9.5.2013


Elämäni aakkoset

Aurinko: Mä olen kesä ihmisiä, ja aina keväällä mä herään talviunilta taas tähän maailmaan. Kumpa oliskin niin, että kesän jälkeen tulis taas kesä, ja uudestaan kesä. 
Blogi: Perustin ensimmäisen blogini ysiluokalla, en kuitenkaan kirjoitellut sitä kauaa, kun kyllästyin ja ulkoasu meni tosi sekaiseksi ja päätin perustaa uuden. Sekään ei kauaa ollut voimassa. Sitten tulikin tämä, joka täyttää heinäkuussa jo peräti 2 vuotta. Blogin pitäminen on mulle tosi tärkeää ajanvietettä sekä harrastus. Saan toteuttaa itseäni, tykkään siitä.
Coca-cola: Ei olis elämää ilman Cokista. Se on ehdottomasti mun lempparijuoma.
Epäitsekkyys: Kaikista eniten vihaan itsekkäitä ihmisiä, semmoisia virheettöm. Että aina, ihan aina vika on muissa, ei koskaan itsessä. Ja jos vikaa ei edes oikeasti ole, sitä keksitään niihin muihin jotta oltaisiin itse parempia. Tälläisiä ihmisiä on valqitettavasti tosi paljon, ja se on tosi harmi. Ne kun ei edes itse tajua sitä, no tietenkään en ei tajua kun ne on niitä virheettömiä. Esimerkkinä ne saa tehdä jonkun asian tietyllä lailla ja s iinä ei ole mitään, mutta jos joku muu tekee samalla tavalla se on väärin yms. Siksi mä olen aina elämässä pyrkinyt ottamaan muut huomioon, enkä ajattele aina ja vain sitä omaa napaani, koska se pärjää kyllä.
Futis: Harrastus jonka uudelleen aloittamista olen jälleen pohtinut. Siinä oli vain sitä jotain, ja on edelleen. 
 
eka kollaasi
 
Huumori: Musta saattaa joskus saada sellaisen kuvan, että otan asiat vähän liiankin huumorilla. Ei se kuitenkaan ihan niin ole. Mun mielestä elämässä kuuluu ja pitää nauraa!
Iskä: Mä olen aina ja tulen aina olemaan Isintyttö. Isä on aina ollut mulle todella rakas ja tärkeä. Aina pitänyt musta huolta ja tukenut mua.
Juuso: Kaikista rakkain ja tärkein ihminen, kenen kanssa on koettu kaikista parhaimmat hetket. ♥
Kirjoittaminen: Oon aina tykännyt tosi paljon kirjoittamisesta, ja se onkin myös ollut mulle aina se ns. viimeinen henkireikä. Minkä avulla on saanut purkaa pahaa oloa. Äikkä on mulla myös tosi vahva aine koulussa, ja sekin johtuu juuri tästä että mä tykkään tosi paljon kirjoittaa kaikenlaista.
Liikunta: Mulle liikunta on aina ollut sekä harrastus että stressin ja paineiden purku keino. Hyvä musiikki ja oikeanlainen liikunta yhdistettunä saa aina hyvälle tuulelle.
Muistot: Hyvät muistot pitäisi osata kuljettaa aina mukana, ja huonompien hetkien tullessa niitä myös oppii aina enemmän ja enemmän arvostamaan. Toki huonompiakaan muistoja ei saisi unohtaa, vaan niistä pitäisi ottaa opikseen ja tietää ettei sellaiseen ns. palata.
Omanlaisensa:Mun mielestä jokaisen meistä pitäis olla just sitä mitä itse kokee itsensä olevan. Mä ainakin pyrin olemaan täysin oma itseni sekä vanhojen ystävieni kuten uusien tuttavuuksien edessä. Mulla ei ole tarvetta esittää mitään eikä ketään, koska mä pidän itsestäni juuri tälläisenä kuin olen. Se on sitten muitten murhe eikä mun jos mä en tälläisenä ihmisenä toista miellytä.
Perfektionismi: Mun yksi vahvimmista luonteenpiirteistä, johon omistan viharakkaus suhteen.
Rehellisyys: On mun mielestä yks elämän tärkeimmistä jutuista. Ja nimen omaan että on itselleen rehellinen. Toki ja tietenkin on todella tärkeää olla kaikille rehellinen, mutta tärkeintä on kuitenkin olla sitä itselle. Jos kaikki ihmiset olisivat itselleen sekä muille täysin rehellisiä, olis meillä täällä asiat vähän eri mallilla, ehkä. 
    
toinen klollaasi
  
Siru: Siru on kuulunut mun elämääni jo yli 10-vuotta. Se nukkuu joka yö kun olen kotona mun vieressä, se tulee siis nukkumaan samaan aikaan kuin minä ja nousee aamulla samaan aikaan kuin minä pyytämään ensin pihalle kun mä teen aamu juttuja, ja sit kun mä rupean syömään otan sen sisälle koska sekin tulee syömään. Se on mun ensimmäinen lemmikki, ja tulee aina olemaan mun sydämessä. Olen myös päättänyt, että joskus kun siittä tulee enkeli, mun ihoa koristaa sen kuva.
Tt: Mä olen aina tykännyt tehdä töitä ja tienata ihan itse rahani. Ja siksipä pienestä pitäen mä olen ollut kaikki kesät töissä sekä muutenkin opiskeluiden ohella. Siksipä se ärsyttääkin aika sujuvasti että osa meistä elää tekemättä yhtään mitään minkään eteen, ja kuvittelee että aina kaikki tapahtuu itsestään. 
Unelmat: Elämä on unelmoimista, aina kun saavuttaa yhden unelman/tavoitteen tulee sen myötä uusia unelmia. Mä ainakin olen tosi unelmoija. 
Valokuvaus: Innostuin siitä ensimmäisen kerran seiskalla, nykyään se on vähän jäänyt muiden kiireiden lomassa, mutta kyllä se edelleen on melkoisen lähellä sydäntä.
Ystävät: "Ovat elämän suola". Ystävien kanssa sekä iloitaan että surraan yhdessä. Aidon ystävän laatu korvaa määrän. Ystävät on nostanut mut monesta suosta, ja niitten kanssa on koettu monet unohtumattomat hetket.

6 kommenttia

  1. tosi kivan olone blogi sullaki ja jään tosiaa seuraan :) etenki tää postaus oli tosi kiva :)

    VastaaPoista
  2. Eikä, mulla on luonnoksissa just tämmönen samantapanen juttu mun vaihtovuoden aakkosista! :D Mut ihan superkiva postaus! :)

    VastaaPoista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D7100 + Sigma 30mm 1:1.4 & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!