17122012

Tää päivä, on mun elämässä sellainen päivä minkä mä tuun muistamaan kaikkine yksityiskohtineen lopun ikäni. Miten onkin niin mahdollista että kaikki ikimuistoinen kasaantuu samalle päivälle? No paljastetaan nyt teillekkin: Mä pääsin inssistä läpi! Eli johan löytyy tältäkin tytöltä sitten ajolupa! Mä olin ihan 110% varma kun tänään sinne menin et ei fölsaefpagjh en varmasti pääse läpi. Mut mä keräsin itsevarmuuteni siinä odotellessa autossa sitä inssimiestä ja päätin, et jumakauta jos muutkin nii kyllä sitten minäkin. Ja haha! Niinhän mä sen sitten läpäisinkin! 
No tää ei ollut ainut ikimuistoinen asia, vaan mulla oli tänään myös opinnäytetyön esitys ja arviointi. Ja hyvin meni! Arvosanaa en vielä tiedä mutta läpi se ainaskin on! Ja yks isoisoISO stressi mun harteilta on nyt selätettynä! :) Voitte vaan arvailla kuinka paljon perhosia mun masussa viime yönä oli kun noin 20 min välein säpsähtelin hereille "joko pitää nousta, joko joko onko jo kiire myöhästynkö mä " :D
No mut mitäs nyt sitten.. Mihinkä mä nyt stressaan ja hermoilen? Mitä mä nyt väsään/luen yön viimeisillä tunneilla? Ehejjj! Mulla alkaa perjantaina odotettu joululoma!  2,5 viikkoo! Tosin kyllä mulla aika paljon töitä silloin on, mut sekin on jo lomaa kun on pelkkää työtä eikä koulua + töitä. Joulun vietän nyt kolmannen kerran Juuson perheen luona, tosin aattona oon muutaman tunnin töissäkin. 
Photobucket

Mä oon aina ollut sellainen joo-ei jouluihminen. Mun mielestä se idea viettää aikaa läheisten kanssa tietyn kaavan mukaan ja se tunnelma niin se on ihana. Se on se mikä mulle tuo joulufiiliksen. Meillä nuo pari edellistä joulua Juuson kanssa on ollut juuri sellaisia mitä mä joulun haluankin olevan. Hössötys on poissa, ja nimenomaan tosi kaukana poissa. Tunnelma on lämmin ja sellainen, no jouluinen! :) 
Pictures29-001

Mut sitten se ei puoli. Esimerkiks tota mahotonta joulukortti hulapaloota mä en voi käsittää sitten mitenkään. Saako siitä sitten muka niin hyvän omatunnon että kerran vuodessa muistaa jotain peräkylällä asuvaa sukulaista jonka nimen juuri ja juuri tietää? Jos sitä haluaa oikeasti muistaa ja olla yhteydessä niin kyllä se pitäis hoitaa muutenkin kuin yhdellä kämäsellä joulukortilla. Sen mä vielä ymmärrän että läheisille jotka asuvat pitkän välimatkan päässä / muut esteet estävät näkemästä pistetään kortteja, mutta että kun koko sukukirja pitää käydä läpi niin sitä minä en kyllä ymmärrä. 

tumblr  
Ja sit se toinen. Se mahdoton kulutushysteria. Siis ihan oikeasti. Mua hirvittää sekin kuinka paljon MÄ olen laittanut aikaisempina vuosina joululahjoihin ja koko jouluun. Tässä kohtaa mä voin oikeasti todeta että onneksi mä olen "kokenut valaistuksen" tän ostohysteerian kanssa. Tänä vuonna mä ostin lahjat tarkoin ja harkitusti, tarkoin ja valituille henkilöille. Eilen kun käytiin äidin kanssa ideaparkissa, mikä oli siis aivan tukossa väkeä kun ihmiset ostaa kärrykaupalla sitä tavaraa, niin me istuttiin pitkään arnoldsilla kahvilla ja mä katselin vain kuinka ihmiset pudotti jo hiuksiaankin kun ne stressasi että onko nyt jo tarpeeksi kun on tyyliin jo useampi tonni laitettu lahjoihin/ muuhun hömppään. Ja tarkennukseksi vielä, mulla ei ole mitään sitä vastaan että ostetaan lahjoja. Onhan se ihana niitä itsekkin saada ja ennenkaikkea antaa. Eikä ole mun rahoistani pois jos joku mamma ostaa muksullensa ideaparkin kaikista liikkeistä jotakin ja käy osittain vielä uusinta kierroksenkin. Mutta onhan se nyt ihan järjetöntä, minusta..

Pictures42  
No mutta onneksi joulu on vain kerran vuodessa. Mulla joulu hössötystä tuskin edes kerkeää sen pahemmin tulemaan sen lisäksi että yleensä mä en edes joulusta pahemmin hössötä. Loppu viikko kuluu töissä joten eipä tässä mitään voida hössötellä. Mites teidän joulusuunnitelmat? :) Joko on lahjat paketeissaan vai vieläkö jotain uupuu? :)

10 kommenttia

 1. hih onnea!:) onko sulla jo auto? jos on, nii millanen? :)

  VastaaPoista
 2. Onnea ajokortista! :) Lahjat on ostettu ja tänään olis tarkoitus paketoida. :)Miehelle tarkoitettu paketti pitäis tulla tänään postissa. :D En tohdi mennä kaupungille, kun siellä on ihan hirveä tungos näin joulun alla! En tykkää shoppailla jos koko ajan on ihmisiä edessä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirveämpi tungos on joulun jälkeen kun porukka juoksee jonkun ale räti perässä minkä väitetään olevan huipussa 50% alessa vaik tosissaa välii kun niit aleja laskee nii oikeesti ne prosentit on ihan mitä sattuu eikä lähelläkää todellisuutta :-D Nellynkin alessa kattelin yhtä neuletta 50% alessa, no tänään kun mun piti se tilata nii sen hintaa oli nostettu alkuperäsestä ja ale otettu pois. :D ilmeisesti se oli saanut suosioo se neule nii nelly päätti sit pistää rahoiks, että semmoset alet :D

   Poista
 3. On tässä vasta bloginpitäjä, kun uutta merkintää saa odottaa puoli vuotta! Skarppaas nyt vähän;/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettei blogi enään miellytä. Itsellä nyt vaan on tässä elämä elettävänä enkä jokaista käännettä kerkeä enkä halua tänne päivittää, ja kun tapahtumaa ja tekemistä tiettyinä aikoina kasaantuu ja kertyy, niin toiset asiat jäävät vähemmälle. Kaikkeen minä en kuitenkaan repeä. Huomenna on tulossa postaus jos suunnitelmat menevät niin kuin on suunniteltu :)

   Poista
 4. Jep ei täällä enää jaksa edes käydä katsomassa, että olisiko uusia postauksia kun ei niitä ikinä ole..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettei blogi miellytä sinuakaan. Kyllä niitä ikinä on, mutta nyt viime aikoina ei ole tullut niin paljon kuin aikaisemmin..

   Poista
 5. Huvittaa vähän tää sun tähtibloggaajaehdokkuutes ja "lukija"määräs verrattuna siihen kuinka usein ja mistä kirjotat. Älä pidä niin kovaa haloota itestäs jos blogi on tätä tasoo...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enköhän mä saa pitää just niin isoa "haloota" itsestäni kuin haluan. En usko että se on sulta mitenkään poijes. Ja tähtibloggaajaehdokkaiks on osallistunut monen monia bloggaajia, en ole sitä ikinä kuvitellut voittavanikaan joten mitä sitten vaikka osallistuin. :-) Kiitos kuitenkin neuvostasi mutta sitä en kyllä ikävä kyllä tarvitse.

   Poista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 22 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D5000 + Nikkor 35mm & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!