Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

BIKBOK ♡

Miksi, miksi, oi miksi mulla ei ollut tänään laittaa muutamaa satasta iiihanin vaatteisiin! Tänään oli tosiaan luvassa Tampere, ja voi jehna ei oo sitte sydän hakannu piiitkään aikaan nii paljo kun keskustassa ekaa kertaa ajellessa :D (+ autokoulussa, mut sitä ei lasketa!)  Ja vielä yksin! Hengissä selvittiin, eikä se sit loppujenlopuks ollu yhtää nii vaikeeta ja pelottavaa mitä oletin. Tampereella olikin sitten luvassa laatuaikaa veljen kanssa, ja tällä kertaa se olikin veli mikä pisti rahaa palaan, no ei mitää, joskus näinkin päin. Mutta en mä ihan tyhjin käsin kotiin tullut. Nimittäin Tampereelle oli nyt auennu se BikBok, missä mä käväsinkin ensimmäisen kerran hesan reissulla. Silloin jo mun sydän suli kyseiselle kaupalle, mutta silloin aika loppui kesken. Nyt olis ollu aikaa, nii nyt ei ollut sitten rahaa tarpeeks. Mutta, löysin mä sieltä jotain mikä on ollut hankitalistalla ties kuinka kauan! 
  
DSC_0240-horz    
Ja sehän on siis farkkuliivi. Nuo niitit tuo tähän niin kivan lisän, että pakko tää oli kotiuttaa vaikka neljänkympin hinta vähän kirpaisikin. Olin ihan kahdenvaiheilla mitä teen, koska tää on S koko, mikä on yleensä mulle just sopiva, nii tää oli rontinverran iso, mutta onneks tässä on takana ne semmoset kiristys napit mistä tän saa vähän pienemmäks, eli juuri oikean kokoiseksi. Kesällä tää tulee ainakin varmasti oleen paljon käytössä! 
Tälle piti keksiä kaveriksi tietty jokin näyttävämpi kaulakoru, ja meinasinkin aluksi kotiuttaa BikBokista semmosen n. 20€ ison hopeanvärisen kaulakorun, mutta onneks tajusin lähteä katsastamaan muittenkin kauppojen korutarjonnat, ja Cubuksessa ja Glitterissä käytyäni päätin vielä mennä katsomaan mitä Ginasta löytyy, ja sieltähän se lemppari osuikin silmiini. 
        
DSC_0290  
Kaulakorulle jäi hintaa muistaakseni noin 13€. Eli jos olisin ostanut suoraan BikBokista sen ensimmäisen kivan näköisen, olisin nyt vielä 7€ köyhempi. Onneksi tajusin lähteä katsastamaan muut kaupat, koska tää on vielä paljon kivempikin kuin se bikbokin koru. Lisälöytönä löysin tuon mustan timanttiristi käsikorun, minkäkaltaista myös olen jo jonkin aikaa etsiskellyt. Sillä hintaa oli muistaakseni noin juurikin se 7€
Muistatteko kun mainitsin helmikuun puolella, että helmikuun ostolakko tulee tavallaan rikkoutumaan yhdestä ostoksesta. Sen ostosta olin sopinut jo tammikuun puolella, niin siksi en itse laskenut sitä sääntörikkomukseksi, tai haitanneeksi ostolakkoa. 
      DSC_0275-horz  
Elikkäs Pauls Boutiguen Amysta se isompi (isoin?) versio. Ja tietysti: pinkkinä! Pitkän aikaa kesti löytää tämä, selasin kaikki mahdolliset nettikaupat läpi myydäänkö tätä enään missään. Ja ei, ei mistään löytynyt. Kunnes rohkenin kysyä yhdeltä toiselta bloggaajalta, mikä on melko paljon myynyt nyt vaatteita ja asusteitansa, ja päästiinhän me sitten hinnasta yhteisyhmmärrykseen ja pian laukku matkasikin jo minun työ. Tää on aivan supertilava, ja kesällä tällä tulee oleen tosi paljon käyttöä esim rantsu kassina. 
Nyt mä alan valmistautua iltaa varten! Pitäkää kivat viikonloput! (:

27 kommenttia

  1. Toi liivi on täydellinen <3 Minä haluan kans!!

    jonnajasmink.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. joo ei turhan siisti laukku ! ihana :D

    VastaaPoista
  3. Voi ei ko on ihania ostoksia! Varsinki tuo liivi<3!

    kakezs.blogspot.fi

    VastaaPoista
  4. ihana farkku liivi! Sulla on muutenki kiva blogi :) ulkonäöllisesti siisti eikä mitenkään likaa kaikkea. Teksti on selkeetä ja helposti luettavaa eikä sitäkään oo liikaa. Kuvat sopivankokoisia ja hyvälaatusia! jatka samaan malliin!

    www.thisiswhoiamnow-miisa.blogspot.com

    VastaaPoista
  5. ihana laukkku!!! :_)

    http://nniiina.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. Ihana tuo liivi! <3 Itse ostin vähän aikaa sitten Gina Tricosta oman farkkuliivini.
    Itseäni harmitti kauheasti, kun Tampereen BikBok avasi ovensa juuri seuraavana päivänä siitä, kun minun piti lähteä kotiin Tampereelta, jossa vietin hiihtolomaani :<

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin kattelin niitä ginan farkkuliivejä, mutta jäin joka kerta ilman oikeaa kokoa :c
      Ens kerralla se on onneks pysyvästi siellä! :)

      Poista
  7. Ihan sairaan kvia blogi ja ihana toi banneri!(: Olis kiva jos kävisit kattomassa mun ja kaverini yhteisen blogin :

    http://nenna-maija-blog.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Pyysit antaa mielipiteeni sun blogista ja..

    tykkään sun blogist iha sikana!! Tykkään sun kirjoitustyylistä ja sun tekstei on kiva lukea. Yleensä mulle nimittäin käy niin että luen pari alku lausetta ja sit en enään jaksa lukea loppuun ja katson vaan kuvat, hah:D Liityin myös lukijaks

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista! :) Tervetuloa joukkoomme!♥

      Poista
  9. Sulle on haaste mun blogissa ellet oo sitä vielä saanut ! käys kurkkaamassa :)
    http://theskyisnotlimit.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. ei hitsi kun sulla on aina niin ihania vaatteita!!
    elinajohannnas.blogspot

    VastaaPoista
  11. aaaaw täydellinen farkkuliivi... mäki haluun! O_O

    VastaaPoista
  12. Tosi ihana farkkuliivi kattelin tuota itekkin bikbokissa :---) ! Tykkään sun bannerista tosi paljon kanssa ja blogi on muutenkin aika jeeees !

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥