Joulu Joutui

Siitä on tasan 13 päivää kun oon tänne viimeks julkaissut jotain. Nyt mulla tuli vihdoin pieni hetki heittää teille tänne postaus. Oon ollut tän 13 päivää ihan sikke kiireinen. Mulla on ollu ihan jumalattomasti töitä. Joulu aattonakin mä olin töissä :D Mutta nyt mä vietän ansaittua vapaa päivää. Vaikkakin työt jatkuu taas huomenna, jep uudenvuoden aattona minä istun töissä puoli seittemään asti. 
No mut mitä muuta sit on tapahtunut näiden melkein kahden viikon aikana? Aloitetaan vaikka eilisestä. Eilen oli mun vika työpäivä Ti-Ti Talolla. Pakko oli jostain saada aikaa lisää ja siks jouduin toisesta työstäni luopumaan ja nyt oli sit viimeinen vuoro. Tykkäsin ihan hirmuisesti olla siellä töissä ja mietinkin tosi pitkään jatkanko vaiko en. Mutta kaikki kiva loppuu aikanaan, ja nyt oli tän ajan vuoro loppua mun elämästä. 
Ja sitten ehkä se hurjin juttu. Tasan viikko sitten Iskä haki mulle Helsingistä sen auton, koska en tosiaankaan olis itte vajaa viikon kortin omistaneena uskaltanu ajaa jossai helsingin keskustas kun kuulemma isäki oli ollu siel iha hukas et mistä se haetaa :D Mä hain sen sit isä tyköö ja nyt mulla on vihdoin iki oma auto ♥ Ei enään ikinä mitään kyyti ongelmia tai itkupotkuraivareita siitä että joutuu kesällä vetämään kypärän päähän ja valitsemaan kaikki vaatteet ja asusteet kampauksesta lähtien skootterikyydille sopivaks! 
Mutta mites se itse  joulu sitten menikään. No se meni näin:

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Eli ihan perinteisesti, samalla tavalla kuin kaksi aikaisempaakin joulua Juuson kanssa. Aatto oltiin Juuson tykönä ja joulupäivän mä olin kotona ja pidettiin perinteinen lautapeli ilta. Tykkään pelailla kaikkia lautapelejä :D Aina jos josai porukas meen ehottaa et pelataanko jotai nii suuripiirtei katotaa kieroo et hej se on muksuje hommaa. Mut kyl mä ainaki tykkään! Tänäkin jouluna saatiin taas useampi lautapeli lahjaks (:
Tapanin päivänä mä nukuin pitkään ja olin illan Juuson kanssa, koska torstai aamuna kutsui taas työt, samoin perjantaina ja lauantaina. 
Mun alkuperäinen suunnitelma oli postata teille eilen aamulla ennen kuin lähden töihin, mulla soitti kello yhdeksältä ottaan kuvia, mut totesin et oli niin harmaata ja valotonta ettei kuvat olis onnistunut niin käytin sen ajan sitten vielä nukkumiseen. 
Tänään sainkin sitten jo otettua kuvia seuraavia postauksia varten, mitkä varmaan heitän seuraavaks alulle. Jonka jälkeen (vaihteeks) suuntaan juusolle viettämään iltaa ja sieltä aamulla (vaihteeks) töihin! 

Mitenkä muuten on, onko täällä halukkaita näkemään mitä mä sain synttäri sekä joululahjaksi? (:
 

10 kommenttia

 1. Vähän kiva blogi sulla!!!
  käy kurkkaa mun:readmylifelaukku.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Ihanan selkeä ulkoasu ja tarkat kuvat, jotka on myös laadukkaita! Kirjotat hyvin ja tykkään sun tyylistäsi. Oot kaunis ja plussaa siitä, että olet jostain muualta kuin Tampereelta/Helsingistä/jostain muusta isosta kaupungista! Taisit saada lukijan ^^

  http://flamingointheroom.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua kuulla että joku tykkää siitä ettei kirjoittaja ole mistään isommasta kaupungista :-) Kiitos! :)

   Poista
 3. On kiva lukea sun kirjoituksia ja olisi kiva tietää mitä oot lahjoiksi saanut! Silti pakko antaa rakentavaa kritiikkiä.. Mielestäni voisit opetella vielä lisää yhdyssanojen kirjoittamisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! Rakentavaa palautetta saa aina antaa! :) Mä oon aina ollut surkea yhdyssanoissa, koitan olla jatkossa tarkempi! :)

   Poista
 4. juu pistä joululahjat ja synttäri kans!:)

  VastaaPoista
 5. vooikun ihana piparitalo :O!!!!
  http://jasmiiiinie.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 22 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D5000 + Nikkor 35mm & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!