Rapunzel Of Sweden 2

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
 Sain tuossa jokin aika sitten Rapunzel Of Sweden:iltä kivan paketin yhteistyön merkeissä. Hiusvärini vaihduttua kun nuo edelliset pidennykset jäivät turhiksi minulle. Sain valita itselleni tilalle uudet pidennykset, ja koska niistä edellisistä oli se väri loppunut minkä valitsin, sain sitten eurooppalaista hiusta olevat pidennykset. Ja täytyy kyllä sanoa että en kyllä aijo enään palata tuohon edelliseen laatuun. Ei tätä Eurooppalaista laatua voi edes verrata edellisiin. Mutta koska tää on käsittelemätöntä hiusta, tää myös takkuuntuu paljon helpommin, eli samalla tavalla kuin ihan omatkin hiukset. 
Paketissa tuli myös pesuaineet ja harja, niin nyt sitten ainakin uskaltaa pestä ne, edellisiä pidenyksiähän kun en pessyt kertaakaan (ei ne kyllä menneet likaiseksikaan niin vähällä käytöllä) kun en oikein uskaltanut niitä alkaa millään pesemään kun pelkäsin että saan ne vain pilalle.
Nää on nyt ollut mulla jokusen kerran käytössä, ja täytyy kyllä sanoa että jälleen kerran olen huippu tyytyväinen! Vaikka väri on inan vaaleampi kuin oman hiuksen, se ei erotu juuri ollenkaan, varsinkaan silloin kun jaksaa kihartaa koko pään (:

Ja clipsithän nämä ovat edelleen, vielä en ole niin paljon taipunut että edes harkitsisin teippejä/sinettejä tai jotain muuta kiinnitys systeemiä. Tässä vielä kuva kun hiukset ovat paikallaan! 

Photobucket Nyt mä suljen netin, ja suunnistan loppu päiväksi opinnäytetyön ihmeelliseen maailmaan. Missä taitaa mennä tää viikonloppu suurimmaksi osaksi!
Loppuun vielä linkki edeliseen pidennys postaukseen: tässä.

Ei kommentteja

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 22 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D5000 + Nikkor 35mm & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!