Nelly Sale !

Sans titre 1 Sans titre 2 

Tsekkailin tossa yks ilta Nellyn alet läpi, ja löytyihän sieltä taas vaikka mitä kivaa. Yhden pienen tilauksen laitoinkin jo aikaisemmin menemään, ja nyt tänään mun oli tarkoitus tilata noi seeprapökät, mutta arvatkaas kuinka kävi. Nellyllähän on tälläinen suorastaan sanottuna kusinen tapa, että jos joku aletuote onkin "myyntimenestys" ja sitä meneekin sitten alessa normaalia enemmän, he nostavatkin sen hinnan takaisin normaaliin, ja usein vieläpä jopa kalliimmaksi kuin tuote oli ennen alennusta. Tää on mun mielestä aivan naurettavaa toimintaa ja ihmisiä linssiin viilaamista. Noi seeprapökät oli aluksi -50% tarjouksessa jolloin ne olisin voinut kivasti kotiuttaa, nyt ne on -8% alessa. En siis periaattestakaan niitä osta, enkä kyllä osta mitään muutakaan. Kartan taas nellyä siihen asti että jotain oikeasti pakkosaada -tuotetta löytyy vain heiltä.  
 Tällä hetkellä mulla on useita semmoisia juttuja joita olis "ihan kiva" saada. Niitä on itseasiassa todella paljon. Mutta oon nyt päättänyt olla hommaamatta näitä jotka ei yllä tuota "ihan kiva" kategoriaa pidemmälle. Toki jos ne jostain kunnon alennuksesta tms löytyy niin sitten homman nimi on ihan eri. Tein nimittäin tänään päivällä yhden pikkuisen isomman hankinnan joka on kummitellut mun mielessä jo pidemmän aikaa. Tai eipä se nyt mikään iso ole mutta arvokkaampi hankinta. Mietin monta päivää tarvitsenko mä sitä, kannattaako mun maksaa siittä niin "paljon", ja että onko tää vaan joku ohi menevä "halu". Lopulta tulin siihen tulokseen että mä ostan sen. Niimpä sitten tänään pistin tilauksen menemään ja ei varmaan (ainakaan toivottavasti, haluan sen tänne mun luo ja äkkiä!) kauan kun mulle jo postista ilmoitellaan että noudettavissa on.
 Jos muuten joku on teistä kivoja kuteita vailla ja alennukset kiinnostaa, mä suosittelen ehottomasti mun yhtä suosikkimerkkini putiikkia. Nimittäin riverisland.com sivuja. Yks parhaimmista merkeistä mitä on, huippu valikoima, suht laadukkaitakin vielä, sekä toimitus suomeen onnistuu helposti. Itsekkin kun ens viikon viikonlopun jälkeen selvitään helsingin shoppailu reissulta näkee mikä on ostos saldo ja rahatilanne, pistän varmaan ainakin jonkin sortin tilausta menemään. 
 Nyt mä suljen taas tän masiinan ja aukaisen sen seuraavan kerran luultavasti sunnuntaina. Koska huominen ja lauantai on taas täpötäynnä ohjelmaa!

1 kommentti

  1. Ihana blogi liityin lukijaks täs mun : http://elidasofia.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D7100 + Sigma 30mm 1:1.4 & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!