Luottamus ja kunnioitus, niistä lähetää En pyydä mahottomii, mut en myöskään tyydy vähempää

Hellou! Saavuin juuri koulusta kotiin, ja kohta suuntaankin vuorostaan töihin. Sitä ennen, ajattelin kuitenkin tulla heittään teille postauksen mun ja Mansikan eilisestä maaseutumatkailu- reissusta. Muistoks siitä jäi nää kuvat, kastuneet kengät, paleltuneet posket, mut ennenkaikkea hetket ton ihanuuden kanssa!
  photo DSC_0693-1_zpsdf894e23.jpg 
Oikeasti, yks tän maapallon ihanimmista asioista on omistaa oikea, aito ja ihana ystävä. Ihminen, jolle voi jakaa kaikki ilot ja surut, riippuen kellon ajasta, paikasta tai tapahtumista. Ihminen joka suurin piirtein lopettaa lauseen sun puolesta, koska se tietää mitä aijot sanoa. Me ei olla Lauran (mulle aina ja ikuisesti Mansikka!) kanssa tunnettu vielä montaakaan vuotta, mutta me tunnetaan toisemme sitäkin paremmin. Ja toivottavasti vielä vuosikymmenet!

 photo DSC_0735_zps4d520f86.jpg photo DSC_0703_zps0e2de2c8.jpg  
Me ei Mansikan kans ihan niin usein nähdä, kuin yleensä parhaimmat kaveri näkee. Molemmilla kun on kuitenkin niin paljon ns. omia juttuja. Mutta nyt viime aikoina on onneks tullut taas enemmän nähtyä, ja uskon että mitä kesään päin mennään sitä enemmän mekin taas nähdään. Kuitenkin melkein joka päivä me jotain yhteyttä pidetään ja tiedetään missä ja miten toinen menee ja liikkuu. 

DSC_0665
 photo DSC_0636_zps794eee41.jpg photo DSC_0788_zps35eaf953.jpg Mansikka on mulle ihan niinkuin sisko, mitä mulla ei oo koskaan ollut. Sen kanssa on aina hyvä olla, sille voi kertoa ihan kaiken miettimättä tai varomatta sanojaan, koska se ymmärtää ne just niinkuin mä ne tarkoitan. Mulla ei ihan hirveästi ole ihmisiä, kehen mä luotan aivan täysin, mutta ne ihmiset ketä mulla on, niin todellakin laatu korvaa määrän!  
 photo DSC_0726_zpsf7300352.jpg photo DSC_0749_zps9409a43c.jpg
Toi, että laatu korvaa määrän. Se on niin totta, monessakin eri jutussa. Olis varmaan ihan kiva omistaa kavereita mielinmäärin, mutta mitä kivaa, tai pikemminkin hienoa siinä sitten olisi jos kenellekkään ei voisi kertoa mitään, ja tuntisi ne vain niinkuin sillain, pinnallisesti. Aina saisi olla varomassa mitä ja missä kohtaa sanoo, ja miten sanoo. Mäkin kun olen sellainen ihminen et mut ymmärretään mun vahvan luonteen takia usein väärin. Enkä mä todellakaan ole mikään hyvä selittäjä, että osaisin selittää asian uudestaan paremmin niinkuin sen oon oikeasti tarkoittanut, sen takia mä en tykkää siitä yhtään että joudun varoon mitä sanon ja missä kohtaa sanon. 
 photo DSC_0797_zps19dab780.jpg
 photo DSC_0640-1_zps2102cf76.jpg photo DSC_0659-1_zps11d50394.jpg  
Mä ainakin ahdistuisin jos joutuisin kaikki murheet ja ikävät asiat vaan sisälläni, jos mulla ei olis näin ihania ihmisiä ympärillä, jotka on valmiita kuuntelemaan ja jakamaan kaiken mun kanssa. Yks ihminen, kenelle mä oon pikkutytöstä asti uskaltanut, ja ennenkaikkea halunnut kertoa pelottavat ja stressaavat asiat on Isä. Mä oon aina ollut, ja tuun ihka aina olemaan Isin tyttö. Ja yks merkittävin juttu siinä, että mä olen selvinnyt kaikista mun elämän vaikeuksista kuuluukin nimen omaan Isälle♥ Terkkuja vaan sinne ruudun toiselle puolelle jos oot taas eksynyt tänne!  
Nykyään mun elämässä on yks ihminen jota näen lähes joka päivä, ja joka huomaa musta heti jos jotain on pielessä. Se jos joku karkoittaa murheet muualle, kun toinen huomaa jo kysymättä mikä on pielessä. Sen syli, lämpö, turva ja rakkaus on parasta mitä tässä maailmassa on ja tulee olemaan. Enkä tosiaankaan pärjäis enään ilman sitä, mutta onneksi mun ei tarvitsekkaan, Juuso♥

 photo DSC_0722_zps59a2d0e1.jpg photo DSC_0879-1_zps5253a921.jpg photo DSC_0753-12_zpsa9ed979c.jpg Nyt ennenkuin menneisyydenhaamut kapuaa ullakolta, vaihdetaan aihetta vähän kevyempään. Koska mulla on vielä työpäivä edessä. Mutta aina välillä on hyvä pysähtyä miettimään asioita. 
Pitäkää lukijat kiva viikonloppu! Ja muistakaa niitä ihmisiä ketkä teidän elämään kuuluu, koska tää maailma on niin arvaamaton ja julma paikka, ettei koskaan voi tietää mitä seuraavalla minuutilla tapahtuu.

9 kommenttia

 1. Voi että on mulla kyllä ihana ja tärkee ystävä, PARASystävä <3 ja btw sun hanskat jäi mulle, mut pidän niist hyvän huolen ;)

  VastaaPoista
 2. oi oot ihana ja kivasti kirjotettu :)!!

  VastaaPoista
 3. Oi miten kivoja kuvia! :) ja muutenki tosi kivan oloinen blogi :)

  VastaaPoista
 4. Kävit visiitillä mun blogissa ja hyvä niin, sillä sait just yhen lukijan lisää! :-) Mikä kamera sulla on ja millä muokkaat kuvat? On meinaa iha sairaan siistejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kamerana toimii Nikon D5000 ja muokkausohjelmana mm. photofiltre :)
   Kiitos! ♥

   Poista
 5. Tosi ihana postaus =) Väkisinkin lukiessa tuli mun paras ystävä mieleen, ja voin todellakin käsi sydämellä yhtyä sun mielipiteeseen, et laatu korvaa määrän <3

  ida-johanna.blogspot.fi

  VastaaPoista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 22 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D5000 + Nikkor 35mm & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!