Mitä mulle kuuluu?

No niin! Siitä on 8 päivää kuin olen viimeksi edes aukaissut bloggerin. Päivät vain juoksee silmissä. Siksipä nyt kokosin teille vähän inffoa missä ja miksi olen mennyt tämän rontin viikon kun en itsestäni ole mitään elonmerkkejä antanut. Oon ensinnäkin ollut tosi vähän koneella, en oikeestaan muuta kuin koulutehtäviä olen tän ääressä tehnyt. Mutta nyt katsastetaas vähän mun viime päiviin:
 
 photo Pictures43_zps24582868.jpg
 
.... viimeiset hetket "vanhoilla" hiuksilla ja terveystiedon miljoonat tehtävät miljoonien muiden tehtävien lisäksi. Ei en todellakaan valita, itsehän olen tämän tiukan linjan ottanut ettei mun todistuksessa saa olla kielten lisäksi yhtäkään ykköstä eikä kakkosta, vaan nostan kaikki jotka vähänkin kykenen niin kolmosiksi.. Ja aikas hyvällä mallilla ollaan. Tää on ollut mun ehdotommasti suurin ajan viejä, terveystiedostakin kun on ihan kiitettävä määrä noita tehtäviä.
 photo Pictures47_zps97a3689e.jpg  
... Ihan liikaa laskiaispullia, hiton mylly kun se on tuossa niin lähellä ja niitä ei voi vastustaa. Tai jos saan itse pidettyä itseni käymättä ostamassa niitä, niin eiköhän äiti sen sitten tee munkin puolesta. Ipadille ladattu we♥it saa turhat koulupäivät (älkää kysykö mitä ne on, ne on kauppikesssa ihan yleisiä...) kulumaan yllättävän nopeasti. Sekä kestosuosikki ahaa- patukat on ollut mun lähes ainoa karkkiostos viime aikoina. 
 photo Pictures48_zpsae648102.jpg  
.... kevät vaatteiden saapuminen kauppaan ja muutamat jopa mun vaatekaappiinikin. Lisäksi (vihdoin!!!) löysin ne mustat "vaha"pintaiset farkut, koska meillä kissat määrää vaatteiden käytössä kaapin paikan, eikä mustat farkut ole tähän mennessä tullut kuuloonkaan. Niin nyt mäkin saan käyttää vihdoistaviimein mustia"farkku"housuja. Vaikkakin GinaTricotista ostetuksi hinta oli kyllä tosi suolainen (59€). Kun monen kuukauden etsinnän jälkeen vihdoin osui se oma koko kohdalle ei näitä kauppaan voinut jättää. Keväiset pitkähihat kotiutinkin Cubuksesta 2kpl/19,90€ muistaakseni. Oon vasta viime aikoina tajunnut kuinka kiva väri tuo keltainen oikeasti on, ja siksi metsästyksessä onkin keltainen neule tms. Katsotaan kun ostoslakko joskus loppuu..
 

  photo Pictures44_zps0f5ba6a1.jpg  
.... lumisateeseen ja lumenpaljouteen turhautumista ja paljon. Miten tommonen valkonen mömmö voikin pistää ärsyttään noin paljon. No onneks mulla on ollu koulujuttujen väliaika viihteen Disneyn 1000-palan palapeli. Tai oikeestaan niitä on kaks, toinen ottaa vielä paketissaan! 
    photo Pictures49_zpsafb4af77.jpg  
.... Eilinen menikin sitten perinteisellä Ylöjärven reissulla kun käytiin Juuson kanssa laitattamassa molempien hiukset kuosiin. Ja yllättäen mun hiukset teki taas omat jekkunsa ja väri nappas kiinni tuplasti tummempana kuin sen piti. Ja näin ollen pidennykset saa vietellä sitten jonkin aikaa lomapäiviä kunnes nää rupeaa taas haalistumaan. Se onneks on aina ollut aika nopeeta se haalistuminen. Ja mikäs se siinä toisessa kuvassa pilkistää, no sehän on yks iso stressin aihe vähemmän. Nimittäin mun valmistujaismekko! Kuljetusfirma sen viime viikolla vihdoista ja viimein sai tuotua mun työ. Ja se on juuri sitä mitä mä siltä odotinkin. Nyt pitää vaan kärsivällisesti odottaa melkein 4kk että saa ton heittää päällensä ja hakee paperit kouraan!  
 photo Pictures51_zps28df532c.jpg  
.... palataanpas sitten viime perjantaihin, joka oli kaikenpuolin onnistunut päivä. Keksittiin Juuson kanssa lähteä sen kirjoitusten jälkeen Tampereelle ensin syömään ja sitten leffaan. Leffavalinta oli erittäin onnistunut, Vuonna 85 oli juuri niin hyvä kuin me oletettiinkin, ellei jopa parempi. Musta se oli tehty tosi hyvin, kun se ei ihan ollut sillai perinteisesti, vaan siellä oli semmosia hauskoja ns tehosteita tai semmosia, käykää kattomassa niin tiätte! :D Viime aikoina on tullut itseasiassa katsottua leffoja aika yllättävän paljon. Uutuuksiakin on jonkin verran postista kolahdellut. Tosin ei nyt helmikuun puolella, kiitos ostolakon mistä mainitsen varmaan jo kymmenennen kerran :D Ja cityshoppari korttikin saapui viime (vai edellis?) viikolla, ihan kivat edut oli taas. Mahti plussana se että nyt oli tullut enemmän Tampereen vaatekauppoihin prosenttialeja, kuin viime vuonna kaikki tuntui olevan vain Helsingissä. Eli vinkkinä kaikille Tre/Turku/Helsingin seuduilla asuville, tossa on aikas kätsy alejuttu!
   
 photo Pictures53_zps22de7a7c.jpg
.... viimeisempänä muttei vähäisempänä mun uudet karkkikorkkari. Meillä on keskiviikkona valmistuvienopiskelijoiden Gaala-ilta, jonka jälkeen on jatkot, saapi nähdä pääseekö nämä neitsytmatkalleen. Mekko mulla onkin jo satavarma minkä laitan, mutta te näettekin sen vasta sitten silloin.  


Siinä olis tiivistettynä osa niistä pinnallisista puolista mitä yleensäkkin täällä blogin puolella kerron. Nyt taitaapi olla aika sulkea kone ja tehdä äikän tekstit valmiiksi että olisi taas yksi kurssikorotus hoidettuna. 
En siis todellakaan ole unohtanut blogiani tai kyllästynyt tähän, tai mitään ideoita vailla. Eijei. Katsotaan nyt tämä VIIMEINEN viikko koulussa, jonka jälkeen mulla on kahdenviikon hiihtoloma ja sit alkaakin tuo 3kuukauden työharjoittelu. (huomenna hakeen ässän lisäks toista paikkaa, peukut mulle pystyyn!)  

10 kommenttia

 1. moi !
  oon hakemassa kahen viikon päästä yhteishaussa kauppikseen, ja haluisin tietää hiukan että mimmosta siellä on :D eli voisitko kertoo hiukan et millasta sulla on siellä ollu ? oot ilmeisesti myynnin ja markkinoinnin puolella ? (:
  ite oon harkinnu myös kaksoistutkintoo, mut sitä täytyy viel miettii... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mähän oon aika pienessä kauppiksessa, kun oon täällä Ikaalisissa. Pienessä on etunsa ja haittansa, esimerkiks meillä ei oo erikoistumista ollenkaan. :) Mä valmistun siis ihan ns. tavalliseks merkonomiks ilman mitään puolia. Kauppiksessa, (ainakin täällä, muistahan mä en voi sanoa mitään) on aika rento meininki. Ei oo mitään järkyttäviä koeviikkoja tai hirmu määrää tehtäviä kerralla. Toki tehtäviäkin on ja myös kokeita. Mut esimerkiks näin kun mä käyn kolmatta eli viimeistä vuotta, niin jos kokeesta ei pääse läpi, ei tarvitse menettää toivoa ettei valmistuisi. Vaan me saadaan sit vinopino tehtäviä niistä kursseista :) Mutta kaksoistutkintoa mä en todellakaan suosittele, jos se vedetään siis samassa kolmessa vuodessa putkeen. Meidän koulu ainakin säästää tosi paljon kuluissa, ja ne kaikki on aina pois kaksoistutkintolaisilta. Esimerkiksi tän hetkisten kakkosten kaikki ens vuoden lukio tunnit on etätunteja. Meneppä siinä sitten samoihin YO kokeisiin mihin lukiolaiset jotka käy tunteja läsnäolopakolla ja tekee miljoonia tehtäviä. Ja vaikka ne kaikki kauppiksen lukio tunnit pidettäisiinkin, ei se silti mun mielestä ole lähelläkään sitä mitä noi lukiolaiset käy YO kokeita varten. Et jos et ihan välttämättä lakkia halua/tarvitse, että jos jatko suunnitelmat ei ole mitään yliopisto tasoa niin mä en kyllä suosittelis kaksoistutkintoa. Ü Voihan toki olla että siellä koulussa minne sä oot hakemassa on eri sävelet, mutta yleisesti kauppiksen kaksoistutkinnolla on aika huono maine, vaikka sitä kovasti aina tyrkytetäänkin.
   Mutta kauppista kyllä suosittelen jos asiakaspalvelut sun muut myynti jutut kiinnostaa! :) Mä olen ainakin saanut tosi helpolla työharjoittelupaikkoja ja töitä sen ansiosta että opiskelen merkonomiksi!
   Kysy vaan jos sulla on vielä jotain kysyttävää, ja tsemppiä yhteishakuun! :)

   Poista
 2. Olet puhunut jossakin postauksessa, että lähdet nyt keväällä harjoitteluun ulkomaille. Todella hienoa, että teidän koulussa on sellainen mahdollisuus! Se varmasti opettaa ja kasvattaa olla hetki jossain aivan muualla. Mietin vain myös, onko teillä mahdollisuus mennä myös moneen harjoittelupaikkaan, kerta menet vielä muuallekin ulkomaan lisäksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harjoitteluni ulkomailla peruuntui, tai siis peruin sen osittain itse. Mustakin on tosi hienoa että on tuollainen mahdollisuus, ja vissiin noin 10 meidän koulusta onkin lähdössä eri puolelle eurooppaa :) Ja kyllä, on mahdollisuus mennä useampaan harjoittelupaikkaan, mullakin kun on nyt tuota harjoittelua 12 viikkoa, niin käyn sen ainakin suurimmilta osilta ässässä, mutta voi olla että menen myös muualle, saa nähdä! :)

   Poista
 3. Apua mitkä kengät! Ihan mielettömän hienot! Tuollaiset bilekengät on kyllä viimeistään kesäksi hankittava! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä! Kuolasin niitä jo normaali hintaisina mutta nyt mun onnekseni nelly oli pudottanu niiden hinnan melkein puoleen! :)

   Poista
 4. http://partybackyard.blogspot.fi/ meillä ois sulle haaste :))

  VastaaPoista
 5. Tulinkin nyt vuorostani kurkkimaan sun blogisi puolelle, ja täytyy kyllä sanoa että tykkäsin ! ..taidettiinkin saada toisistamme toisillemme uudet lukijat ;--) !

  ps. nuo "karkkikorkkarit", IHANAT !♥

  VastaaPoista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 22 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D5000 + Nikkor 35mm & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!