Nousussa & Laskussa

Viimeisen vuoden aikana oon ruvennut löytään sitä omaa tyyliäni, ja nykyään kaupoilla ollessani tiedänkin tasan tarkkaan minkälaista etsin. Tästä johtuen nykyään tuleekin paaljon vähemmän shoppailtua kaikkea, kuin ennen. Vielä rontti vuosi sitten, ei paljoa päätä pakottanut kun pistettiin rahaa palaan. Nykyään, esimerkkinä tuo viime postauksessa näkynyt 19,90€ maksanut leoparditoppi. Mietin pitkään raaskinko maksaa siittä noin "paljoa", mutta koska se oli istuvuudeltaan täydellinen ja mun ostoslistalla on ollut jo liian pitkään leoparditoppi, mä raaskin sen kotiuttaa. Vuosi sitten, sama Henna olisi ostanut kyseisen topin ehkä jopa sovittamatta, ja monessa eri värissä. 

Oikeastaan mun on tosi ärsyttävää käydä kaupoilla nykyään. Koska tiedän minkälaista haen, mutta harvoin löydän sellaista. Varsinkin kun nykyään mä haen sitä täydellistä, tai ainakin lähes täydellistä. Enään en osta tuotetta jos siinä ei kaikki yksityiskohdat miellytä, tai se on hiukan iso/pieni. Ennen tämä ei haitannut ollenkaan. 

Mun on jo hirmu pitkään pitänyt tehdä tälläinen postaus, mitkä on mun pienessä mielessä nousussa ja laskussa tällä hetkellä, ja tässähän se nyt sitten tulee! 
Sans titre 1 nousussa 3 Nimimerkillä: aina aikaisemmin vannonut isomman laukun henkeen ja vereen. En omista yhtään tuon kaltaista luottolaukkua, jonka voisi aina napata mukaan vaikka minne tahansa. Mulla on aina tähän asti ollut tapana kantaa isoa laukkua mukana, vaikka harvoin mä oikeasti olen isoa laukkua oikeasti tarvinnut. Nyt olenkin pyöritellyt mielessäni muutamia tämän kaltaisia laukkuja, katsotaan mihinkä tulokseen sitä sitten tullaan. 


nousussa 2 Hopea ei suinkaan ole syrjäytetty, vaikka rinnalle onkin kirinyt kulta. Ennen mä jotenkin aattelin ettei mulle sovi kultaiset korut/yksityiskohdat, mutta ilmeisesti nykyään osaan katsoa/ajatella eri tavalla koska mä olen ihan hirmuisesti tykästynyt tähän. Hakusessa onkin kultainen mehevä kello, sekä uusi näyttävä kaulakoru, tietenkin kultaisena.


nousussa 1 Tää on ollut nousussa jo pidemmän aikaa. Jos mulla olis nyt ylimääräistä, kävelisin ensimmäisen vapaapäivän osuessa kohdalle putkaan, ja varaisin ajan. Oon niin kauan himoinnut kuvaa iholle, että mulla on jo useampi kuva tiedossa mitä mä halua. Oikeastaan se on ollut joko viitsimis tai rahakysymys miksi mun ihoa ei vielä tatuointi korista. Ja itseasiassa aluksi mä halusin vain semmoisen suht pienen (okei, äiti ja juuso piti sitäkin jo liian isona....) kuvan, mutta tällä hetkellä mä haaveilen yläselästä kylkeen ulottuvasta ISOSTA kuvasta. 
    
  nousussa 4
Tästä mä olen itsekkin tosi yllättynyt.Viime aikoina mä vaan olen ruvennut kiinnittämään tosi paljon ihmisten meikkiin (varsinkin  niihin järkyttäviin sellaisiin..) ja alkanut itsekkin haaveilla meikkaamistaidosta. Ennen ripsiä, mä käytin oikeastaan vain ripsaria. Nyt kesällä mä olen vissiin kaks vai kolme kertaa laittanut meikkiä. En osaa meikata mitenkään erityisesti, mutta haluaisin oppia. Siksipä onkin tarkoitus syksyn mittaa ruveta kokeilemaan ohjeiden avulla tietenkin kaikenmoisia mitä nyt löytyykään meikkauksia. Mutta edelleen olen sitä mieltä vaikka vahvemmasta meikistä haaveilenkin, ettei sitä koko luomiväri palettia tarvitse kaataa sinne luomelle. 
Sans titre 2 laskussa 4 Yök. Mä joskus omistin tän kuviosen paidan sekä puhelimen tarrat, mutta onneksi tajusin luopua siittä. Mun mielestä sininen ja punainen ei ensinnäkään sovi yhteen, ja että joku lippu. En vaan käsitä. 


laskussa 3 En oo koskaan ollut sinisen ystävä, ja nykyään vielä vähemmän.Tummansininen on ainut mikä voi mennä. Mutta turkoosi ja vaaleansininen. Tällä hetkellä mä vaan jotenkin kammoksun kyseistä väriä, vaikka tuntuu että se puskee esiin joka paikasta. 


laskussa 2 Saapikkaat.Varsinkaan semmoiset pienikorolliset mitä esim spiritstore on pullollaan. Jotenkin vaan mun silmään ei iske sitten yhtään. Ylipolven saappaatkin rupeaa olemaan jo niin nähty juttu, itsekkin niitä yhdessä välissä yritin löytää, mutta niistäkään ei löytynyt semmoisia omaa silmää miellyttäviä versioita. Toisaalta nyt olen ihan tyytyväinen etten itse omista kuin ne yhdet nellyn nyörilliset, mistä maksoin peräti 17euroa. 
  
  laskussa 1Ei herranjumala, eikö tämä buumi mene ikinä ohi? Okei, on tietyt jutut missä minäkin tykkään niiteistä. Esim tietyt kengät. (katso viime postaus!) Mutta sitten taas suurimmassa osassa mä olen saanut niiteistä tarpeekseni. Niinkuin esim, ei ole helpompaa tapaa pilata converseja kuin lätkiä niihin niittejä. En olisi Korssistakaan uskonut, että hänkin menee keksimään malliston, mikä sisältää _niittejä_. Sitten vielä, noi niitilliset alusvaatteet, okei tässä kohtaa myönnän poikkeuksen, ne sopii tosi hyvin joillekkin. Mutta suurin osa ei osaa käyttää/kantaa/yhdistää niitä, joten: not. Sitä kauhun päivää odotellessa koska tää villitys leviää kunnolla sisustukseen. 

Mitä mieltä siellä ollaan? Mitkä on teidän nousussa ja laskussa olevat jutut? 

7 kommenttia

 1. Mullakin on kauhee pakkomielle noihin pikkuisiin laukkuihin, koska ne on vaan niin söpöjä! c: Niit ois tosi kiva pitää mukana koska eivät paina viittä kiloa ja kaikkee, mutta kun mulla on kauhee meikkiarsenaali ja iha sika iso pussi missä ne on, ni yksinkertasesti ne aina vaatii sen isoimman laukun ja sitte ku käyn läpi et mitä tartten aina niistä meikeistä mukaan, niin loppujen lopuks sinne aina jää 99% niistä meikeistä... :D Joskus tosin on helppoo ku meikkaa eka, ja sit vasta miettii et pienempää laukkuu ei tartte ottaa kun ne meikit mitkä on jo naamaan vedetty, korjailua varten mukaan mut joskus otan "varalle" muutaman muunkin :DD Ja niiden meikkien takia mun se entuudestaan viiden kilon laukku painaa viiden kilon lastin kanssa vielä enemmän :D Muuteki toi sun ostaminen on oikeesti paljon järkevämpää, et sä mietit et mitä tarttet ja sillee, mä yleensä vaan kouhotan ympäri kauppaa ja jos löydän jotai kivaa ni sovitan ja sitten juoksen kassalle kieli vyön alla siltä varalta, etten vaan ehdi aatella mitä oon ees ostamassa! :D

  VastaaPoista
 2. Hassua, mie taas rakastan ylikaiken tota union jack kuosia! ♥ Mulla on tällä hetkellä verhot, säilytyslaatikko, pöytävalaisin, laukku ja toppi :)

  http://fotosbyessi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Kyllä sitä moni tuntuu rakastavan kun se niin pinnalla edelleen on :)

   Poista
 3. mä oon niiiiiiin samaa mieltä tosta union jackista... voi luoja eikö toi villitys jo lopu!

  VastaaPoista
 4. Mä oon niiiiiiin samaa mieltä Union Jackista, ja sinisestä väristä yleensä. Ei todellakaan mun juttu, oikeastaan koskaan ollutkaan.
  Ja tämä tällä hetkellä vellova niittibuumi ärsyttää suunnattomasti, koska itse olen ollut niittien ystävä (sekä camokuosin, nahan, denimin ynnä muiden) jo kauan ennen tätä, ja tämä on nyt saanut mut kypsymään kyseisille somisteille ja jutuille. Älä pliiiis mainstream pilaa mun tyyliä ♥
  ...Okei kuulostipa ylimieliseltä, mutta you know what I mean! :D

  VastaaPoista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D7100 + Sigma 30mm 1:1.4 & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!