Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

White Skirt

Heipparallaa! Täällä kirjottelee yks todella innoissaan oleva bloggaaja. Mun elämässä tapahtuu nyt kaikkia niin merkittäviä juttuja. Joista oon enemmän kuin innoissani. Palaset vaan loksahtelee paikoilleen niin sanotusti. Ajattelin tehdä tästä ihan oman postauksen etten höpise sen enempää tähän. 
Kesä menee siis ihan loistavasti, mitä nyt J puuttuu aina viikolla ja usein viikonloppuisinkin kuvioista armeijan takia mutta pian sekin korjaantuu. Kaikenlisäks tää kesä tulee huipentumaan tosiaan siihen kun J pääsee pois syyskuun puolessa välissä, me otetaan heti seuraavalla viikolla suunnaksi yks ihan himputin siisti ja viimeisen päälle laitettu mökki ja elellään kahdestaan lähes kokonaisen viikon verran! Ai että, en malta oottaa ♥
Eilinen oli myös kerrassaan tosi onnistunut. Aamulla aikainen herätys mansikkamaalle poimimaan pakastin täyteen, sit siittä suoraan järvelle kaveriporukalla, vähä vesihiihtoa, aurinkoa, paras seura ja lopuks vielä kylpylän ranta. Tästä sit vielä ihan oma postauksensa.
Mä jotenkin taas onnistuin oleen siellä maalla ilmeisesti  vain selkä aurinkoon päin, ja nyt mä oon tällänen kaks värinen.... Selkä ihanna ruskea ja muualta sama vaalea. Lisäks mun kävely on muistuttanut tänään ihan jotain AkuAnkkaa koska veti meinaan reidet ja pohkeet pienet krampit kun päästiin pellolta poijes, ja nyt ne on sitten asianmukaisesti ihan hirmujumissa. Puhumattakaan polvien kivusta. No ainakin on tehnyt jotain. 
Noni nyt on diibadaabat jaariteltu joten voidaan siirtyä tän postauksen aiheeseen: mun lemppari hameeseeni. Ostin sen viime syksynä BikBokilta Espanjanreissua varten ja käytinkin sitä siellä ahkerasti. Ja on meinaan ehdoton!

DSC_0050 csdcsd DSC_0088 DSC_0102 vccsd DSC_0198 vscsc vsccc
Tästä oikeastaan mun koko hame innostus lähti. Ja nyt niitäkin on kertynyt jo useampi. Vaikka voisin mä vieläkin kotiuttaa muutamat tietynlaiset, mutta taas jälleen kerran mä tiedän tasan tarkkaan mitä haen mutta missään ei sellaista ole tarjolla tai ainakaan mä en ole osannut löytää sitä.  
Valkoinen on aina ollut yks mun lemppari väri pukeutumisessa. Se on niin helppo yhdistää kaikkiin muihin, ja se sopii sekä vaaleiden että tummien hiusten kanssa. Siihen sopii sekä musta- että valkoinen nahka ja se on aina ihanan raikas ja pirteä. 
Tää koko asu on yks tähän astisista kesänasuista lemppareissa. Tää on hirmu yksinkertainen mutta silti tosi kiva päällä ja näyttääkin vielä kivalta. 
Myös mun uus villitys ns. surffikiharat on ollut kampauksena nyt useana päivänä. Helppoa ja nopeaa ja näyttää musta vielä tosi kivalta kesä kampaukselta. Nää oli vielä tosi laimeat sellaiset kun päivän mittaa aurinko porotti ja muutenkin tuli mentyä niin tottakai varsinkin meikäläisen suorat hiukset siinä väkisinkin suoristuu. 
Nyt ottaan nukkumattia kiinni jotta jaksaa taas heräillä aikaisin uuteen päivään. Pitäis aamulla soittaa pari tosi merkittävää ja kivaa puhelua ja sit vielä hipsiä töihin. Tää viikko on onneks töiden suhteen ihanan rento kun mulla on vaan kolme päivää ja viikonloppukin on vapaa!!

22 kommenttia

  1. Tosi ihana asu, tykkään itsekin kovasti! Toi hame on kyllä aivan ihana! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! (: Se on kyllä ihan lemppari hamonen! ♥

      Poista
  2. Ihana postaus niinkuin aina! ♥ Upea asu, upea nainen! Tätä postausta lukiessa välittyi hirveän hyvä fiilis ja alkoi hymyilyttämään. p.s. oon myös hurahtanu noihin surffikiharoihin ihan täysin.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikä miten ihana kommentti! Kiitos paljon Julia! ♥ :) ne on kyllä ihan ykkös kesäkampaus! :)

      Poista
  3. Ihanan kesäinen asu ja tuo hame!! Niin söpö ♥ Tuollaisen minäkin tahdon! Ja ihanaa, kun oot niin innoissas, odotan kovasti postausta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä ihan huippulöytö viime loppu syksystä bikbokilta! :) Hihi, pian mää paljastan ;)

      Poista
  4. Kaunokainen ♥ Mäkin oon aina tykännyt valkoisesta. Rusketun vielä aika helposti, joten valkonen ja vaalea näyttää kivalta rusketusta vasten. Alusvaatteiden valinta niiden kanssa on tosin joskus aika hankalaa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, siellä toinen! ♥
      Valkoinen on kyllä tosi helppo yhdistää melkeimpä mihin vaan, ja itsekkin oon epätoivoisesti yrittänyt ruskettua koska näyttäähän se nyt tosiaan ihan pirun hyvältä valkoisen kanssa, mutta eeeei. Esim jalkoihin ei tartu millään :D Ja juurikin noin, sit pitäis myös omistaa vinopino valkoisia alusvaatteita! :D

      Poista
  5. Aivan supersöpö blogi sinulla! <3 Ihanan freshejä ja nättejä kuvia :)

    VastaaPoista
  6. ihana toi farkkuliivi ja muutenkin olet niin kaunokainen<3
    itsekin olen enemmän ruskettunut selän puolelta, vaikka olen yrittänytkin nyt ottaa pelkästään etupuolelle aurinkoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ihan sama miten päin on aurinkoon niin selästä ruskettuu mut muualta ei! :D vaikkei koko selkä näkis vilaustakaan auringosta nii silti... :D
      Kiitos paljon Tuuli taas kerran ihanista kehuista! ♥ :)

      Poista
  7. Aww sulla on tosi ihana ja positiivinen blogi, tuli itekin hyvälle mielelle näitä postauksia lukiessa :) Tossa muutama postaus takaperin kysyit jos ketään kiinnoistaisi lukea sun elämäntaparemontista. Mua ainakin kiinnostais, eli pistä vaan postausta tulemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanasta kommentista! :) ♥ Ja joo, tulossa on! Kunhan saan sen vain päästäni taas purettua kirjaimiksi ja aika riittää! :)

      Poista
  8. Voi mikä ihana hame! Tosi kaunis ja ihanan tyttömäinen. :)

    VastaaPoista
  9. Ihana asu, ja kivan raikkaan oloinen blogi, ulkoasu on tosi ihana vaikka onkin yksinkertainen! :-)

    http://mycherie-milla.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  10. Nyt tulin tän siun blogin kurkkaamaan ja heti tajusinkin, että oon seurannu tätä joskus miun vanhan blogin aikaan :-) kiva oli löytää tää takas! Ihana blogi ja hyvälaatusia kivoja kuvia, lisäks siulla on kiva tapa kirjottaa <3 ihana kesäasu on kyllä! Ja huippua kuulla, että asiat on noin hyvällä mallilla :)

    VastaaPoista
  11. Liityin lukijaksi bloglovinin kautta :)

    http://i-am-kaisamariaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥