Haaste!

Säännöt:   
1. Kiitä haasteen antajaa
2. Jaa haaste 8:lle bloggaajalle
3. Ilmoita näille 8:lle haasteesta
4. Kerro 8 satunnaista asiaa itsestäsi

Kiitos vain haasteesta Amanda!
Ja mä voisin heittää tän haasteen sitten vaikka,   
IdanKian, Anskun, Aadan, Sannin, Marian, Vilman ja Helmin!


(Postauksessa esiintyvät kuvat ovat kaikki vuodelata 2010!) 

1. Valmistun näillänäkymine 31.5. merkonomiksi. Vaikka mulla on tällä hetkellä tosi monta hylättyä, ne on kaikki vaan tehtävistä ja kokeista kiinni. Ja juuri opon kanssa juteltiin että sana kyllä kaikki pois kevääseen mennessä. Lisäks mulla alkaa työharjoittelu hiihtolomaviikon jälkeen, johon siis taas varsinainen koulu loppuu. Niin ehkä silloin mulla on myös enemmän motivaatiota tehdä niitä koulu tsydeemejä.
 photo kuvio3_zpsbc3969dd.jpg2. Sain ensimmäisen oman kamerani kutos luokan lopulla. Se oli joku Canonin powershot tai joku sen tyylinen pokkari. Muistan kuinka kauan olin silloin pyytänyt omaa kameraa. Ja kuinka super iloinen olin saatuani sen. Sillä kameralla kuvailinkin sitten 2008 tammikuuhun asti, jolloin sain ensimmäisen järkkärini NikonD40. Seuraavan järkkärin ostinkin sitten 2010 kesällä, Nikon D5000 mikä mulla on käytössä edelleen.

 photo oiii12_zps73a8b21c.jpg 3. Innostun asioista toosi helposti. Rupeen pyöritteleen sitä asiaa mielessäni ja innostun vaan entisestään. Mahdollisesti ehdotan sitä/kerron siitä jollekkin. Ja innostus vaan kasvaa. Sit kun tulee jokin pikku este siihen, tai jotain vastaavaa niin se innostus lopahtaa yhtä nopeesti kuin se tulikin. Tää on oikeesti mega ärsyttävä piirre. Ekaks näät vaivaa ja järkkäät asiaa, sit kun se ei meekkää niinku haluat nii ei enää kiinnostakkaa nii paljo ja se jää siihen. 
 photo oiii_zpsfaaddaef.jpg 4. Haluaisin koko ajan olla vaihtamassa mun hiusten väriä ja mallia. Mut tiiän kuinka huonossa kunnossa ne on jo nyt nii joudun aina hautaamaan nää ajatukset. Nyttenkin haluaisin ihan kirkkaan blondit, kylmänblondit hiukset. Sekä tummat mitkä on täynnä vaaleita raitoja, niinkuin mulla joskus olikin. Lisäks mä haluaisin näistä tuplasti paksummat ja pidemmät, ja siks oonkin miettiny pidennysten ottamista teipeillä tms. Mut en oo saanu asiasta tarpeeks "positiivista" tietoa, niin en oo niitä vielä uskaltanut ottaa. Koska mulla on muodostunut niistä tiukka mielikuva, jonka mielestä mun omat hiukset suuripiirtei putoo kaikki kun en pidennykset otetaan pois tai niitä nostetaan. 
 photo kuvio44_zps96530b3e.jpg 5. Oon ollut ottamassa tatuointia jo pitkän aikaa. Mulla on mielessä jo useampi kuva ja kohta mihin ja minkälaisen haluan. Mutta silloin kun rahat antaa periksi, rohkeus ei riitä. Ja kun rohkeutta ja uskallusta on, rahat uupuu. Mä nimittäin haluan ensimmäisestäkin tatuoinnista melko ison, niin siks se vaatii vähän enemmän tuota rahaa. Sitten mua vaivaa sellainen kun välillä oon tositosi varma että haluan sen mun ihoon, ja välillä taas ylipäätään koko tatuointi aihe mietityttää mua. Siks en oo halunnut pitää mitään kiirettä, jotta saisin itseni tasapainoon tän asian kanssa. Lisäks me tehtiin koulussa just kemiassa esitelmä tatuoinnista, lähinnä siitä mitä kaikkea ne värit pitää sisällään. Ja se kyllä pysäytti hetkeks. Niitä ei edes oikein kunnolla julkaista mitä niissä väreissä on, mutta raskasmetalleista ties mihin mömmöihin ne kyllä sisälsi. Mä haluan tatuoinnin yläselkään vasemmalle puolelle, ja kylkeen. Lisäks haluaisin hihatatuoinnin, mistä mä tän koko touhun aloittaisinkin. 
 photo zhtg_zpsb2b47a4c.jpg 6.  Mua on viimeaikoina harmittanut ihan sikana etten pelaa enään futista. Toisaalta tiiän, että jos alkaisin sitä taas pelaamaan, käyttäisin pian jo tekosyytä ettei mun aika riitä. Ja se jäis sit luultavasti siihen. Sit kun tää kevät tulee oleen täynnä koulua arvosanojen korotusmuodossa, työharjoittelua ja pääsykokeisiin lukemista niin mulla ihan oikeasti on ajan kanssa tiukkaa, ettei se olis edes pelkkä tekosyy. Kuitenkin mä kaipaan sitä tosin paljon, että viikossa oli joku säännöllinen harrastus. Minkä aikana sai heittää suurimman osan aivoista narikkaan ja tehdä vain sitä mistä tykkää. 
 photo oiiicgtik_zps7572fd51.jpg
7. Mulla on ihan järkyttävä koirakuume. Mut en paljon puhele asiasta, koska kaikki läheiset tietää ettei se oo realistenin kuume tällä hetkellä. Koska silloin kun mä Sirun hoiviini otin, mä lupauduin pitämään siitä huolta sen elinkaaren loppuun asti. Ja se ei voi sietää koiria. Ei pieniä, ei isoja, ei kaikenkarvaisia, ei karvattomia. Se on pari kertaa kun koira on päässyt lähelle (toisella kertaa saksanpaimenkoira, ja toisella semmonen pieni) niin molemmilla kerroilla antanut sille koiralle kirjaimellisesti köniin. Se on siis hyökännyt suoraan sen naamalle kynsin hampain. Joten kuvitelkaas kun mä haaveilen pienestä koirasta, ja se tulis tietty sitten mun luo pentuna, eli luultavasti Sirun kokoisena tai pienempänä, kuinka kävis? Ja olishan se jo sitten Sirun kiusaamistakin kun tietää että toinen ei siedä koiria mitenkään päin, niin sitten menis ja ottais sellaisen. Siru on kuitenkin yks juttu mun ykköslistalla, nyt ja aina. Mä en sille selkääni tuu ikinä kääntämään. 
 photo dytjf_zps7041e76c.jpg 8. Mulla on tällä hetkellä "kauhea" stressi että mihin ja minne haen jatkokouluun kauppiksen jälkeen. Vaihtoehtoja on ihan superisti liikaa. Ja tietysti haluaisin vain niihin aloille mille on kaikkein vaikein päästä. Maaliskuussa olis jo haku ja mulla on kaikki vielä ihan auki. Lisäks mua stressaa, tai oikeastaan jännittää tuunko mä pärjäämään ammattikorkeakoulussa, koska toi jo pelkkänä sanana kuulostaa jotenkin niin isolta ja jännittävältä. Sitäpaitsi en pysty uskoon että mä valmistun ens kesänä, ja et seuraava koulu on jo KORKEAkoulu. Ennen se kuulosti niin kaukaiselta jutulta, ja nyt se on jo ihan hollilla?!
Ei kommentteja

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 22 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D5000 + Nikkor 35mm & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!