Vastaukset PART1!.

ME
Poltatko tupakkaa? -En, en todellakaan. Miksi tehdä jotain, mistä ei ole yhtikäs mitään hyötyä mutta kymmeniä eri haittoja? En ymmärrä. Kaikenlisäks se on vielä ihan piru ruma näköst jos polttaa. 
Juotko usein alkoholia? - Harvoin. Mä en pidä alkoholin mausta, ja siksi siis tykkään vaan tositosi harvoista alkoholijuomista, niin se on varmaa yks syy miks juon tosi harvoin ja tosi vähä jos juon. Lisäks mua ei kiinnosta se ollenkaa, koska mun mielestä ei hauskan pitämisee mitään päätä täyteen tarvita (:
Oletko kokeillut huumeita? - En, enkä tuu ikinä kokeilemaankaan.  
Mitä mieltä oot rasismista? - Oon sitä vastaan. En todellakaan siedä ihmisten "jakamista" tiettyihin ryhmiin ja sit syrjintään sitä vähemmistöä. Mun mielestä rasismi perustuu usein pelkoon ja tietämättömyyteen. Ettei oikeesti ihminen vaan tajua, että ihon väri ei tee ihmisestä mitenkään huonompaa.  
Mikä on sun lemppariherkku? - Apua! Siis ihanko yks vaan pitäisi sanoa.. Sanotaan vaikka sitten että tällä hetkellä toffeejäätelö (ne villevallattoman toffee puikot on parhaita!)
Jos sun pitäis vaihtaa sun nimi, mihin vaihtaisit? - Oon joskus miettinyt tätä, mä tykkään tosi paljon mun nimestäni joten tää kysymys on tosi vaikee. Pienenä halusin aina olla Miia :D Mutta nykyään, tykkään tosi paljon nimistä Kristiina, Vilhelmiina, Natalia, Helmiina, Vanessa, että varmaan joku noista :) 
Tärkeimmät esineesi? - Kamera, puhelin, läppäri :D
Mitä mieltä kulutushysteriasta? - Aikas järkyttävää, koska mua järkyttää jo se, miten mä itse tuhlasin ennen rahojani koko ajan, ja kun jotkut tekee samaa triplasti isommissa mittasuhteissa edelleen.
 Tai siittä että kaikki pitää olla kallista ja joka värissä, ja joka päivä keksitään jotain uutta ton mä TARTTEN? - Naurettavaa. Se että jotkut pukeutuu merkkivaatteisiin vain sen takia että siinä killuu se merkki, se on oikeesti naurettavaa :D Samoin tuo, että perustellaan itselle ihan oikeasti naurettavilla selityksille " tarvitsen tämän satasen topin nyt kymmenessä värissä koska saatan joskus vuonna käpy käyttää sitä kerran. " 
Entäs plastikkakirurgiasta? - Sanotaanko että kukin tyylillään. Itse en edes harkitse, ikinä. 
Muistutatko enemmän isääs vai äitiäs? - Varmaankin iskää, ainakin luonteeltani
Kuka on esikuvasi?  - Mulla ei itseasias oo esikuvaa :o
Mitä arvostat itsessäsi? - Nyt pitikin hetki miettiä. Arvostan itsessäni sitä että pyrin aina olemaan oma itseni, enkä "esittämään" mitään. Vaan haluan ja ns. uskallan olla juuri tämä Henna kuin oikeasti olen. Lisäksi tietenkin arvostan sitä että pyrin aina ottamaan muut huomioon, ja että oon saanut tosi auttavaisen luonteen. 
Mitkä piirteet sua ärsyttää ihmisissä? - Itsekkyys, ajattelemattomuus, ilkeys, sellanen "kaikki mulle tänne heti, millään muulla ei oo hitonkaan väliä", selkäänpuukottaminen, seläntakana puhuminen, sitä et ollaan niin täydellisiä että vika on aina ja joka kerta muissa, ja jos ei muuten niin sitten vaikka keksitään niitä vikoja, näit on aika paljo.
Mihin sulta kuluu eniten rahaa? -Varmaan vaatteisiin/ulkonäköön ja tietysti nykyään autoon
Mitä tekisit 7 miljoonan lottopotilla? - Rakentaisin itselleni ison talon järvenrannalle, antaisin äidille rahat talon rakentamista varten, maksaisin isän talolainan pois, laittaisin myös vähän apua tarvitseville, kävisin Australiassa ja ostaisin sieltä lomaosakkeen, ja vaikka mitä! :)
Mitä piirteitä kadehdit ihmisissä? - En nyt osaa sanoa suorilta käsin mitä piirteitä koska pyrin olemaan kadehtimatta ketään ja mitään, mutta sellaisia oikeasti, aidosti itsevarmoja ja luentevia ihmisiä niin ehkä vähän.
Mikä on seuraava suurempi ostos mahdollisesti? - Nyt pistit kyllä pahan. Riippuen koska muutto tulee, sen mukana tulee tietenkin aina kaikkea isompaa. Valmistujais hömppeisiin ajattelin vähän enemmän panostaa. Empäs osaa sanoa tähän mitään tän kummempaa :D 
Mitä tekisit jos löytäisit kadulta 500e?  - No tuotanoin, varmaan katsoisin ympärilleni, jos ketään ei näkyisi ja miettisin hetken, saattaisin tulla siihen tulokseen että laittaisin sen taskuuni. En osaa sanoa, voi olla että veisin sen poliisilaitokselle. En tiedä, kummatkin vaihtoehdot ovat mahdollisia.
Jos sun elämästä tehtäisiin elokuva, mitä genreä se edustaisi ja kenet tahtoisit näyttelemään itseäsi? - Tää on tosi kiva kysymys! Mutta totanoin, näin nopeesti vaan asiaa miettien haluaisin näyttelijäksi joko Iina Kuustosen tai Laura Birnin. Ja genreä en osaa sanoa :D
Oletko pinnallinen? - Joo ja en. 
Kenelle antaisit 10 000e jos voisit? ja miksi? - Äidilleni. Se sais ostettua sillä vaikka uuden auton! :)
Jos saisit 1000 euroa mitä tekisit? - Lähtisin kesällä ulkomaan reissulle Juuson kanssa!
Mikä on tärkein tavarasi? - Varmaan tää kone, koska tää pitää sisällään niiiin paljon.
Pelkäätkö vanhuutta? -Pelko on kovin vahva sana, joten en pelkää. Vähän se aina mietityttää että millaista se tulee olemaan, mutta en mä sitä pelkää koska se tulee pelkäsi sitä tai ei.
Jos löytäisit sinun kolme vuotta vanhan päiväkirjan, mitä siellä todennäköisesti lukisi? - Hmm. Varmaan juttuja siitä kun alettiin Juuson kanssa pyöriä samoissa porukoissa.
Mistä haaveilet? - Tällä hetkellä omasta yhteisestä kodista Juuson kanssa ja pikkuruisesta koiranpennusta
Ootko tyytyväinen itsees? - Olen 
Kuka/mikä inspiroi sua? - Erilaiset valokuvat ja lehdet
Onko sinulla suuria salaisuuksia, joita et tule koskaan kertomaan kenellekään, et edes Juusolle? - Juuso tietää musta kaiken eli ei ole sellaista salaisuutta jota ei kukaan tietäisi
Jos saisit korjata maailmasta yhden epäkohdan, mikä se olisi? - No ensinnäkin mä haluaisin korjata kaikki epäkohdat, mutta jos on pakko sanoa yksi, niin sanon että sodat sais loppua ja turha vallan halukkuus ja vihan pito!
  
PicMonkey Collagehkljkl    
RANDOM
Millainen teidän perheen joulu on? - Mulla on varsinainen perhejoulu ollut viimeksi kuin olin kolmevuotias kun porukat oli vielä yhdessä silloin. Ja en kyllä siitä yhtikäs mitään muista. Siitä asti olen viettänyt joka toisen joulun isällä ja joka toisen äidin tykönä. Elikkä joka ikinen joulu on ollut erilainen. Nyt kolme viimeistä joulua olen ollut Juuson perheen kanssa. Se on ollu sellainen perinteinen rauhallinen, että on vain vietetty aikaa yhdessä :)
5 asiaa jotka ottasit mukaan autiolle saarelle? - Läppäri, kamera, iso matkalaukku täynnä vaatteita, ruokaa? :D ja joku seuralainen!
Millä herkuttelet mieluiten? - Nykyään jäätelöllä (kesää ja vanhanajanvanilija jätkskiä odotellessa!) ja erilaisilla rahkoilla 
Mihin maihin haluaisit matkustaa? - Australiaan, Etelä-Amerikkaan, sitten ihan noita perus lomakohteita 
Millainen on unelmiesi talo? - Iso! Kivitalo, jätttttti kokoiset ikkunat, iso parveke/parvekkeita, uima-allas, kuntosali, iso keittiö, tyylikäs sisustus yms.
Lempi juoma? - Cokis!
Paras disney leffa? - Leijonakuningas
Paras musiikkigenre? - Sanotaan nyt vaikka että pop
Lemppari irtojäätelö ja kaupanjäätelö? - vanhanajanvanilia! kaupan jätskistä se villevallaton toffee puikko, harmi vaan et niitä ostaessa pitää ostaa se koko 40kpl laatikko missä keskimääräsesti on 5-10 toffeeta :D
Lempi alkoholillenen ja holiton juoma? - Holillisista Somersbyt, ja holittomasta se Coca-Cola♥
Mielipiteesi gangnam stylesta? - "nojaa" eli ei nappaa
Entä Obamasta (olitko onnellinen hänen voitettuaan)? - No ei voi sanoa että onnellinen, mutta kyllä mun mielestä voitto ihan oikealle henkilölle meni.
Mitä mieltä oot solariumista? - En todellakaan ymmärrä, enkä halua ymmärtää. Ei mitään siis onhan se varmaan kiva nyt näyttää ruskealta kuin papu, mutta miettiikö kukaan miltä se iho oikeasti näyttää 20-30vuoden päästä. Mun mielestä kaikkien pitäis nähdä se iltalehden juttu missä kerrottiin sen yhden rekkakuskin kasvoista. Joka oli ajanu koko ikänsä rekkaa ja koko sen iän siis oli aurinko paistanu toiselle puolelle naamaa. Ja nyt se naama kirjaimellisesti roikku siltä puolelta. Nii mites sit vielä tommonen tuplasti pahempi keinotekoinen "aurinko".
Jos sinun pitäisi ottaa piilolinssit ja ne saisi olla ihan minkä väriset vain, minkä värin valitsisit? - Ruskeat, suklaanruskeat.
Pidätkä enemmän mansikoista vai mustikoista? - Mansikoista! kesää odotellessa...
Noloin/tyhmin/turhin asia josta et voisi luopua? - Mietin tätä kyllä, mutta en osaa kyllä vastata :c
Seuraatko jotain sarjoja, mitä? - Salkkareita, Uuttapäivää muita jotain satunnaisesti, koska katon hyvi vähä telkkaria, siksipä en ymmärrä mikä jossakin GG, pako, lost, mitä näitä nyt on niin viehättää niin kovasti 
Kallein omistama esine? - Esine.. No ekana tulee vaan mieleen auto ja skootteri, mut en tiiä lasketaanko ne esineiks :D Esineissä ehkis tää läppäri
Käytkö Irc-galleriassa? - Satunnaisesti, mutta kuitenkin harvemmin
Unelma tatuointi? - Hihatatuointi. (joskus mä vielä sen pikkuhiljaa tohon kasvatan!) 
Lempiurheilulaji jos on joku sellainen? - Jalkapallo
Pidätkö enemmän kirjoittamisesta vai lukemisesta? - Ehdottomasti kirjoittamisesta
Tekisitkö vakuutuspetoksen, jos olisi varmaa, ettet jäisi kiinni siitä? - Pienestä summasta voisin tehdä, mutta heti jos pyörittäis isoimmissa luvuissa niin en tekisi.
Lempi kohta/asia sun huoneessa?  - Täst sängyl makoilust pidän enite eli tää, ei vaa emmäätiiä :D
Mistä vuodenajasta tykkäät eniten? - Kesä, ihan ehdottomasti
Lempi ruokapaikka? - Amarillo ainaskin
Mäkki vai Hese? - jos o iha pakko valit ni hese
Lempiväri? - en osaa sanoa yhtä, joten sanon, vaalean sininen, pinkki, ja vaalean vihreä!
Jos saisit matkustaa mihin vain, minne matkustaisit? - Australiaan kiitos!
Minkälaista musiikkia kuuntelet? - Laidasta laitaan, kuuntelen niin paljon erilaista että en osaa tähän vastata :D
Mihin maahan haluaisit matkustaa juuri tällä hetkellä? - Australiaan! (onkohan tää tullut jo tarpeeks selväks näissä vastauksissa :D)
Mitä odotat vuodelta 2013? - Enemmän reissuja sinne tänne, ja enemmän aikaa ystävien kanssa 
Mitä odotat kesältä 2013? - Paljon ikimuistoisia reissuja!
Mieleenpainuvin muisto viimevuodelta? - Eipäs kyllä oo sellasta yhtä suurinta, mut sanotaan vaikka Juuson yllätyssynttärit muistan ainakin aina!
Mikä on lempi elokuvasi? - Lemppareita on ainakin Step Upit, Nälkäpeli 
Nätein kuva sinusta? - Tähän en osaa kyllä vastata yhtään mitään :D
Huonoin leffa ikinä, minkä oot kattonu? - Varmaan joku näistä överiksi vedetyistä kuten scot pilgrim vs maailma, extreme movie yms
Loskakeli vai -30 astetta pakkasta? - loska. Vihaan sen verran paljon kylmää!
Onko pinkki sun lempiväri? - Yks lemppareista
Heovset vs. lehmät?  -mitä? ihansama :D
Nyki vai la? - New York!
Mikä on salainen ihanne biisisi? - Hmm.. En osaa kyllä sanoa 
Paljon sulle pitäis maksaa että suostuisit hyppäämään benji-hypyn? - Ei mulle tarvitsisi maksaa mitään :D
Jos kaverisi pyytäisi sua pulkkamäkeen, lähtisitkö? - Tietty! 
   
PicMonkey Collagetuikghk

BEAUTY/FASHION
Mikä on sun lempivaate tai vaatekappale? - Yks on ainakin tuo Lindexin uusi peplumtoppi.
Tykkäätkö enemmän löllöttely vaatteista vai juhlavista/siisteistä vaatteista? - Tilanteen mukaan. Kotona en paljon välitä mitkä kuteet on päällä, mut sit taas tykkään aina aika ajoin panostaa kun lähtee jonnekkin.
Kauan sul menee aamuisin laittaa ittes? - Tällä hetkellä, normi aamu, jos meen esim yheksään, mä herään 8:15, syön puen ja lähen. Koska on nää ripsienpidennykset, mä en meikkaa laisinkaa ja hiukset saan nopeesti laitettuu.
Lempivaatekauppa? - Tällä hetkellä Asos, Gina, Veromoda/Only, River Island, New Look ja varmaan joku jäi sanomattakin :)
Tilaatko paljon netistä vaatteita? - Itseasiassa tilaan suurimman osan mun vaatteista
Lempi hiustuotteesi, ja miksi? - Tää hiustuote on aika uus tuttavuus, mutta se nousi heti ensimmäisten käyttökertojen jälkeen lemppariks joten sanon tän Schwarzkopfin BC Oil Miracle. Eli tuommoinen hiuksiin jätettävä suihkutettava öljy, joka sitten hoitaa hiuksia. Ja mulla tää on ainakin toiminu tosi hyvin.
Kosmetiikkatuote jota ilman et pärjäisi? - Eipäs tällästä ookkaan. paaitsi! jos mulla ei olis ripsienpidennyksiä, niin ripsasi.
Lempi kynsilakkaväri? - Kirkas jossa on jotain glitterihärpäkettä
Millä kiharrat hiukses? - Remingtonin puikkokihartimella
Lempihousut? - Farkut ehdottomasti, niistä tosin en osaa valita sitä "parhainta" yksilöä.
Mitä mieltä olet maihareista? - Itse en käyttäisi, joten ei hirveästi miellytä silmää, mutta en katso kieroon jos joku niitä haluaa käyttää
Tämänhetkinen lempivaatekappaleesi? - Tää Juuson ostama Peakin huppari
Kuinka monta kertaa viikossa on huono hiuspäivä? - Aika usein kyllä, koska oon tosi laiska laittaan hiuksa
Lempi kosmetiikkatuote? - Käytän hyvin vähän kaikkia "mömmöjä" tällä hetkellä kun en oikeastaan edes meikkaa kun on nämä ripset. Ja itseasiassa tiedän ihan hemmetin vähän kaikesta kosmetiikasta, eikä mua oikeestaan vois edes vähempää kiinnostaa mitkään ihme mineraali sunmuut pakkelijutut, enkä ikinä laittaisi niihin semmoisia rahoja kuin jotkut laittaa.  Mutta sanotaan nyt vaikka Garnierin BB-voide. Se tuli ekana mieleen, vaikka sitäkin käytän hyvin hyvin harvoin :D

Ei kommentteja

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D5000 + Nikkor 35mm & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!