Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Only New Jacket

Torstai iltaa kaikille! Täällä yks rättiväsynyt bloggaaja. Aamulla jäätävän aikainen herätys ja pitkä työpäivä, jota ennen erittäin huonosti nukuttu yö. Nyt mulla on kaverina äsken väsätty pirtelö/smoothie mikälie herkkujuoma ja tietokone. Seuraavana suuntaan kyllä nukkumaan näitä univelkoja poijes jotta huomenna jaksaa viettää vapaapäivää J:n kanssa kunhan se kotiutuu! Mutta nyt pinnistelen hereillä vielä tän postauksen ja toisen lasillisen verran!
 Mulla on tosiaan menossa aika kevyt työviikko, kolme päivää töitä ja neljä vapaata. Joskus näinkin. Keskiviikkona käytiin piiitkästä aikaa radiokirppiksellä sekä jonnankirppiksellä, ja varsinkin jonnankirppikseltä löytyi aikamoinen kasa vaatteita. Viis paitaa 9€, ei ollenkaan paha! Mut radiokirppikseltäkin olis lähteny enemmä tavaraa messii, mut jos tuotteella on euroa vajaa sama hinta ko kaupasa uutena, ja kunto on kuitenkin selvästi käytetty, mä vaan ihmettelen ketä semmosen ostaa. (Ja vielä enemmän ihmettelen mitä sen hinnoittelijan päässä liikkuu...) Mutta tosiaan tosi kivoja löytöjä oli todella edullisesti, johtuen varmaan myöskin siittä että 4/5 vaatteista oli puoleen hintaan pöydästä tehtyjä löytöjä!
   
DSC_0168 Nyt kun päästiin tohon vaate puoleen, saanen esitellä mun uuden rakkaustakin! (Tiettekste sen tunteen ko mua itteenikin ottaa jo päähän toi "rakkaustavaraesinemikälie" sana, mut en keksi mitään muuta mikä kuvailis näitä fiiliksiä kun tekee jonkun super löydön!) Mä joku ilta pari viikkoo sit kävin veromodan ja onlyn nettikaupat läpi, ensimmäistä kertaa elämässäni mä eksyin mun lemppari vaatekauppojen sivuille, koska oon vissii "eläny pää pensaassa" kun en oo tienny/tajunnu et niilläkin on verkkokauppa ja erittäin helppo sellanen! Ja sattuipas siellä osumaan silmiin takki, joka osottautui vieläkin ihanammaksi kun se saapui mun luo. No pitihän sitä sitten hetimmiten päästä ulkoiluttamaankin. 
  
DSC_0075-horz DSC_0125-horz Jacket-Only (New!) / Shoes-Converse / Jeans-Only (New!)  
Bag & Watch-Michael Kors / Vest-VeroModa / Shirt/H&M

DSC_0051 DSC_0210 DSC_0218 DSC_0223 DSC_0231 DSC_0160 Vitsit kuinka tykkäänkään tosta valosuudesta, joka päivä on vaan pidempään ja pidempään valosaa. Ja aamullakin on ihana herätä ko aurinko paistaa! Paljo enemmän energiaa ja halua tehdä asioita. Mut kyllä se että koko päivän menee ja tekee vaatii veronsa, iltasin oon ollut myös paljon väsyneempi. Kuten tänään. 
J tulee tosiaan huomenna lomille ja viikonloppu menee taas erittäin tiiviisti hänen kanssaan, joten musta ei taida kuulua mitään jos en huomen aamulla kerkiä postausta kasailla ennen kuin se saapuu, niin ennen sunnuntai iltaa! Paljon on taas kivoja juttuja tulossa tännekkin :-)

8 kommenttia

  1. Ihania kuvia, niin keväisiä! Ja tuo takki on todella ihana, sopii sulle hurjan hyvin :)

    VastaaPoista
  2. Apua, ihanan pitkät kynnet sulla! (vikasta kuvasta bongailin)
    Ärsyttää kun omat ei kasva kunnolla ja ammattini puolesta en saisikaan niitä pitää pitkinä :(

    - Riina
    http://kevaanpolku.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) No yllättävän pitkät nää nyt kyllä onkin :) Toki nää pian taas napsahtelee yks kerrallaan poikki kuten aina ennenkin :D

      Poista
  3. Aivan ihana asu !! Ihanan yksinkertainen muttei kuitenkaan tylsä, tykkään !

    http://just-fucking-go-for-it-karo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. Voisitko auttaa yhdessä jutussa? Eli miten saat noi kuvat niin isoiksi? Kun se bloggerin "Erittäin suuri"kin on liian pieni. Kiitos jos autat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai voin auttaa! :) Eli lataan kuvat nettiin jollekkin kuvasivustolle (yleensä käytän flickr:iä!) ja ennen sitä muokkaan ne tietyn kokosiksi/levyisiksi ja sit lisään ne sitä kautta juuri oikean kokoisina :) Toivottavasti ymmärsit!

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥