Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Nuhanenä

Täällä taas kirjoitellaan, peiton alta tosin. Nenä tukossa, kurkku turvoksissa/kipeä, korvat lukossa. Ja sokerina pohjalle: Äiti toi mulle apteekista nenäsumutetta et nenä aukeis kun se on niin tukossa etten edes hengitettyä meinaa saada, mutta apuahan siittä ei tietenkään ollut vaan päinvastoin! Sain siittä allergisen reaktion ja nyt hengitelläänkin sitten suun kautta nenä(kirjaimellisesti!) tukossa. Näin ei voi käydä kuin mulle.. :D No onneks mä olen tosi harvoin tälläi kipeänä, eikä tätäkään nyt oo montaa päivää ollut ja toivotaan et jo rupeis helpottaan.
Josko nyt sitten kuitenkin siihen mitä mä tänne itseasis tulinkin kirjoittamaan. Tää viikko on ollut mein postinjakalle työntäyteistä, nimittäi melkei joka päivä on postilaatikosta löytynyt jotain mulle! 

DSC_0220   
Asoksen sivuille ei saisi eksyä kera toive uusista kengistä.. Vinkkinä vaan kaikille jotka haluaa rahansa säästää! Nimittäin mullehan sieltä tuli kahdet uudet, tosin molemmat prosenttienpoistolla! 
DSC_0243 
Nahkasaapikkaat, mustat nimenomaan. -60% ei ollut ollenkaan paha, sillä hinnaksi jäi enään 44€ muistaakseni, jos sitäkään. 
 


Ja koska edelliset valkoiset converset näyttivät muka paremmilta harmaina, niin tahdoin nyt sitten nää pakupohjaset niin ei ainakaan ihan niin helposti likaannu kuin ne ohutpohjaset. Nyt kun on taas tilaa uusille kun tuli muutamat myytyä pois uusien alta :)

DSC_0310

Ja valkoinen bleiseri. Mikä löytyi myös alennuspuolelta, muistaakseni puoleen hintaan niin hintaa jäi alle 30€. Tosin tää oli vähän pettymys, kangas ei ollut sellaista mitä kuvittelin ja hivenen iso. Saapi nähdä jääkö vai lähteekö myyntiin. Palauttaa ei ainakaan kannata kun se on aika hintavaa. :) 
DSC_0296 DSC_0307
Ja mitä sieltä huutonetistä sitten on löytynyt. No se aikaisemmin mainitsemani Guess:in isompi tekstikaulakoru, minkä tosiaan vaihdan siihen pieneen kultaiseen. Tai siis tavallaan vaihdan. Myynnissähän se pienempi siis on. Ja käsikoru edulliseen hintaan! molemmat aivan ihania :)
DSC_0305
 
Nyt mä suuntaan taas kiireenvilkkaa autokouluun ja ilta meneekin sitten opinnäytetyön parissa. Että kiirusta tässä tuppaa olemaan. Huomenna koitan taas yrittää saada tänne postausta ja lauantaina onkin sitten juhlajuttuja. Pistäkääpä kommenttia! :-)

2 kommenttia

  1. Oi vitsi, onpas siulla ihanan väriset silmät ! :>

    http://amalianmaailma.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiiitos, vaikkakin niitä kuvassa on vähän korostettu :D :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥