Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Benjihyppy - hypätty!

En olis kyllä uskonut että tuun kirjoittamaan tänne tälläistä postausta, ikinä? Mulle on aina kehuttu että oon tosi temperamenttinen, ja semmonen jos saan päähäni jotakin niin se ei sieltä kyllä kovin helpolla unohdu. Ja niin pääsi käymään nyttenkin. Lauantaina töiden jälkeen tuli äkkilähtö Provinssiin. Aluksi meinasin etten lähde, mutta nyt katuisin niin tositosi paljon jos en olis lähtenyt. Nimittäin tää reissu muistetaan, ikuisesti. No siinä ysin aikoihin me otettiin siis suunnaksi Seinäjoki ja Provinssirock. Perille päästyämme saatiin autot johonkin hevonkauas siittä tapahtumasta ja sitten siinä kävellessä huomasin että ei voi olla todellista. Tuolla voi hypätä Benjihypyn. Sinne se sitten jäi korvienväliin eikä se sieltä pois tullut, vasta kuin oltiin päästy 60 metrin korkeuteen! Mä en oo ikinä edes ajatellut että mä hyppäisin sitä, mutta nyt nähtyäni kun muut sieltä tulivat narun varassa alas, pakko se oli kokea itsekkin. Sainkun sainkin Mansikan suostuteltua tandemhyppyyn, ja niin me koettiin tää huippu juttu yhdessä. Sitä tunnetta ei voi sanoin kuvailla, se oli vaan jotain niin uskomatonta. Normaalisithan sieltä kaadutaan niinkuin naama edellä, mutta koska meitä oli kaks, toisen piti kaatua selkä edellä, ja no minähän tietenkin olin sitten se. Jännitänyt mua ei oikeastaan kerennyt missään vaiheessa, koska kaikki tapahtui niin äkkiä. Päätös mennä sinne, jonotus, ja sitten se olikin jo ohi. Yks kohta siinä oli semmoinen tosi kauhea, ja se oli se, kun siellä 60 metrissä se mies siellä korissa meidän kanssa käski meidän mennä reunalle, ja mä seisoin siinä korin reunalla sillai että mun kantapäiden alla ei ollut mitään. Siinä kohtaa tuli ajatus " mitä ihmettä mä olen oikeen tekemässä?!?!" mutta sitten se äijä sanokin jo että se laskee kolmeen ja sit mennään. Mä en kyllä kerennyt edes kuulla sitä kolmosta..
     
DSC_0028 DSC_0068 DSC_0019-1 DSC_0017 DSC_0010 DSC_0060 DSC_0034 DSC_0009   
Nyt päästän teidät nauttimaan videosta. 
Ja ihan oikeasti, jos teillä on mahdollisuus tähän huikeaan juttuun, 
vinkkinä: älkää tosiaan missatko sitä vaan käyttäkää tilaisusu hyväksenne! 

31 kommenttia

  1. Minäkin hyppäsin viime vuonna 70m korkeudesta ja se fiilis oli tosiaan ihan uskomaton!

    VastaaPoista
  2. Hyi että mua jännitti teidän puolesta!! Itekin kyllä toi on listalla tehtävänä jossain vaiheessa!! :D

    VastaaPoista
  3. vitsi sul on hyvän laatusii kuvii, mil kameral kuvaat? :)

    kiva blogi!

    VastaaPoista
  4. tosi kiva blogi ja kiva ku on hyvänlaatusia kuvia :-) ihana toi banneri, taijan jäähä seurailemaan :)

    VastaaPoista
  5. Kuinka siistiä! Kyllä tuo on joskus pakko kokea :)

    VastaaPoista
  6. Vautsi, ihana blogi! :) Pakko jäädä lukemaan :D
    Sä olit käynykkin jo täällä, mutta jää ihmeessä lukijaksi jos kiinnostaa :)
    www.jossunblogii.blogspot.com

    VastaaPoista
  7. Hahhah ei hitto mä nauroin noille teidän kavereille tossa videossa :D Mut tosi kiva blogi, hyviä kuvia ja ihana ulkoasu ! :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Ja meidän kaverit on vähä hassuja :-D

      Poista
  8. ihania fiiliskuvia!:) Ite hyppäsin kaverin kanssa tandembenjin viime kesänä ja voisin hypätä koska vain uudelleen! Sanoinkuvaamaton tunne!<3 Me kyllä kaaduttiin vierekkäin eikä niin et toinen ois selkä 'väärään' suuntaan ja lisäks seistiin ton rautakopin ulkopuolella koko matka maasta ylös :D Kamalaa kun tuntu et ois ilmassa seissy. Uskaltaiskohan sitä joskus yksin hypätä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mietin ihan samaa että uskailtaiskohan sitä joskus sitten hypätä vielä yksin! :D Me kysyttiin sitä voiko kaatua kylki edellä nii se ei käyny :o

      Poista
  9. wow siistiä! mä haluan kans! ja kiitti komemntista :)

    VastaaPoista
  10. vähän hiukeee toi video:))
    hieno bannerki!

    VastaaPoista
  11. Apua mä en ois ikinä uskaltanu:D Ihana banneri ja hyviä kuvia mitä tässä ny ehin blogias selaileen:) sait musta uuden lukijan!

    http://viivisbloggg.blogspot.fi

    VastaaPoista
  12. banneris on aivan ihana!! :-)
    mä en kyllä uskaltais ikinä hypätä benjihyppyä :|

    heavenisadancefloor.blogspot.fi

    VastaaPoista
  13. Ihana blogi sulla! Oon jo monta vuotta haaveillu benjinhypystä, mutta vielä ei oo tullu tilaisuutta päästä hyppäämään :< vielä joskus, toivottavasti :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ollu koskaan edes haaveillu siitä mutta kun tilaisuus tuli ei sitä voinu jättää käyttämättä! :D

      Poista
  14. Voi että kun tekis mieli hypätä benjihyppy, oon aina haaveillut siitä. No jospa mä joku kaunis päivä keräisin niin paljon rohkeutta ja uskaltaisin hypätä :)

    VastaaPoista
  15. ketä nää sun mölyapinakaverit oikee o? ;o

    VastaaPoista
  16. ite aion todellaki hypätä joskus benji-hypyn! :)
    kivan olonen blogi näi muutenki, oot kaunis!

    jezzinkosmetiikkaa.blogspot.fi

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥