Voi pojat, mitkä lomat!

Nost3 & Protro feat. T.L & Comeetta - NRJ-Hitti NRJ Aamupojat Feat.ASTE - Ainoo hyvännäkönen NRJ Aamupojat-Hittikappale (Frontside Ollie) ORIGINAL UPLOAD

Mulla alko siis loma perjantaina, vaikken koulussa taas ollutkaan armottoman päänsäryn takia. Jäin kotiin kiltisti nukkumaan. Vähän kahentoista jälkeen mä sit heräsin, ja onneks pari buranaa oli vaikuttanut sen verran, etten joutunut jättämään väliin superkivaa päivää! Keksittiin lähteä porukalla leffaan, meitä oli just kaks autolastillista eli kymmenen. Nälkäpeli oli leffa valinta kun osa porukasta oli nähnyt jo american pien, ja osa project X:n. Sali oli lähes täynnä, joten me varattiin sitten koko eturivi, eikä se ollut onneks yhtään hullumpi istua, kun oli niin pieni sali kyseessä.


Syömään päädyimme (valitettavasti) American Dinner:iin. Aluks käytiin kyllä katsomassa onko Pancho Villassa tilaa, mutta meidän harmiksemme ei ollut kymmenelle hengelle, joten sitten vain päätettiin palata takaisin Finnkinolle ja mennä vieressä olevaan American Dinneriin jos olisi tilaa. Tilaa sitten onneksi oli. Olin kyseisessä paikassa ensimmäistä kertaa. Mutta myös viimeistä. Enkä ollut ainoa joka tätä mieltä oli. Päätimmekin sitten että ens kerralla kävellään suoraan hämeenkadun panchoon kun siellä on enemmän tilaa, niin varmasti saadaan paikka. 
Ennakkoluuloja minulla ei dinneristä ollut, muutamat kaverit olivat siitä joskus maininneet että isot annokset ja hieno paikka sisältä.. No kivan näköistähän siellä oli mutta:
  •  Pöydät olivat tajuttoman pienet. Meidän pöydässä oli neljä henkeä joista kolme söi, ja siinä meinasi jo tila loppua kesken. Verrattuna Panchoon, siellä on tilavat pöydät ja ne sellaiset "loossit" missä on paljon tilaa muutenkin isommalle seurueelle, ja sellainen "oma rauha".
  •  Ruokalistat olivat kaikki englanniksi. Mikä on toisaalta ymmärrettävää, mutta jos ei ymmärräkkään kaikkia lisukkeita mitä jokin tietty hampurilainen sisältää, ja sitten kysyy sitä myyjältä; Ei minun mielestäni kuulu saada vastaukseksi töykeää, asenteella "sinä olet idiootti" sanottua  " Sehän lukee siinä?" No minä onneksi sitten vastasin samalla äänen sävyllä takaisin että jos ei vaikka olekkaan mikään kympin oppilas englannissa. Ja kyllä hän sitten suomensi sen tarkoittavan jotain erikoista amerikkalaista homejuustoa. Jonka sitten vaihdoin pois hampurilaisen välistä. 
  • Vesi. Tämä mikä on mua jo pitempään joissakin paikoissa nyppinyt, kun yli kuukauden söi eri ravintoloissa pitkin suomea. 90% paikoista jossa me söimme, sai vesikannun vesilasin mukana pöytään. Ja vedestö meni vain se yksi maksu. Näin saa myös Pancho villassa. Dinnerissä sai vain sen lasillisen vettä, joka ei ollut edes kylmää ennen kuin muutama jäänhippu oli sitä vähän viilentänyt. 
  •  Sitten itse annos. Mun tilaus koostui Hawajin hampurilaisesta, cokis lasillisesta ja siittä lämpöisestä vedestä. Hampurilainen sisälsi siis kanan fileen, ananaksen, tomaatin, ja cheddarjuuston ja jonkinmoisen majoneesin. Hampurilainen oli ihan OK, kananfilee oli yllättävän hyvää. No ranskalaiset olivat sitten sitäkin suurempi pettymys. Kuivia koppuraisia ja mauttomia. Ketsuppia ja sinappiahan siinä pöydässä oli tarjolla, mutta eivätpä ne paljon makua muuttaneet. Panchossa tilatessa hampurilais annoksen, saa aina dipin mukaan ilman lisä tilausta. Tyhmänä kuvittelin näin saavani myös dinnerissä. Ehei, se olisi ilmeisesti pitänyt tilata erikseen. 
  • Viimeisempänä hinta. American Dinnerisä 12,90€, Panchossa 10,50€.  
 Ei epäillystäkään kumpaan paikkaan seuraavaksi suuntaan syömään :-) 


 
Sain pitkästä aikaa taas etuhiukset onnistuneesti kiharrettua. Mutta kyllä siinä työtä olikin ja jossei otsa palanut niin sitten paloivat sormet. Ja vei se kyllä aikaakin. Mutta tyytyväinen olin lopputulokseen niin ei pienet melkein palovammat haiteneet.
Lauantaina mulla oli taas ihan perustyöpäivä. Tosin ei ollut mikää huippu idea tulla perjantai-lauantai välisenä yönä kotiin kolmen jälkeen, kun tosiaan oli niitä töitä seuraavana päivänä. No onneksi en sentään mennyt ihan yhdeksään töihin. :-) Kotiin päästyäni töistä olin niin väsynyt että syötyäni oli tarkoitus mennä heti nukkumaan, kun sunnuntaina oli luvassa aikainen herätys. Tunnin nukuttuani serkku soitti ovikelloa ja lähdettiin sen kanssa käymään hämeenkyrössä hakemassa mulle eväitä sunnuntaille. Matkalla kuitenkin suunnitelmat muuttu ja jäinkin sitten sinne Mansikan kanssa. Pääsin mä sitten yöllä jo kahdelta kotio :D
Sunnuntai olikin taas vähän normiviikonlopusta poikkeava päivä. Aamulla otettiin suunnaksi Lahti, ja sibeliustalo. Lähdettiin vetämään yksi keikka sinne, ja me sitten Annan kans toimittiin tuotemyyjinä. Oli taas niin huippua olla tien päällä ja sai tehdä sitä mistä pitää. Lahden jälkeen käytiin pikaisesti Helsingin lapsimessujen kautta hakemassa tavarat ja ihmiset kyytiin. Siellä väki siivoili messupaikkojaan vauhdilla, mutta olis ollut hiukan siisti päästä käymään siellä ihan messuilla! Siellä oli vaikka mitä kivaa, ja osa oli jo kerennyt lähteäkkin. Kotona olin yömyöhään, ja nukuinkin sitten pitkästä aikaa kellon ympäri. Ja vapuksihan mä suunnistin ihanien tyttösten kanssa hämeenkyröön, mistä lisää myöhemmin! 

 

2 kommenttia

  1. Oot älyttömän nätti ja tykkäsin sun blogista, liityin lukijaks :)

    http://essi-onceinalifetime.blogspot.com/

    VastaaPoista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D5000 + Nikkor 35mm & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!