Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

iPhone 4S♥

Pitkän harkinnan ja miettimisen jälkeen, pääsin tulokseen että nyt on aika tullut aika ostaa uusi puhelin. Tosin, eniten tähän päätökseen vaikutti se, että pitkäaikainen luottopuhelimeni Nokian C7, putosi sängyltäni matolle(!?!?) ja kaijutin koki siinä sitten viimeisen lentonsa ehjänä. Oli hieno soittaa jollekkin kun välillä toisen ääni kuulosti ropotilta, välillä ihan omituiselta, ja parhaimpina päivinä sitä et kuullut ollenkaan. Takuu meni umpeen jo jonkin aikaa sitten, eikä se nyt muutenkaan olis sitä korvannut. Joten, uuden puhelimen aika koitti. Sitten alkoikin surffailu netissä, mikä mistä ja minkä värinen! :D 
Aluksi yritin etsiä mieleistä lumiaa, koska olisin halunnut pysyä tutussa ja turvallisessa nokiassa. Kuitenkaan mä en yhtään voi sietää windowsin käyttöjärjestelmää, ja kaikki lumiathan sen sisältävät, joten lumia oli poissa pelistä. Seuraavaks mä kävin Nokian vaihtoehdot joissa ei ole kyseistä järjestelmää läpi, eikä mikään tuntunut oikealta. No, sitten siirryttiin ihan mulle tuntemattomaan merkkiin: samsungiin. En tiedä hölkäsenpöläystä sen eri äskolmosista tai mikä on mikäkin. Joten kyllästyin niidenkin tutkimiseen ennenkuin pääsin edes kunnolla alkuun. Seuraavaksi päädyin katselemaan iPhoneja, ja sinne sivuille se sitten jäikin
   
DSC_0315    
Ja niin, alkuviikosta postista mulle laitettiinkin jo viestiä että puhelin olisi noudettavissa. Mietin pitkään tämän 4S:n ja pelkän 4 välillä, olisihan siinä kuitenkin melkoisen paljon säästänyt jos olisin pelkkään neloseen tyytynyt. Mutta kuitenkin, lopulta mä päädyin tähän. Ennakko odotuksia mulla ei oikeastaan ollut. En ollut varmaan aikaisemmin edes montaa kertaa pitänyt iPhonea kädessäni, mutta tiesin että se toimisi tismalleen samalla tavalla kuin iPadikin, jonka käyttöjärjestelmästä tykkään, pystyin tämän tilamaan "kokeilematta". Vitosta en missään kohtaa edes harkinnut, enkä sitäkään oikein osaa perustella muutakuin että siinäkin olisi taas ihan kiitettävästi noussut hinta.
    
DSC_0320    
Tää on tähän mennessä täyttänyt kaikki mun odotukset, ja osoittautunut jopa paremmaksi kuin odotin. Se vähän ärsyttää, että nyt kun on niin "hieno ja uus puhelin" niin tätä varoo lähes ylipaljon koko ajan. Mutta, eikai varomisesta mitään haittaa ole? Se vain ärsyttää itseä koko ajan :D Suojakuoret mulle on tähän tulossa postissa (josseivat jää tulliin niinkuin mä tässä nyt pelkäilen!) ja suojakalvokin on ostettuna. Se vain on niin ärsyttävää puuhaa laittaa paikalleen, etten ole vielä jaksanut edes yrittää. 
    
DSC_0325  
Kamera tässä on ihan paras kaikista kivoista jutuista mitä tämä luuri pitää sisällään. Ja instagram:istakin mut löytää! Mutta teen siitä ihan oman postauksen sitten ajallaan, kun saan sen käytön kunnolla vauhtiin/toimimaan/mitälie. :D Mutta, näin kohta peräti viikon tämän omistajana, voin suositella tätä (ja varmasti "pelkkä" nelonenkin ajaa asiansa!) uutta puhelinta harkitseville. Tää on ainakin mun kohdalla osoittautunut joka euron arvoiseksi! 
Loppuun haluankin kysäistä, mitä sovelluksia te applen laitteen omistajat suosittelette? Ja oletteko olleet tyytyväisiä laitteeseenne? (: 

28 kommenttia

  1. Luin sun blogin läpi tässä pääsiäisen aikana ja pakko sanoa et harvemmin on kenenkään ''oudon'' (siis semmosen jota en tunne oikeessa elämässä :D) blogi iskeny näin lujaa muhun! en mä tiä mikä se on mikä tässä iskee mut jotenki vaan sun persoona ja kirjotustyyli ja kaikki! Täältä siis sait uuden innokkaan lukijan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä, ihana sinä♥ Tälläiset kommentit kyllä tuovat hurjasti lisää intoa kirjoitella tätä! :) Tervetuloa joukkoomme ♥ !

      Poista
  2. Mä oon ollu tyytyväinen mun neloseen! Samil on toi 4S ja siin on ainaki jonku verran parempi kamera. Myös navigaattoris on ne puheäänet, ku taas mun luuriin ei jostain syystä niitä saanu D:

    Jos et tiiä YHTÄÄN mitää iphoneista ni kannattaa laittaa imessage päälle, ni viestittely on kaikkien iphonien kesken ilmasta ja viber on myös hyvä. Sit voit soittaakki ilmasiks :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mullakin tuo parempi kamera oli yksi syy miksi päädyin S:sään. Mulla ei juurikaan kaveripiirissä ole iPhoneja, joten mulle riittää whatsAppi ihan hyvin! Kiitos kuitenkin vinkistä! :)

      Poista
  3. Itselläni on iPhone 4 ja olen todella tyytyväinen! Minun iPhoneni tärkeimpiin sovelluksiin kuuluvatkin sitten Facebook, Instagram, iFunny (hauskoja, humoristisia kuvia joita voi selailla), Big Day (Päivä laskuri), Shazam (Löytää kappaleitten esittäjän ja nimen kun painaa päälle ja kuuntelee ), Youtube, Valokuvaukseen CamWow, lenkkeilyä ja muuta urheilua varten SportsTracker yms. ja tietenkin WhatsApp ja Kik messenger! Kyllä sieltä App Storesta selaamalla löytää hyviä sovelluksia! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo iFunny kuulostaa hauskalta, pitääki tutkailla! :) Kiitos kivoista ehdotuksista! :)

      Poista
  4. I-h-a-n-a tämän blogin ulkoasu, huomaa heti, että oot panostanut! Tosi nätti banneri ja niin suloset nuo linnut tuolla oikeassa reunassa sun kuvan yläpuolella. Ja sinäkin oot niin nätti! :)

    http://stressipallona.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Blogissasi on aivan ihana ulkoasu♥ Ja onnea uuden puhelimen johdosta!! :)

    http://hannapauliinna.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. voi miten magee banneri! :-) mulla hajos just oma puhelin ja nyt yhä vakavemmin sitte aloin harkita i phonen ostoa!! :-D

    http://emmi-allofmylife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Tosi kiva blogi ja tykkään kun on näin hyvälaatusia kuvia! :) Millä kameralla kuvailet?

    http://hi-im-emma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Oon kyllä niin kateellinen, ite oon lähes 100% kyllästynyt tohon omaan lumiaani.
    Ton ulkonäkö, nopeus, sovellukset ja kaikki on vaan niin ihania :)
    Onnittelut uudesta puhelimesta :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole ikinä lämmennyt sille lumian käyttöjärjestelmälle, se on vaan niin kökkö! :D

      Poista
  9. Ihania kuvia täällä sun blogissa. Oli ihan pakko liittyä lukijaksi ja perehtyä tähän oikein ajan kanssa! :3

    http://kindarandomcrap.blogspot.com/

    VastaaPoista
  10. Ihana ihana Iphone ♥
    Omasta Samsungistani meni noin 3 kuukauden jälkeen näyttö rikki (putosi lattialle ja näyttö halkesi...) nyt olisi tarkoitus sinnitellä huhtikuun loppuun, jolloin saan uuden puhelimen. Iphone 4s olisi minullakin toiveissa (;
    Ja tuosta varomisesta sen verran, että mua pelottaa edes ajatella että tiputtaisin mun tulevan uuden puhelimen ja sille kävisi samallalailla kuin vanhalle. Täytyy ostaa jotkut iskunkestävät (?) suojakuoret & kotelo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olen tilannut semmoisen silikonisen suojakotelon, jos se vähän tota suojelis! :) Tossa kun on tuo takakansikin vissiin lasia :D
      Toivotaan että säkin saisit tämmöisen ihanuuden! :)

      Poista
  11. Aivan ihana banneri täällä! ja ihana iphone ♥

    http://lifewithmadde.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. tosi hienoja kuvia ja kiva blogi muutenkin :)
    jäin lukiaksi!

    http://enjoy-on.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  13. mulla on itelläni kanssa toi valkonen 4S! jos oikeesti ihan tylsyyden vuoksi haluat ottaa hassuja kuvia itestäs tai kavereistas nii lataappa cheese kuvausohjelma, oon nauranu monia kertoja itteni kuoliaaks sen takia....ja sit jos haluat tehä kuvakollaaseja nii pic collage ja insta collage free(tms tollanen) kannattaa ladata. jos haluat muokata kuvia niin aviary-ohjelma. ja subway surfer listan kärjessä ;) no eeei, jos tykkää pelailla nii kyl sitten! blogia voit kirjottaa myös puhelimella, blogger sitä varten. skype, nrj, we<3it, fb messenger, ja sellasia. no valkkaile tosta, tuli jonkumoinen lista:) sait muuten yhden uuden lukijan, oot vallottava!

    VastaaPoista
  14. Kiva blogi sulla :) millanen iphone suojakotelo sulla nyt siis on siinä? Mä sain (vasta) nyt iphone 4 ja etsin siihen kivaa suojakoteloa tällä hetkellä.En osaa päättää millasen hankkisin :D

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥