MK part. 2 ♥

Mulla on jäänyt teille kokonaan näyttämättä yks aikas kivakivakiva juttu. Ja nyt mulla on tässä vielä hetki aikaa ennenkuin suuntaan taas Juusolle yöksi.
Tää juttu mistä nyt puhun, muutti meille jo syksyllä, mutta jotenkin se on vain onnistunut ohittamaan pienenkään vilahduksen täällä blogissa. Nyt se kuitenkin pääsee tännekkin!

Photobucket Kyllä, Michael Korssin laukku. Hamilton Large, luonnonvalkoisena kultaisilla yksityiskohdilla. Silloin ostaessani kesällä ensimmäisen Hamiltonini, mietin pitkään tämän ja sen ruskean väliltä. Silloin halusin kuitenkin laukun olevan täysin uusi, ja tätä yksilöä en löytänyt mistään uutena (tosin en silloin edes käytettynä) päädyin ruskeaan. Nyt alkutalvesta, etsiessäni huuto.netistä itselleni Korssin lompakkoa, osui tämä yksilö silmiini. Roimasti halvempi hinta, kuin uutena ostettuna ja kaikki kunnossa sai mut vakuuttumaan että kyllä mä sen kotiutan jos sen huudoilla voitan. Ja niinhän siinä kävi että mä sain tän ihanuuden kotiutettua.

Photobucket
Yritin etsiä tätä ennen varsinaista ostopäätöstä siinä pienempänä versiona, mutta koska tämän isokin osui kohdalle ihan sattumalta, päädyin sitten tähän. Nää molemmat on nykyään mun ehdottomat lempilaukut ja mitä tulee ehdottomasti eniten käytettyä. Nää on tarpeeks isoja niin, että mennessäni Juusolle yöks, tänne sopii sekä vaihtovaatteet yms että koulukirjat. Lisäks mä tykkään ihan sikana tuosta että on tuo olkahihna, niin tätä saa kannettua myös olalla. Meinaan mulla on aina puoliomaisuutta mukana joka paikassa ja sen myötä laukulla on aina kiitettävästi painoa, niin ostoksillakin käydessä on mukavempi kantaa olalla, saa samalla myös kädet vapaiksi :) 
  Photobucket Tuossa vielä jokin aika sitten mun mielessä pyöri yksi uutukaislaukku mihin olen aikas palavasti nyt ihastunut, mutta kun autovero- ja vakuutusmaksulaskut löytyivät postilaatikosta ei ollut enään epäillystäkään pyörikö enään. Siinä samalla piti todeta että kyllä mä pärjään tällä nykyisellä puhelimellakin vielä pitkään, joten unohtui uutuuspuhelin haaveetkin sillä samalla sekunnilla :D
Että tosiaan jos teidän täysi-ikäisten lukijoiden ei ole pakko omaa-autoa hankkia, niin jättäkää ihmeessä hankkimatta. Tai toki jos pappa betalar, mikäs siinä. Itselle oli ainakin heti alusta asti selvää että itse maksan kulut ja menot tuon nelipyöräisen kanssa :D niinkuin maksoin kaksipyöräisenkin joten en mä aijo valittaa että se syö rahaa kuin simo hilloansa, vaikka tosin niinhän se on. 

9 kommenttia

 1. aivan upea toi laukku ja nätti sinä! :) tykkään hirveesti MK laukuista muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MK:n laukku se mullakin taas mielessä kummittelee :)
   Ja kiitos kehuista! :)

   Poista
 2. Oi, ihana laukku! oon itekkin halunnut MK:n laukkua niin kauan kuin muistan! sulla on myös tosi kiva blogi:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sit vaan vähän säästät rahaa niin pianhan jo saat kotiutettua jonkun söpöläisen! :)

   Poista
 3. Vau, ihan täydellinen laukku!! :o mitä maksoit tosta? :) ps. Tosi kiva tää sunkin blogi!

  VastaaPoista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 22 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D5000 + Nikkor 35mm & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!