Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Fuengirola. Day 3.

espanja 19 espanja 30 DSC_0485 espanja 24 espanja 20 espanja 22 espanja 23 espanja 26-horz espanja 28 espanja 25 espanja 27  
Koska meren rannalla oltiin, pitihän sitä edes vähän aikaa viettää myös rannalla. Ei vitsit kuinka helppo oli nukahtaa rantatuoliin kun meri piti niiiin ihanaa kohinaa koko ajan. Rakastan sitä ääntä! Sää suosi meitä oikeen kunnolla, joka ikinen päivä paistoi aurinko, pilviä oli hyvin vähän, ja yleensä niitä ei edes ollut ollenkaan. Mukavasti mullakin näyttäis kädet ja olkapäät olevan vähän ruskettunut. Näitä postauksia tehdessä mun tulee niin suunnaton ikävä tonne, se oli aivan upea paikka!

20 kommenttia

  1. Oi, nää matkakuvat kyllä masentaa mua näin harmaina, viileinä ja sateisina päivinä, mutta postaus postaukselta matkakuume alkaa nousta ja huomaa, että teillä on ollut tosi kiva loma! :)

    http://lifewithsallas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Olitteko tämän juuson kanssa kaksin matkassa? Olisi kyllä kieltämättä huikeeta lähtee poikakaverin kanssa ulkomaille! (: Itelläkin pieni matkakuume päällä, varsinkin, kun on tällainen vuodenaika ja Espanja vaikuttaa aikas mukavalta paikalta, jos ei aivan hirveimpiin turistirysiin matkustaisi..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuson vanhemmat olivat myös mukana :) Ja oli kyllä huikee reissu! :) Suosittelen kyllä Espanjaa, ainakin tuota Fuengirolaa! :)Onhan siellä niitä turisteja vaikka kuinka, mutta kun tietää pysyä poissa niiltä alueilta niin hyvin menee :)

      Poista
  3. Hienoja kuvia! Siellä on niin lämmintä.. :/

    VastaaPoista
  4. hyi toi sun pupunenä ja oot läski xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. totaalinen hajoominen :D juuri mietinkin yks päivä mihin kaikki onnettomat neganyymiti ovat hävinneet, mut täällähän te taas. Voi harmi kun sulla on noin kurja olla että pitää yrittää jakaa sitä muillekkin. Valitan, mä tykkään kropastani ja tiedän etten ole mitenkään ylipainoinen :)

      Poista
  5. AIVAN IHANIA KUVIA! ♥

    http://quukkel.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. Vitsit miten ihania kesäisiä kuvia! :-) Tykkään myös tosta sun bannerista kovasti. Ja ulkoasu muutenkin ihana pirtee. :3 Tulin sulle vasta vierailulle! :p Ja ethä sää mikään läski ole.... Oot älyttömän kaunis! :)

    http://mylifeandmystoryy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. ihania kuvia! sulla on muuteski tosi kiva blogi++oot tosi nätti :) nyt tuli itellekki kauhee halu ulkomaille :D

    VastaaPoista
  8. vois jo olla kesä, tai lentolippu etelään... ihania kuvia sulla :)

    VastaaPoista
  9. Oii sulla on ihana blogi, toi banneris un upee ja kuvas on tosi hienoja! Jäimpä lukijaks :)

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥