Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Summer Favorites

Koska heinäkuun- suosikit postaus jäi väliin mun sairastellessa, ajattelin nyt koota tälläisen pienen kesänsuosikit postauksen. Tälläsiä kaikkia on aina tosi kiva toteuttaa. Varsinkin nyt kun valokuvia voi ottaa melkein mihinkä vuorokauden aikaan tahansa. Kesä se vaan on ihmisen parasta aikaa ♥ Ja nimen omaan kunnon lämmin kesä!
  
DSC_0197 DSC_0169  
Mun tän kesän lemppariherkku on ihan ehdottomasti suklaamansikat. Ihastuin tähän yhdistelmään Porin Jazzeilla ja voi veljet se vei mut mukanaan. Niitäpä testasin sitten tuossa yks ilta, ja uus satsi onkin tehtävä heti huomenna! Jos vaikka tällä kertaa myös se valkosuklaan sulatus onnistuisi eikä koko levy lentäisi roskiin. Olis taas kannattanut lukea se ohje vähän enemmän ajatuksen kanssa niin olis tajunnut varoa, ettei vesihauteessa suklaata sulattaessa joukkoon saa päästä pisaraakaan vettä.. Puhumattakaan siittä määrästä mikä mulla pääsi. Eipä sulanut se suklaa ei. Toinen mitä on tullut herkuttelu hetkinä nautittua on popparit. Varsinkin mein äiten ite tekemät! Nam!
 
DSC_0051

Shortsit. Ja etenkin farkkushortsit. Tää kolmikko on ehdoton tän kesän lemppari. Useamman kesän palvelleet VeroModan ruskeat luottoshortsit. Tän kesän uutuudet Cubuksen revityt perus shortsit sekä viime vuoden löytö H&M:n vaaleat kivalla pienellä niittiyksityiskohdalla, vaikkei nuo niitit nyt niinkään enään iske.
 
DSC_0075  
Tää BikBokin playsuits on niin paras ollut helteillä kun ei keksi muuta päällensä vedettävää. Helppo yhdistellä asusteisiin, laukuista sopii melkeimpä mikä vaan tän kaveriksi ja onhan tää nyt ihanan kesäinenkin. 
Kesä on mulle oikeastaan ainoaa aikaa kun mä luen jotain muutakin kuin lehtiä. Ja nyt viime aikoina tää Lauren Conradin Style- kirja onkin ollut kovassa kulutuksessa. Se on hyvää harjoitusta koska se on vielä englanniksi! 
 
DSC_0084  
Tää Michael Korsin yksilö on mun ehdoton kesälemppari.Vaalea väri ja kultaiset yksityiskohdat on ollut varsinkin tän kesän juttu. Enkä usko että se häviää mihinkään ensi kesänäkään. Ja koska tietyt pinkit sopivat kuin nenäpäähän kultaisen ja tiettyjen vaaleiden sävyjen kanssa, on nämä Sugarfree shoes:in kengät kyllä niin karkkikesäkengät kuin jotkut voi olla. 
 
DSC_0141  
Hymy. Tää kesä on ollut sitä huomioon ottamatta että J on armeijassa niin yksi parhaista kesistä. Vaikken mä missään juurikaan ole reissanut enkä muutenkaan tehnyt mitään sen erikoisempia juttuja, niin nimenomaan se tekee tästä todella ihanan. Mulla on ollut ihan hirmu paljon aikaa itselle minkä oonkin toden teolla käyttänyt harkiten ja hyvin. Oon panostanut moniin rempallaan olleisiin juttuihin ja jättänyt jo kondiksessa olevien asioiden murehtimisen muille. Oon myös hoksannut että asioilla on ihan oikeasti tapana järjestyä, ja mäkin löydän vielä varmasti paikkani mitä haluan tehdä ja missä! 

DSC_0221
 
Michael Korsin kello on pettämätön vakkari asuste kesät talvet. Vielä kun raaskisi ostaa sen kultaisen version niin ah, muuta kelloja mä en sitten tarvitsekkaan (toistaiseksi..) Kesällä musta tulee aina taas hajuvesivarastojen tyhjentäjä, ja tän kesän yks suosikki tuoksu onkin ollut tää CK:n Summer tuoksu jonka J toi mulle Espanjasta. Tää on siittä vekkuli että tää käy sekä miehelle ja naiselle! 

DSC_0254 
Farkku & valkoinen = pettämätön yhdistelmä. Rentoon tyyliin conssit messiin ja killutin kaulaan niin johan on kesäasu parhaimmillaan. Nuo valkoiset shortsit on ollut mulla jo useamman kesän, mutta ne on jotenkin aina ollut pirun vaikea yhdistää mihinkään, tänä kesänä mä sen keksin, farkkua ja sinistä niille kaveriksi niin johan meinaan on! 

DSC_0257 
Korut.Glitterin alekorut on ollut jotain niin huippua nyt että en oo malttanut pitää itseäni poissa hipelöimästä niitä. Mm. nää sekä aikaisemmin näkynyt kukkainen käsikoru on ihan huippu löytöjä sieltä. Pilkkahintaan ihan mahdottoman ihania ja söpöjä koruja. 
   DSC_0260 
Huulimeikit. Mää oon varmaan oikeesti saanut jonkun pahemman luokan auringonpistoksen. Meikäläinen joka ei yleensä meikkaa kuin harvoina ja valittuina päivinä ja silloinkin ihan vaan perus ilman mitään erikoisuuksia, on innostunut nyt kaikenmaailman huulipunista ja kiilloista ja maksanut itensä niistä vielä kipeäksi. Katsotaan miten kauan tämä kestää (miten kauan mun säästäminen ja lompakko kestää...) vai yltyykö tämä entisestään muillekkin meikkaamisen osa-alueille. Heh. 

DSC_0371 
No mitkäs muutkaan kuin mun suosikki Toryt. Näitä nyt vaan ei raaski mihinkään rannalle tai kauppareissulle heittää jalkaan mutta kyllä näillä silti käyttöä on ollut. Tähän ostokseen en vois olla yhtään enään tyytyväisempi! 
Onlyn shortsit saapui mulle tässä ihan hiljan niinkin järisyttävällä hinnalla kuin 11€. Nellyllä oli ihan kivat alet ja pitihän sieltä nyt jotain tilata, eikä ollut pettymys vaan päin vastoin. Juuri mitä etsinkin.  
 
DSC_0386  
Victoria's Secretin rasvat. Näitä on tullut nyt kesällä käytettyä ihan himo paljon. Kun on paljon uimista ja suihkussa tätä kuumuutta viilentelyä niin pitää ihoa rasvailla vaan entistä enemmän. Nää on siinä hommassa ihan ykkösiä. Pitääkin pian täydentää tätä varastoa!

Mitkä on teidän kesänsuosikkeja, mitä voisitte suositella?

26 kommenttia

  1. Vastaukset
    1. Nimenomaan! :) Harmi kun niitä ei saa tuoreina ympäri vuoden :( :D

      Poista
  2. ihania kesäsuosikkeja<3 ja hyvännäköisiä nuo mansikat :p
    itsekin oon kuullut paljon hyvää noista Victoria's Secretin rasvoista ja muista tuotteista, ehkäpä vielä itsekin tilaan niitä joskus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! (-: Mansikat nyt on (lähes!) aina hyvän näköisiä oli sitten suklaalla tai ei! :)
      Suosittelen kyllä kokeilemaan! ♥ :)

      Poista
  3. Ihana postaus ja kivoja suosikkeja<3 Tykkään paljon blogisi ulkoasusta ja näistä kuvista! Ihanan laadukkaita kuvia:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Tosi kiva että tykkäät! ♥ :)

      Poista
  4. Mä olin pettynyt ainakin sheer love tuoksuun, mutta coconut dream on ihan huikeeta tavaraa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä mä en olekkaan testannut! :) Nuista mun kaikista mä olen ainakin tykännyt, varsinkin tuosta päärynästä! ♥ Seuraavaksi ajattelin testata Mango Temptationia ja Coconut passionia! :p

      Poista
  5. Pakko sanoo, et vaikka oon lähinnä mustien laukkujen ystävä, ni toi Korsin laukku on kyllä todella kaunis. (Ja alekoruista puheen ollen, jos siellä päin on Spirit Store ni kannattaa käyä tsekkaa loppuunmyynnit, tosi edullisia ja kauniita koruja!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korsin yksilöt ovat kyllä tosi kauniita! Tai no, ei ihan kaikki mutta suurin osa! :) ♥ Mä en jotenkin koskaan oo Spirit Storen valikoimasta tykännyt mutta pitääkin käydä tsekkaamassa jos osuu kohdalle, kiitos vinkistä! :)

      Poista
  6. omnom, nuo mansikat näyttää niin houkutteleville! Mistäköhän oot ostanut nuo ihanat leo-tennarit? :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne myö maistui aivan taivallisilta! Ne on ihan Conversen tennarit ja ostettu Zalandolta! :)

      Poista
  7. Aivan ihana tuo BikBokin playsuit! Voi vitsi, mäkin tahdon tollasen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tosi ihana mustakin! :) eikä hinnallakaan pilattu! ♥

      Poista
  8. Ihana postaus! Multa löytyy myös Lauren Conradin Style-kirja, ja selailen sitä aina välillä uudestaan. Toivon, että tuon tapaisia kirjoja tulisi enemmänkin!

    Hmm, mun kesän suosikkeihin kuuluu ainakin raitapaita, joka on eksynyt mun päälle vähän liiankin usein. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se olis kyllä tosi kiva jos joku muukin "keksisi" vastaavanlaisen kirjan! :) tai tulis kakkos osa tms!
      Raitapaidat menee jokaiseen vuoden aikaan! Siittä ne ihania onkin :)

      Poista
  9. vauu tää sun blogisi ulkoasu!! <3 aivan ihana!! Ja ihastuin kauniisiin kuviin kyllä täysin :)

    VastaaPoista
  10. Suklaamansikat♥ Ite tilasin kokeiluun yhen Victoria's Secretin voiteen ja tykkään kyllä kovasti! Nyt haluttais hankkia niitä lisää, mutta pelkään että tilaan sitten kuitenkin jonku joka ei tuoksukaan hyvälle:D Tilaaks sää aina vaan jotain minkä oletat tuoksuvan hyvältä vai ootko käyny nuuskimassa jossain noita joskus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tilaan yleensä sen perusteella mikä on ollu suosituinta ja mikä kuulostaa hyvältä, et ihan arpapelillä mennään! :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥