Ü

Pitkän pitkästä aikaa! On ollut viime viikko ja vähän ylikin melkoinen. Kamera on kyllä jonkin verran ollut mukana, mutta nyt ei ollut (yllätys yllätys!) aikaa ruveta kuvien kanssa säätään, nniin siksi tämä postaus täyttyy koulussa tehdyistä vaatekollaaseista, joista enemmän kohta.
Tosiaan oon tänä aikana kun en oo teille mitään itsestäni ilmoittanut, ehtinyt käydä Iskällä, Porissa, Tampereella, tehdä vinon pinon koulujuttuja (JES!), miettiä asioita, ja tehdä töitä. Jotain varmaan jäi mainitsemattakin. Aikamoista pyöritystä tosiaan ollut.  Itseäkin ihan harmittaa että oon nyt nää viimeviikot ollut niin surkea bloggaaja, mutta koulua on jäljellä enään  kaksi (2?!?!) viikkoa, ja sit tärähtää käyntiin kolmen kuukauden työharjoittelu jonka jälkeen mullakin on taas aikaa. 
Yhdestä päätöksestä haluan kuiteskin nyt täällä mainita, nimittäin mun helmikuu tulee olemaan aika säästöpainoinen. Ostoksia en aijo muita tehdä kuin yhden pinkinlaukun jonka olen päättänyt ostaa jo tässä kuussa. Viimeksi olin ostolakossa toukokuun, ja se onnistui tosi hyvin! :) Katsotaan kuinka pitkään ollaan nytten. Mutta älkääs huoliko, mulla on aikas paljon vanhoja ostoksia teille näyttämättä, mitä te tuutte vielä näkemään!
Nyt kollaaseihin:

 photo blogikollaasi-1_zpscec374da.jpg Yks mun lemppari merkeistä on Paul's Boutique, ja kokosinkin sen tarjous sekä normi tuotteista topshopin ja asoksen sivuilta omat lempparini. Oikeastaan en paremmin ole sen vaatteisiin edes tutustunut, koska olen aina pitänyt sitä lähinnä asustemerkkinä, ja juurikin sen asusteet miellyttää mun silmää tosi paljon. Jos nyt olis ylimääräistä ja kello hakusessa, tilaisin ehdottomasti tuon kellon!

  photo Red_Background__Black__White_by_XFecal_FaceX-1_zpsf08e062d.jpg
 photo light_blue_background_ii-wallpaper-1600x900-1_zps9feaef9a.jpg  
Toinen lemppari merkkini olen löytänyt aika hiljan. River Island. Sillä on vaan niiin komeita juttuja. Harmi vaan että hintataso on hieman korkeampi, ja tilaukset aina joko Asokselta tai suoraan niiden sivuilta. Voipi olla että kesän tullessa viimeistään tuonne lähtee taas tilaus menemään, kun kesä vaatteet ovat saapuneet. 
Nyt mä suuntaan kiitettävän univelkaisena nukkumaan, huomenna taas koulun päälle työpäivä, ja sen jälkeen jos suunnitelmat onnistuu niin vähän kavereita :) 

Ei kommentteja

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 22 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D5000 + Nikkor 35mm & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!