Dream Outfits !

Empäs olekkaan pitkään aikaan heitellyt teille tänne mitään kollaaseja. Mutta tänään jäätävän siivousurakan päälle mulle iski inspis väsäillä näitä ja sainkin kun sainkin tuskan kyynelien jälkeen pari kokonaista kollaasia kasaan. Kokosin siis pari asukokonaisuutta joissa voisin erittäin mielelläni kesällä kulkea. Pitkäaikaisia haaveita yhdistettynä ostoslistalla keikkuviin juttuihin.

summer
Tällä hetkellä himoitsen niin paljon valkoista laukkua ja valko/kultaista kelloa ettei ole tosikaan. Ja luultavasti ne tässä tulenkin ostamaan kunhan kohdalle löytyy sellaiset mitkä vie jalat alta. Pari vaihtoehtoa pyörii tälläkin hetkellä mielessä, mutta ei mitään ylitse muiden yksilöä. Myös valkoiset (sekä mustat!) balleriinat on parhaillaan etsinnässä.
Lisäksi uudet raybanit on ostoslistalla, ja vielä aika kärkipäässä. Värillisillä linsseillä, vaan kun osaisi päättää värin ja mallin. Tällähetkellä ykkösvaihtoehtona on tuo kuvassa oleva, mutta kun mieli muuttuu melkein päivittäin. 

Summer 1

Tän hetkinen ykköslaukkuhaave, Mulberryn alexa. Johon yritetään tuskallisesti koko ajan säästää mutta aina vaan tulee niitä rahareikiä. Vielä joku päivä mäkin saan oman yksilöni!
Tänä keväänä oon alkanut taas syttyä enemmän ruskealle nahkalle, ja kesäksi olisikin tarkoitus katsella jotkin ruskeat nahkaiset kenkulit. Nuo Tory Burchin yksilöt ovat aivan ihanat ja voisinkin kotiuttaa ne milloin vaan.
Lisäksi oon täysin yllättänyt itseni kun sininen, etenkin valkoiseen yhdistettynä on alkanut kiinnostaa mua koko ajan vaan enemmän ja enemmän. Ja oonkin kaupoilla ollessani yrittänyt bongailla kaikkia sinisiä juttuja. 
Kevät ja lähestyvä kesä saa aina keksimään kaikkia uusia juttuja ostoslistalle, sekä halukkuuden pistää koko vaatekaappi uusiksi. Harmi vain ettei tuo rahapolitiikka tee siittä mahdollista.  
Mitä teidän kesän ostoslistalta löytyy? :)

5 kommenttia

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D7100 + Sigma 30mm 1:1.4 & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!