Tapahtuma rikkaat viikot!

Heeeeissan! 
Nyt täytyy kyllä huokaista. On ollut yksi tämän vuoden tapahtuma rikkaimmista kahdesta viikosta. Ei niinkun pysty edes ymmärtään miks ja miten ne asiat osaankin sitten tulla peräkanaa samaan kasaan. Mä oon vissiin viimeks postannu teille torstaina tai perjantaina mikäli oikein muistan, ja senkin postauksen tein tosiaan koulusta käsin. Siinä tulikin mainittua yksi syy sadasta miks mua ei ole täällä eikä monessa muussakkaan missä mun olisi pitänyt olla näkynyt. 
Kouluhommista puhumiseen kun päästiin, voin hymyhuulilla todeta: Opinnäytetyö on enään esitystä vaille valmis! jihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!
Lisäks oon saanut tehtyä kaikki muutkin tän vuoden lopputyöt, ja nyt on enään yksi enkunkoe ja äikän koe (+ se opinnäytetyön esittely) selätettävänä. Ja voi vitsi mikä kevät mua odottaa! Muutamia (okei on niitä hippase enemmä...) hylättyjen kurssien tehtäviä ja uusintatenttejä, ja koulu loppuukin sitten hiihtolomaan ja sit alkaa armoton 3 kuukauden työharjoittelu. Tsek! Työharjoittelupaikatkin on 2/3 hankittu. Ai miksi kolme eri paikkaa? - No siksi koska se Unkarin harjoittelu tulee siihen puoleen väliin, niin oon sen ensimmäisen 3 viikkoa S-marketissa, sit Unkarissa, ja sit vikan kuukauden oonkin vielä tiätämättömässä paikassa. :D No nyt ei yhtään enempäää koulujutuista!
Viime viikon keskiviikkona juhlittiin Mansikka 18 w synttäreitä! Ihan huippukivaa oli taas nähdä kaikkia ihania ihmisiä(: Vaikka mun ja Juuson kohdalla kemut loppuivatkin muiden siirtyessä baareilemaan. Juuso nimittäin sai juuri paripäivää ennen niitä kemuja kätensä aikasmoiseen pakettiin niin ei sitten viitsitty lähteä heti juhlimaan sen pahemmin. Ja nyt kun päästiin tähän tapaturma-aiheeseen, voin iloisesti kertoa istuvani tässä selkä jumalattoman kipeänä. Heitin eilen meidän kivirappusilla, (on vilahtanut muutamissa kuvissa täällä jos joku muistaa) selälleni. Täytyi taas kantapäänkautta uskoa etä UGG:it ovat ihan sairaan liukkaat kengät. Seuraavat pitää kyllä ostaa niillä uusilla pohjilla ihan 110% varmasti. No nyt on alaselkä mustana, yläselkään asti kipeänä, molemmat ranteet kipeät kun otin tietty käsillä vastaan, ja hartiat jumissa. Eiköhän tästä kuitenkin selvitä. 
Mutta mä pääsin vielä helpolla kun verrataan mitä meidän kissat keksi viimeviikonloppuna. Ne päätti ottaa yhteen semmosella voimalla, että porukan pienin Cindi kävikin sitten ihan ommeltavana päivystävällä eläinlääkärillä. Siitä asti meijän talossa on ollut rauha kaukana. Nyt se pienin on ihan vauhkona meidän "isoimmalle" kissalle. Niitä pitää pitää eri huoneissa, ja kauheet järjestelyt niiden takia. Tässä seuraillaan mihin tilanne muuttuu, jos muuttuu, ja toivottavasti muuttuu! Tällästä jaksa kukaan et koko ajan suljet oven perästäs ja muutenkin kyttäät koko aja ettei ol joltaki silmäpuhki. 
Noni, nyt riittää ikävät aiheet. Mutta halusin siis vähän avata teille mitä miksi ja minkätakia mua ei oo täällä blogissa nyt näkynyt. Eli palataan kivoihin aiheisiin, ja tässä teille kuvamatskua sieltä Mansikan synttäreiltä!

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket Eikä siinä ole vielä edes kaikki mitä tänä aikana on tapahtunut. Tiistaina me pyörähdettiin luokan kanssa helsingissä ja maanantaina teoriakokeesi oli........... hyväksytty! Ja jotain varmasti unohdinkin (: Nyt mä rupeen vaihtaan vaatteita ja valmistautuun mahdolliseen illan viettoon jos kaikki menee nappiiin!

8 kommenttia

 1. Woou aivan ihanat housut sulla, mistä ne on?:)
  ja muutenkin ihania kuvia, loistava fiilis välittyy tänne ruudun toisellekkin puolelle!:)

  VastaaPoista
 2. Voi että ku ihana postaus <3 Nyt ei kyllä hymyltä välttyny ku tän luki :)

  VastaaPoista
 3. Taisinpa just löytää itelleni uuden blogin seurattavaksi! Ihanat noi sun housut :-) Onks toi golden cap hyvää? ..Ja miltä se maistuu? :-D Oon jotenki arka ostamaan uuden makusia alkoholijuomia ku nii harva oikeesti on hyvää ja sit niitä ei tuu juotuakkaa ollenkaa >:

  VastaaPoista
 4. Ihanat vaatteet sulla kuvissa (:

  VastaaPoista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 22 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D5000 + Nikkor 35mm & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!