Syksyyn

Niinkuin aina kesän jälkeen saapuu syksy, saapuu mulle myös vaatekriisi. Tänä vuonna se tuli entistä pahempana. Kun aukaisee vaatekaapin ovet, tuntuu ettei ole mitään mitä pukisi päälle. Kaikki on jotenkin vanhaa tai muuten vaan kökköä. Ja kun sitten yrittää valintaa tehdä mitä sitä tänään pukisi, tulee outoja ilmeitä: "tämäkö minun pitäisi vielä pukea päälleni, tälläistäkö muka joskus olen käyttänyt". 
Niin se vain maku ja tyyli muuttuu huomaamattaan ja tahtomattaan. Nytten olen parisen kertaa purkanut vaatekaappini sisältöä lattialle järjestelyn merkeissä, ja kumpaisellakin kerralla on tullut muovikassillinen vaatteita joiden kohdalla tiedän etten niitä varmasti enään käytä. Liikaa on myös niitä joiden kohdalla on se ehkä mahdollisesti joskus kerran. Niistäkin pitäisi osata luopua, mutta minkäs teet..
Ihan mahdottomasti en ole vielä uusia syksy ja talvivaatteita etsiskellyt, mutta osan ainakin tiedän mitä haluan. Siksipä ajattelin tehdä teillekkin taas pitkästä aikaa postauksen kollaasien merkeissä. 

weMulle (ehkä) syksyn odotetuin hankinta tulee oleen Jeffrey Campbel:din kengät. En edes muista kauanko näitä olen kuolannut, mutta kauan! Sitä en ole vielä päättänyt minkä kuviolliset ja värilliset haluan, mutta tällä hetkellä eniten houkuttavat nämä neljä vaihtoehtoa, ja näistä jos pitäisi sanoa eniten niin tuo alhaalla kimalteleva valkoinen ja ylhäällä niitikäs. Pikkaisen pisti harmittamaan kun Nellyllä oli päivä jolloin sai kaikista Jeffreyn kengistä -20 pinnaa, ja
arvatkaas kuka sen päivän missas ihan totaallisesti..
  we1  

Ja mitäpä olisi syksý ilman uusia converseja? Tosin olen vähän pettynyt conversen tämän syksyn uutuuksiin, ei ole (ainakaan vielä..) tullut vastaan sellaista paria jotka mun sydämen veis sillai kertaheitolla "noi mä haluan!". Tuossa kollaasissa nyt kuitenkin on niitä lemppareita, joista jokupari saattaa päätyä ostoskoriin asti jos niitä unelmienprinssi paria ei mistään löydy.  


we2  

Seuraavana tuleekin sitten Bikertakki. Ei vitsi sitäkin oon etsinyt jo ysiluokan syksystä asti, eli ainakin kolme vuotta. Mutta kun se täydellinen ei osu kohdalle, niin ei sitten osu. Tätäkin yritetään kovasti täksi syksyksi metsästää, katsotaan löytyykö! Tai olishan noita löytynyt vinopino, mutta rontti 400-500 takista, ei. Tai itseasiassa valehtelin, kyllä se täydellinen on kerran osunut kohdalle, mutta koko XL ei ihan ollu mun makuun :Dwe3  

Ainakin beige ja pinkki bleiseri olis hakuses. Mutta taas töksähtää siihen ettei mulle ihan mikä vaan kelpaa. Näitäkin on jokusia suht kivoja osunu kohdalle, mutta ei sellasta mihin olis rahat tuhlannut. Vääriä kokoja ja tyhmiä yksityiskohtia. Toivotaan että tää syksy tois tullessaan munkin shoppailu reitilli sellasen mikä kelpaa mulle! 

we4  


Syksyllä ja talvella mulla on suurimmassa käytössä neuleet. Ja niitä mun vaatekaappi kaipaa kipeästi lisää, koska vanhoja lähti vinopino kirpputorille. Tähänkään kollaasiin en löytänyt ihan sitä mitä hain, mutta sinnepäin sen tyylisiä mitä hain. Ja viimeisempänä:

  we5  

Värikkäitä huppareita pitää kaapista löytyä ehdottomasti. Ne pelastaa pommiinnukutut päivät, ne on niin sulosia ja lämpimiä! Ehdottomasti tälle syksylle tahdon kirkkaan keltaisen ja pinkin! Tuo keltainen Svean huppari onkin harkinnan alla :-)

Perjantaina mua kutsuukin Helsinki, tai pikemminkin Vantaa. Ja lauantaina luvassa olis ostosreissu. Kathotaa kuinka monta syksyn pakkosaada toivetta saankaan täytettyä! Jessus muuten, mulla ei ol koskaan ollu näi montaa postausta yhtä aikaa vireillä, valmistumassa tänne. Kumpa saisin jostain revittyä vaikka vaan kokonaisen päivän tälle blogille että voisin niitä rauhassa väsäillä ja muutenkin taas panostaa. Mutta nyt on kyllä nii kiirus taas että " mihin tämä aika katoaa? ". 
Mutta, mitkä on teidän syksyn "pakko saada" hankintoja ? Ü 

6 kommenttia

 1. Mistä tuo lepakko neule on? (: ihana!

  VastaaPoista
 2. Oi että mun on kans ihan pakko saada tommoset Jeffrey Campbel- malliset kengät!=)
  Sulla on tosi kiva blogi muutenki =)

  http://weakness-anniina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Jooo et oo ainoo jol on iskeny kauhee halu vaatekaapin uudelleen järjestykselle! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sit saat lähtee mu kans ideaparkkii uudistaan sitä! =)

   Poista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D5000 + Nikkor 35mm & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!