Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Vedenpaisumus!

Musta alkaa nyt oikeasti tuntumaan siltä, että joku isompi voima on päättänyt alkaa vastustaa mun bloggausta. Mun piti tänään aamulla kuvailla paljon kaikenlaista oikeen ajan kanssa ja kunnolla panostaa tähän blogiin. Kerrankin mulla olis ollut vapaapäivä ilman suunnitelmia. Arvatkaas mitä kävi.. 
 Heräsin ensinnäkin harvinaisen aikaisin näin vapaapäiväksi, olin jo yhdeksän jälkeen hereillä ja katselin tunnin verran telkkaria nousematta sängystä. Sitten kuitenkin päätin että nyt alkaa tota luonnonvaloa olemaan sen verran että vois alkaa pukee päälle ja tekemään aamutoimia. Siinä sitten kävellessäni huoneeni ovelle astuin mukavan isoon vesilammikkoon. Hetken mesoomisen jälkeen rupesin selvittämään mistä hitosta se vesi oli tullut. Niimpä tietenkin, mun iki-ihana lämpöpatteri oli keksinyt sylkeä vedet pihalle, mun huoneen lattialle. Tietenkin tää mun tietokonepöytäsysteemini on tässä patterin edessä, ja ensitöiks piti tyhjentää se ja kaataa se kallelleen koska vesi oli mennyt myös sen alle. Sitten varrottiinkin vuokraisäntää paikalle selvittään miksi näin on käynyt. No niinhän siinä sitten meni koko aamu/päivä ja puolisen tuntia sitten sain kaikki tavarat takaisin paikoilleen. Arvatkaapa kuinka valoisaa enään pihalla olikaan? Nyt ei kuitenkaan pitäisi lattian enään lainehtia. Huomenna sitten uus yritys josko saisin vähän parempia kuvia kuin tänään...

DSC_0613 DSC_0623 DSC_0618  
Nyt mä istun edelleen tässä aamutakissa ja ajattelin että jaksaako sitä ollenkaan tänään pukea päällensä. Josko vaan höntsäilis tän päivä. Ehkä saatan laittaa parit alennustilaukset menemään ja järjestellä huoneeni loppuun. Siivosin muuten siinä vartoillessa vaatekaappini ihan tiptop! Ei oo meinaa sitte ikinä, ei ikinä ollut noin siisti ko nyt. Silläkin tosin tuppaa olemaan semmone taipumus että ei se siistinä pysy. 
Ulkoasuakin tossa yritin yks ilta vähän päivitellä, taustan kanssa mä oon edelleenkin viharakkaus suhteessa, mutta banneriin oon jälleen erittäin tyytyväinen. Jotain uutta ja jännää pitäis kuitenkin vielä keksiä. Saapi nähdä sitten ko inspis taas löytää tänne!
Nyt kuitenkin toi fazermint (♥!) karkkeja täynnä oleva mariskooli huutelee niin pahasti mun nimeä että mun on pakko mennä sitä vähän auttelemaan ton lastin kanssa! 
Millai teidän sunnuntai on menny? :) 

24 kommenttia

  1. Toi sun banneris on tosi ihana!:o Ja muutenkin kirjoitat tosi hyvin ja sulla on ihania kuvia:) Taidankin jäädä lukijaksi.

    http://shattered-jutta.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus! c:

    http://helja-onesteptomylife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Aivan hirmu söötti tuo sun aamutakki!! :')

    VastaaPoista
  4. Onko sulla blogissa kuvien koot säädetty itse, vai laitatko aina vain sen "Suurin" koon kuviin kun teet postausta? :) Toivottavasti tajusit :D

    www.soundsofmusicc.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On säädetty! :) Säädän ne joko netin picmonkeyllä tai photoscapella 700 levyisiksi ja sitten flickrillä laitan sen original koon päälle! :)

      Poista
  5. Ihana ulkoasu tässä blogissa!

    http://twistedintoshapes.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. noi on just yhtii mun lempi karkkeja ja sulonen oot :-3


    forangelseyes.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Ihana aamutakki! Kivoja kuvia! xx

    wildflowerofprague.blogspot.cz

    VastaaPoista
  8. tosi kia blogi, kirjotat kivasti ja tykkään sun teiksteistä !:)

    http://mrsglamorouss.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  9. http://sannielinas.blogspot.fi/2013/12/link-your-blog-my-favorites.html

    Pääsit blogillasi minun 4 lemppariin, joten käyppäs katsomassa tuo postaus :-)

    VastaaPoista
  10. ihana kissu ja oot tosi nätti :)

    http://elmiiran.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  11. Heh heh.. meiän lämpöpatterit on varmaan sukua :'D
    Nimim. kokemusta on..

    http://neutronstarforweirdos.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  12. sun kirjotustyyli on tosi kiva! :-) blogin ulkoasukin on ihana!

    http://venla-h.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥