuonna sitten panostaa niihin juhliin enemmän kun (toivottavasti!) on valmistujaiset! Jos valmistuisin tänä kesänä, mekkona mulla olisi luultavasti jotain vastaavaa kun tuo vaaleansininen. Timantteja, väriä, ja pitkä helma takana! 

Hommasin tälle päivälle taas niin paljon tekemistä että olis voinut kyllä jättää hommaamatta :D koko huoneen siivous ei riittänyt, vaan piti siinä sitten käännellä vähän huonekalujakin. 
Nyt mä suuntaan nukkumaan univelkoja, ja huomenna JUUSO tulee takas Suomeen!!!

3 kommenttia

  1. mistä toi punanen mekko on ? :) aivan ihana !

    VastaaPoista
  2. oi mistä nuita mekkoja (: ja tosi ihana blogi muutenki ! banneri on aivan huippuhieno (: !

    VastaaPoista
  3. nettta & lumutuuliA: Otin kaikki mekos Fashiolistasta, joten en pysty muistamaan niiden alkup. myyntipaikkaa :/ ja kiitos kehuista :-)

    VastaaPoista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D5000 + Nikkor 35mm & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!