Sans titre 3 Sans titre 1 Sans titre 2  
Oon nyt monena iltana yrittäny kahlata Nellyn alea läpi, mutta joka kerta on tullu jotain muuta ja se homma on jääny puolitiehen. Tänään sain sen kuitenkin tsekattua läpi, ja löytyipäs sieltä kivoja juttuja. Tosin odotin sieltä löytyvän paljonpaljon enemmänkin kaikkea, että vaikka siellä kivoja juttuja olikin oli se samanaikaisesti myös pettymys. Ja nellyllä tunnetusti taas rahankuvat silmissä kun huomasin että taas muutama juttu mitä oli alessa vielä muutama päivä sitten olikin nostettu takaisin normaalihintaiseksi (itseasiassa kovempi hintaiseksi kuin normihinta....) ilmeisesti kysynnän vuoksi. Ärsyttävää tommonen, sempä takia Nelly ei ikinä ole kuulunut mun lemppari shoppailu kohteiksi. Jotain ale juttuja sieltä just saattaa joskus katsella, niinkuin esimerkiksi nyt. Osan kollaasien jutuista pistin tilaukseen, katsotaan mitä sitten lopulta pidän ja mitä en! Kollaasissa muuten kaikissa Ale hinnat! 

4 kommenttia

 1. Minultakin lähti Nellyn aletuotteita tilaukseen! Toivottavasti lähesttävät oikeat koot, olen sen asian kanssa saanut pari kertaa tapella -_- Kuin vaikeeta se oikein on lähettää sitä mitä asiakas tilaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo no niitten kanssa saa välillä tapella ties mistä :D

   Poista
 2. Mitä ihmettä?! Eihän tuo hintajuttu voi olla totta! Tosi hyvää palvelua asiakkaalle eka myydä vaikka puoleen hintaan ja toiselle asiakkaalle nostaa 2x normaalihinta, mut näköjään nettikaupat voi tehdä mitä vain. Yleensä Nelly lähettää mulle väärän tuotteen, koon tai värin, joten en jaksa enään sieltä tilailla mitään. Tuo Wildfoxin huppari on järjettömän ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se. Usein näkee tuotteen alessa, menee parin päivän päästä katsomaan, jahan hintaa nostettu. Esim kerran oli neule, normihinta 54,95€. Se oli alessa, puoleen hintaan. Menin parin päivän päästä tilailemaan sitä, kappas. Hina olikin 59,95€..... :D Perus nellyä!

   Poista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D7100 + Sigma 30mm 1:1.4 & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!