Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Midsummer Outfit

Vaikkei Juhannuksena sää suosinutkaan. Halusin silti heittää jotain kesäisempää päälle, takilla tietenkin höystettynä. Mun Onlyn superkiva neulehapsu- systeemi saapui juuri sopivasti viikkoa aikaisemmin mun käyttöön. Ja ooh miten tykkäänkin siittä. Oon vastaavanlaisia systeemejä hapsuilla ja ilman ihastellut jo aikaisemmin, mutta aina se suolainen +50€ hinta ei oo napannut, ja sydäntä särkien olen ne sitten kaupan hyllylle rikkaampia odottelemaan jättänyt. Nyt tän osuessa netissä mun silmääni, 39€ hintalapulla varustettuna päätin. Että menkööt, tuon mä tahdon!

dsdsdsd DSC_0082 DSC_0007 DSC_0115 dscd dfdfd  
Mää en tiiä mikä mun tukkaa vaivas juhannuksena. Normaalisti kihartaminen kestää ainakin viis tuntia tuloksetta. Ja senkin jälkeen tuloksena korkeintaan kipeät hartiat, palaneet otta/posket ja sormet. Nyt vedin suoristusraudalla kerran läpi kihartaen, ja tadaa: hiukset oli kiharassa. Ilme oli sellainen wut, mitä just tapahtu. Yleensä tätä piikkisuoraa ei saa kiharaksi millään ennen kuin huumori loppuu. Lisäks mä olin 110% varma että ko astelen ulos sateeseen/kosteaan ilmaan en pääse edes autoon asti kun naps vaan meikällä on taas se piikkisuora letti mukana. Kappas vaan nää oli vielä aamullakin lähes yhtä kiharassa, vaikka koko ilta melkein pihalla vietettiinkin! No ei mitää, kiva hämmästyä välillä näinkin päin.

DSC_0029 shoes-Converse jeans-Only sweater-Only jacket-VeroModa bag&watch-Michael Kors hat-NewLook

Tänään vietin vapaapäiväni rennosti Tampereella alennusmyyntejä kierrellen. Mitään järisyttävää ei tarttunut mukaan. Jo mennessäni päätin että Cottonille ei sitten jalallakaan astuta, ei. Ja palloilin koskarista poistumatta sen aikaa että koko pulju meni kiinni niin ei ainakaan kiusausta tullut sitten ohi kävellessä. No mitenkä sattuikaan kun pääsin stockkalle. Tän tytön himoja koeteltiin nyt sitten oikein kunnolla. Kun joku neropatti oli päättänyt nostaa Korssin Tampereen Stockan valikoimaan. Joo, kyllähän mä kaks kertaa kiikutin hetken mukanani sitä yhtä ihanaa pinkkiä mille mun sydän sulaa totaalisesti. Luojalle kiitos ettei myyjä tullut siihen lässyttämään entisestään kuinka super ihana se oli. No, onneks juuri lähtiessäni ihastelin yhtä mun unelma laukkua netissä ja sain sen kuvan tallennettua mun verkkokalvolle. Sinne se pomppas onneksi juuri kun olin viemässä sitä pinkkiä ihanuutta kassalla. Ja näin pidin pääni, selkäsuorassa seisoen pidin sanani "ei yhtäkään laukkua ennen kuin sen unelman eteen on säästetty ja se kotiutettu!!" Tosin kyllä mä vähän lupailin itselleni että kyllä se pinkkiki vielä mun luo joku kaunis päivä pääsee, ehkä. 
Laukkufriikin ajatuksista takaisin alennusmyynteihin, oonko mä ainoa kenellä vuosi vuodelta alkaa mennä maku siellä kiertelemiseen? Ensinnäkin se sotku. Tälläselle perfektionistille (joka pätee kaikessa muussa paitsi oman huoneen siivoudessa, mitä.) on ainakin tosi inhottavaa tonkia niitä rekkejä missä ei ole mitään järjestystä ja puolet on henkareissa väärinpäin ja toiset puolet lattialla. Okei eihän se toki periaatteessa liikkeen vika ole, asiakkaathan ne sinne riepoo miten sattuu. Mutta silti. Toinen juttu on se, että ulkona on isot mainokset kuinka megasuperhyvät alennukset on meneillää. Sit parihassua juttua on -30% alessa, okei just joo, pitäkää rättinne. Mun mielestä paljo kätsympi alennusmyynti shoppailu löytyy kotoa sohvalta läppäri sylissä. Toki ethän sä pääse sovittamaan tuotetta ennen varsinaista ostopäätöstä, mutta mä ainakin tilailen aina mahdollisuuden mukaan laskulla, ja palauttelen sopimattomat ja makselen sitten vaan sen osan mitä pidinkin. Saapahan rauhassa sovitella kotona, esim useampien asuyhdistelmien kanssa.
Asiasta vielä viimeseen, meinaa: Oi että mikä vapaus mulla taas on! Vaikka se kirpaisikin melkein satkun verran. Nyt saan valita rauhassa paikkani. Missä ja miten. Ja vielä milloinkin! Ei enään riippuvuutta. Ah. Nyttenkin tässä sängyllä. Tätä on niin kaivattu. Vaikka kyllä se kestikin. Kaksi viikkoa piti tuskaisesti odotella. Ja sitä ennen piti tajuta vaikea tilanne. Onneksi asianmukainen ilmoitti ajoissa ja tajusin että nyt on asiat pahasti vikana. Pitkään mäkin katselin vierestä ja kestin osittain tietämättömänä mistä kaikki johtuu. Kärsiäkkin siinä sai. Monia menetyksiä. Mutta nyt se kaikki on ohi. Mulla on koneessa uusi akku ja dataus onnistuu taas mihin ikinä jaksankaan läppärini kantaa, ilman piuhan piuhaa! 

20 kommenttia

  1. Eikä sulla on niin upee tyyli!! Oot myös super kaunis ja tätä sun blogia on niin kiva lukea, saat uuden lukijan :) Tollaset hapsupaidat on muuten parhautta!

    VastaaPoista
  2. voi kun olet kaunis noissa kuvissa ja tuo asu on kyllä ihana, tykkään ehdottomasti tuosta hapsuneuleesta!<3 mie en saa ikinä kiharrettua hiuksiani suoristusraudalla, taino toinen puoli kyllä onnistuu mutta en tiedä mitä teen väärin kun toista puolta yrittäessäni kihartaa ne eivät vaan meinaa taipua yhtään?! ehkä pitäisi vielä harjotella..:D
    ja sama juttu noiden alennusmyyntien kanssa, ärsyttää katsella mitään alerättejä kun paikat on niin sotkussa ja ihmiset tönivät joka puolella yrittäessään napata juuri sen viimeisen koon kyseisestä tuotteesta... tänä kesänä en ole varsinaisesti edes jaksanut kierrellä alerekkejä läpi, sillä olen päättänyt että turhat heräteostoset saavat nyt toistaiseksi jäädä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!♥
      Mullakin oli aluks super hankalaa, mut sit vihdoin tajusin tekniikan ja nyt sujuu! :)
      Ja joo, itsekkin yritän koko ajan karsia heräteostoksia! :)

      Poista
  3. oi aivan ihana blogi sullakin! upee ulkoasu ja hienoja kuvia, sait lukijan! :-) ♥

    VastaaPoista
  4. Wau tosi ihanan olonen blogi! Ulkoasu on tosi hieno, samaten kuvat! ♥ Jään lukemaan jatkossakin !!

    VastaaPoista
  5. Yhtä ihanasti kirjotat ja yhtä ihana olet niinku aina enneki :)!

    VastaaPoista
  6. Voi että tuo sun laukkus on ihana! Kelpais mullekki! :-D

    VastaaPoista
  7. Vautsi ! Blogisi positiivisesti yllätti ! :) Hirmusen hyviä ja kesäsiä kuvia, sekä todella kaunis ulkoasu, jatka samaan malliin ! ♥

    VastaaPoista
  8. onpas ihana asu ♥ :) tykkään sun blogissa valosista ja isoista kuvista, niiden ansiosta huomaa, että postauksiin on selvästi panostettu :)

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥