Espanjaan!

Videopostauksen, ja tarkasti tekstit seuranneet tietävätkin että tää tyttö on lähdössä ens viikolla kylmstä lämpimään. Nimittäin Espanjaan,  Fuengirolaan. Ja alkaa meinaan olla jännitystä ilmassa, nimimerkillä ikinä etelässä ollut, taikka lentokoneella lentänyt. Tänään kävin lainaamassa jättimatkalaukun. Ja nyt pitäisi sitten pikkuhiljaa alkaa keksimään, mitä sinne sitten laitetaan sisällöksi. Mä oon aina semmoinen viime hetken stressaaja, nyt en osaa oikeestaan stressata yhtään vaikka jännitys ja semmoinen "voiko tämä oikeasti olla totta" fiilis ilmasa koko ajan onkin. Huomenna käyn diabeteshoitajalta hakemassa todistuksen piikeistä ja se asia pitäis sitten olla kunnossa. 
Eniten mua just mietityttää mitä otan käsimatkatavaroihin ja mitä tonne laukkuun. Sen tiedän että järkkärin otan käsimatkatavaroihin. Mitenkä te jotka ootte järkkäriä ulkomailla kuskanneet, onko teillä ollut useampi objektiivi mukana, ja jos on, miten te ootte nämä kuljettanu? Mä en haluais kantaa tota toista objektiivia käsimatkatavaroissa, koska ollaan takas tullessa "jumissa" Lontoossa koneenvaihdon takia aamusta iltaan ja lähetään sitten kaupungille pyörimään. Mitä muuta mun kantsii ottaa huomioon käsimatkatavaroissa? Saako siinä olla useampi laukku/pussi vai pitääko kaikki olla yhdessä? :D haha tyhmä minä!
Vaatteitakaan mä en osaa edes hahmottaa mitä mä siellä tarvitsisin, mutta ainakin rahaa on säästetty että sieltä pitäis tullessa tuoda mukanaan jonkinmoinen lasti joten luultavasti en juurikaan vaatteita mukaan ota. 
Oon tästä aivan superinnoissani! Oon ihan pikkutytöstä asti halunnut reissata ja nähdä maailmaa, ja tästä se nyt alkaa. Mun ja Juuson toinen ulkomaan reisu. Koska oltiinhan me kolme vuotta sitten Virossa Haapsalossa kylpylälomalla. Mutta onhan tää nyt ihan eri juttu. 

fuengirolagfff

Tää blogi ei suinkaan tule viikoksi hiljentymään, olen jo nyt tehnyt teille parit ajastetut postaukset tuolle viikolle. Ja voitte olla varmoja että lomakuvia tulee olemaan, ja paljon reissun jälkeen!
Nyt haluaisinkin kuulla teidän matkakokemuksenne, niin hyvät kuin huonot. Mitä pitää ottaa huomioon yms. Ja varsinkin jo joku on käynyt kyseisessä mestassa! :)

11 kommenttia

 1. mulla on kans ollut toi ikuinen objektiiviongelma, mutta useimmiten mulla on kamerassa kiinni 18-55mm ja kamera käsimatkatavaroissa ja 55-200mm on ollut hyvin pakattuna ruumaan tulleessa laukussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin mäkin ajattelin, että tää vakkari 35mm kiinni kameraan ja ne käsimatkatavaroihin, ja 17-250mm laukkuun mahdollisimman suojatuksi! :)

   Poista
 2. ooi, pidä kivaa Espanjassa, ite vasta viikon alussa tulin sieltä :D

  VastaaPoista
 3. Ite oon käynyt tuolla viidesti ja on kyllä tosi kiva paikka! Rantakatu on tositosi pitkä ja ruoka hyvää. Lisäks kadulla on paljon erilaisia kauppoja. Fuengirolassa on myös iso kauppakeskus miramar, siellä kannattaa käydä, jos haluut shoppailla :) Nähtäväyyksistä fuengirola zoo ja nerjan tippukiviluola, joka sijaitsee n. 50 kilsaa malagasta, ne on kivoja. Fuengirolan lähellä on myös hyvä mahis pelata golfia tai minigolfia, molemmat testattu ja on kyllä tosi kauniit maisemat! :D Oon tykännyt joka kerta matkasta tonne tosi paljon :)
  Pidä kiva loma! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon vastauksestasi! :) Osaisitko suositella sieltä jotain ravintolaa? :)

   Poista
  2. Voi, niitä on ihan sairaasti pelkästään siellä rantakadulla, niin myös kaiken maailman kujilla yms! Mutta joo rantakadulla on tosi paljon ravintoloita, mutta yhessä kiinalaisessa ol älyttömän hyvä ruoka ja lisäks se on tosi halpa. Hitsi, en muista sen nimeä!

   Poista
 4. ite pari vuotta sitten kävin espanjassa ja löytyi hyviä ja myös huonoja kokemuksia.
  Ensinnäki kulku kissoja ja koiria kannattaa varoa...tuli sillon mentyä lähelle ja hyvää sieltä ei seurannut.
  Myös kannattaa pitää laukku aina hyvin kiinni ja nähtävällä paikalla eli ei reppua...viimeksi isältä katosi passi repusta...myös ihmiset osaavat tyrkyttää ostamaan jotain joten muistakaa vastata kiltisti että "no thanks" siitäkin huonoja kokemuksia jos lähti hiljaisesti pois...tossa nuo mitä ainain kannattaa varoa! ja ehdottomasti kannattaa syödä tuttuja ruokia...varoakseen ruoka myrkytystä :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! :) yritetään muistaa nämä!

   Poista
 5. hirveä lomakuume itellänikin :D hyvää matkaa sulle! :) muista kuvailla siellä paljon! ^^

  VastaaPoista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D7100 + Sigma 30mm 1:1.4 & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!