Joululahja toiveet!

Photobucket  
Moikat! Kersana sitä oltiin tähän aikaan vuodesta opeteltu lelulehdet ulkoa, muutettu käytöstä koska tontut kurkkivat ikkunoissa ja luvattu äidille ettei pikkuveikan kanssa riidellä. Näin vanhempana on vain helppo hypätä netin ihmeelliseen maailmaan ja etsiä kuvat joulahjatoiveista. Ja tässähän onkin sitten kollaasi mun joululahjatoiveista!

1. iPadille näppäimistö ja uus suojakuori. Koska se vanha suojakuori ei ollut ihan sellainen kun olisin halunnut, ja se vähän kenkkuileekin jo ja näppäimistö koska sit sillä vois kirjotella pidempiäkin juttuja.
2. Benettonin kylpytakki. Oon himoinnut kunnon kylpytakkia niin pitkään etten edes muista, ja toi limenvihreä yksilö olis kyllä ihana. 
3. Marimekon Sukat Makkaralla jalallisia laseja. Tarviiko tätä edes perustella? :D noi on vaan kauniimpia/kivoimpia laseja mitä mä tiiän. 
4. Lauren Conrad kirjoja. Oon jo useampana vuonna halunnut kirjoja lahjaksi, mutta koskaan ei ole tullut mitään sellaista "ton mä haluan!" kirjaa vastaan, ja musta nää vaikuttaa just sellasilta mitä olis kiva lukea!
5. Kenwood sarjaa tuona vaaleanpunaisena. Oma koti lähestyy päivä päivältä, ja tuon mä haluan keittiööni! Vaikkakin kahvipannussa on se huono puoli et se on kovin pieni, mutta eipä meillä juo kuin sitten Juuso ja vieraat kaffeeta :-) Mutta värihän nyt on aina pääasia eikä käytännöllisyys!
6. Jätti kokoinen lentolaukku. Miksikö? Siittä kuulette pian! :) 
7. Uggit! Nuo napilliset bailey buttonit olis ylisöpöt.
8.Obh Nordican uutuus sarjan kiharrin. Oon kuullu siitä pelkästään hyvää ja tarttisin kyllä kihartimen niin ei tarvitsi suoritusraudalla näperrellä. 
9. Ja varmaan jokaisen lahjalistalta löytyvä, eli rahaa ja miksei lahjakorttejakin. Rahalle on aina käyttöä! 

Mitä löytyy teidän lahjatoive listoilta? :-) Löytyykö mitään samanlaisuuksia kuin multa? :-)


Oon nyt kasannut tätä kollaasia ja koko postausta kohta kolme tuntia. Koko ajan tullut häiriö tekijoitä. Mm, eksyminen nettiauton sivuille ja puhelimessa olemista!
Nyt mä yritän löytää tien nukkumatin luo, jotta huomenna selvitään kunnialla eka muutamasta tunnista koulussa ja sen jälkeen vikasta työpäivästä! Öitä!

2 kommenttia

  1. kiva postaus! :) haluaisin kanssa tuon lauren conrad:in kirjoja :) osaisitko kertoa mitään suomalaista nettisivua mistä niitä löytyisi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos :) Mä kattelin niitä suomalaisen kirjakaupan verkkokaupasta, että ainakin sieltä! voi toki olla että jostain muualta halvemmalla, mut sitä en voi varmaks sanoo :)

      Poista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 22 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D5000 + Nikkor 35mm & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!