Rantsu päivä!

♫ PMMP - PahviNaamari
♫ PMMP- Rakkaalleni ♫
PMMP- Korkeasaari


Mä olin pienenä tosi suuri PMMP-fani. Kaikki alko siittä kun sain joululahjaks niitten ekan levyn, rusketusraidat. Sit tietenkin odotettiin seuraavan levyn ilmestymistä kuin kuutanousevaa, ja kyllähän mä sitten senkin san lahjaksi. Sitten jotenkin sen kuuntelu vaan jäi ja jäi. Nyt kuitenkin löysin tän niiden uusimman levyn, ja kyllä taas miksi muistaa miksi siittä tykkäsin. Tää on aikas hyvä tää niiden uus levy! Tuossa linkitinkin noi ehkä parhaimmat biisit. 
Tänään on siis luvassa 
DSC_0791 DSC_0780 Sirun kanssa viihdyttiin äsken hetki laiturilla.On se vaan niiiin suloinen ♥
Niin jajajaja. Olen unohtanut kiireessä esitellä teille mun boozt:in tilauksen. Se tuli jo joskus kesäkuussa :-)

DSC_0822-horz DSC_0830-horz DSC_0808 DSC_0837

Ja tänään mulla päällä oli: 

DSC_0846-1  
 Ja nyt mä lähe rannalle Juuso kans! Kathellaa!

2 kommenttia

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D7100 + Sigma 30mm 1:1.4 & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!