Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Tää on mun vapaapäivä

Hellurei, tänään palellu ei! Eiku.. Tänään on tosiaankin saanut palella, tai no, ei tänään enään niinkään mutta eilen. Olin tuossa la-su välisen yön isällä yötä. Nukuin aulan sohvalla misä samassa tilassa on myös ilmalämpöpumppu. No mä olin illalla niin rättiväsynyt perjantai riennoista Kankaanpäässä, että nukahdin saman tien kun pään tyynyyn sain. Joten unohdin tietenkin säädellä sitä laitetta ja sehän puhalsi sitten koko yön varmaan jäähileitä. Jesus mikä olo oli meinaan aamulla. Ääntä ei meinannut tulla ollenkaan ja muutenkin olo oli kuin rusina. Kurkku ja suu olivat kuivemmat kuin saharan aavikko. Nyt mä alan vihdoin toipua tuosta yöstä. Tosin kurkku on edelleen karhea ja vähän semmonen ärtynyt, mutta yllättävän nopeasti se pahin kuitenkin sit ohi meni.
Mulla oli tänään tosiaan kans vapaapäivä, ja piipahdettiin äidin kans asioilla tuolla Tampereen suunnalla ja samalla kävin sitten taas huollattamassa ripset. Toinen silmä oli jo niin pahasti kaljuuntunut että kyllä tätä odotettiinkin. 
Illalla vielä äsken leivottiin yhdessä vohveleita! Aaa mitä taivaallisuutta nuo onkaan. Ja mä tein sitten samalla taas yhden pirtelökokeilun. Tuoreita mansikoita, banaania ja skyrrin vaniljarahkaa ja vähä maitoo et juoksee paremmin. NamNamNam! ♥ 
Järjestelin illanmittaa myös vaatekaapin, ja löysinkin taas kassillisen käyttämättömia vaatteita jotka lennähtivät suoraan kirppiskasaan. Vielä kun joku päivä sais sen pöydän varattua jostakin.. 
Siinä sitten samalla inspiraation iskiessä järjestelin vähän huoneen yksityiskohtia uudestaan.  Nimittäin aleshoppailureisulta mä bongasin Emotionissa tuon Versacesin Yellow Diamond hajuveden varustettuna -50% lätkällä. Eiiii huono! Oon meinaan tota ja sen sisarusta Bright Crystalia kuolannut niin monet kerrat mutta melko huonona hajuvesien käyttäjänä jättänyt ne kuitenkin suolaisen hinnan puolesta ostamatta. Nyt se on mun vielä henksualen lisäalennuksella varustettuna! Ja pitihän nyt noin hieno puteli saada muiden lemppareiden kanssa esille!
Kerrassaan siis erittäin onnistunut vapaapäivä, jonka vielä tuo O.C.n ensimmäisen tuotantokauden vika levy kruunaa. 

DSC_0034 dfghj DSC_0062 DSC_0025 DSC_0046
DSC_0088 DSC_0097 DSC_0116 DSC_0066 DSC_0031-1 DSC_0136

22 kommenttia

  1. Oi että kun sulla on ihana blogi! Avasin tän heti kun sain sen sun kommentin ja varmaan selailenkin tätä tässä koko yön! Sait musta justiinsa uuden lukijan! ♥ :-)

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia! Rupes ihan tekee mieli vohveleita ja mansikkaa :D

    VastaaPoista
  3. Vohveleita mansikoilla ja kermavaahdolla - Kiitos! Siis iski ihan järjetön himo. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äkkiäkös tommosen taikinan pyöräyttää! ;)

      Poista
  4. Totta että saanu palella pari päivää, pitäs olla lämpimiä kesäiltoja, mutta suomen kesä.. voi huhhuh. Ai että nyt tekee mieli vohveleita :p

    VastaaPoista
  5. Mistä oot ostanu noi kellot? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MK:t on ostettu toinen keskiseltä ja toinen yksityiseltä, Jet Seteistä toisen oon saanut lahjaksi ja toisen oon voittanu ja axcentin oon ite joskus vuosia sitten ostanu :)

      Poista
  6. Tosi mukavan oloinen blogi ja kivoja kuvia. :) Sait mustaki uuden lukijan!

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia, toi kisu on ihan ylisuloinen :-3
    ja ei vitsi mun alko tekee mieli vohveleita...

    http://miukunen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Aivan ihania kuvia, näyttää niin kauniilta ♥

    VastaaPoista
  9. Ei vitsit miten ihana blogi sullakin! ♥ Ihan täydellinen ulkoasu ja tosi hyvälaatuisia kuvia! Oon kyllä kade tosta hajuvedestä, tekis mieli kotiuttaa itsellenikin samainen tuoksu :D Teit kyllä hyvät kaupat jos puoleen hintaan sen sait!!

    VastaaPoista
  10. Ihana ulkoasu ja kivoja kuvia!:3 Pääsit just lukulistalle:P

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥