You cant stop my happiness 'Cause I like the way I am

Photobucket Photobucket Heipat! Tulin heittää teille tälläsen pikapikapika postauksen ennen kuin suuntaan nukkumaan. :) Hiusten väri tosiaan vaihtui viime viikolla hetkellisen päähänpistoksen seurauksena. Ja itse tykkään kyllä hirmuisesti! Lisää hiuksista (jotka näyttävät kuvissa erittäin elottomilta.....) omassa postauksessaan! 
Eilen ja tänään oon oikeastaan vaan siivoillu, kun keksin eilen illalla ruveta (vaihteeks..) vaihtaan huoneessani järjestystä. Ja tänään olikin aamulla sitten taas niin huono-olo ettei taas pikkaseen aikaan. Selvisin kuitenkin kun jatkoin unia niin ripsienpidennykseen, ettei sitä tarvinnut taas siirtää, ja nyt on sitten räpsytkin kunnossa :) 
Huomenna mä otan heti aamusta suunnaksi Kokemäen muutaman välipysäkin kautta ja vietän siellä viikonlopun. Toki perinteitä pitää noudattaa ja lauantaina pitää käydä tsekkaamassa Pori. Ja katsotaan jospa vaikka tää tyttö saapuis yhtä autoa rikkaampana takaisin kotiin sunnuntaina!
Ps. Onko lukijoiden joukossa tarkka silmäisiä? (;

15 kommenttia

 1. Mä olin tarkka silmänne ;) mutta annan muidenkin olla

  VastaaPoista
 2. Upean väriset hiukset kyl ja sopii sulle! :)

  VastaaPoista
 3. Hei apua tää tulee ihan 5 miljoonaa vuotta myöhässä tää mun kommenttini ja vastaan sulle suoraa tänne sun blogiin kun et varmaan enää olis käyny tsekkaamasta vastausta mun blogista tuolta vanhoista postauksista!

  Mutta siis kiitos ihanasta kommentista, luin sen sillon joskus kuukausia sitten ja mun oli tarkotus vastata heti oikein pitkästi siihen mutta unohdin... Ja nyt makoilin sängyssä ja mun tuli se mieleen ihan yhtäkkiä ja piti tulla äkkiä tänne vastaamaan. En halua sentään vaikuttaa ylimieliseltä, parempi myöhään kun ei millonkaan :P

  Kiitos kommentista ja toivottavasti opinnäytetyö meni hyvin :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Empäs osaa vielä sanoa menikö se hyvin, kun näyttö vasta joulukuussa (onneksi!) :D Parempi myöhään kun ei milloinkaan(:

   Poista
 4. Vitsi sun hiukset on ihanat! :)

  VastaaPoista
 5. kiva blogi!

  toospeechless.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. onko sulla värilliset piilarit?:) mut oot tosi kaunis !:)

  VastaaPoista
 7. Oi noi hiukset o ihanat!♥ Sopii hyvin sulle :-)

  VastaaPoista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 22 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D5000 + Nikkor 35mm & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!