Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Yksi pieni elämä, suuri valo sisällä ♥

Viime viikonloppu oli tosiaan aika tapahtumien täyteinen. Lauantaina aamusta iltaan Porin reissussa ja illalla vielä kotiin yöksi jotta sunnuntaina oltiin valmiita yhteen ikimuistoiseen päivään. J:n siskonpojan ristiäsiin. ♥ 
En edes muista koska olisin viimeksi ollut ristiäisissä, tai itseasiassa nyt kun rupesin asiaa pähkäilemään niin luultavasti vuonna 2007. Eli on siittä jokunen vuosi jo kulunut. Mulla on jotenkin sellainen kuva että ristiäiset on aina tosi ihanat juhlat. Musta on tosi suloista ja ihanaa kun pieni ihme saa ikioman nimen, jota kantaa mukanaan loppuelämänsä.
Ja eipä "mielikuva" mennyt tälläkään kertaa pieleen, vaan ristiäiset olivat todella niin ihanat ja suloiset kuin aikaisemmin olin ajatellut. Pienet, mutta kuitenkin niin suuren merkityksen sisällään pitävät. Kirsikkana kakun päällä vanhemmat yllättivät koko juhlaväen yllätyskihloillaan. Näimpä aihetta juhlaan ja iloon siis piisasi. 
  
DSC_0743 jljl5 DSC_0458 DSC_0700-1 jljl DSC_0492 DSC_0882 DSC_0601 Sans titre 3 jljl2 jljl3 DSC_0618
DSC_0612 DSC_0661 DSC_0665 jljl6 jljl1 jljl4 DSC_0823 jljl7
Pitkän pitkästä aikaa mullakin oli päällä hame. Yleensä mun juhla-asu on mekko, sillä hameet on mulle aina ollut vähän sellainen epämukava/sopiva juttu. Nyt kuitenkin oon alkanut todella innostumaan tästä "villityksestä". Ainut mikä vähän "sotkee" tätä on se, että mulla on hirmu vähän sellasia yläosia jotka sopii hameiden kanssa. Muutenkin mun yläosa valikoima, semmosia kevyitä toppeja/lyhyt hihasia on kuihtunut nyt tosi pieneen vaatekaapin raivauksen myötä. Ennen mä aina itkin siittä kun alaosia ei löytynyt mitään muuta kuin farkkuja, mutta todellisuudessa, mikä vika farkuissa on kun niitä kuitenkin löytyy välillä ihan super hienojakin. Mut yläosathan tässä se ongelma oikeasti onkin. (tää postaus venyi ja venyi kun keksin aina uuden nettishoppailu paikan tutkiskella kaikkia kivoja toppeja....)
Vaihteeks tää kaikki johtuu tasan tarkkaan siittä, että mä tiedän tismalleen mitä haluan, mut en vaan löydä niitä mistään, ja vähän sinneppäin olevat ovat taas liian vähän sinneppäin.
Tällä hetkellä muutenkin yritetään kovasti opetella paljon säästeliämpään elämään ja siihe, että huti ostosten kanssa päästäisiin nollaan. Tää on yks merkittävä osa "elämäntaparemonttia" (kiinnostaisiko teitä postaus aiheesta?) joka on todella hyvällä mallilla. Mä en oo pitkään aikaan ollut näin innoissani ja onnellinen kuin nyt ♥ Asiat ne vaan loksahtelee paikoilleen sen koommin niitä stressaamatta.

24 kommenttia

  1. aww vähänkö ihanaa! ja tosi kivoja kuvia taas kerran:)

    http://mrsglamorouss.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. itsekin muistan viime syksyltä oman kummityttöni ristiäiset, kaikki tuollaiset juhlat on aina niin ihania<3 ja upeita kuvia oot ottanut! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oooi, kummilapsi olis kyllä ihana! ♥ :) Kiitos! :)

      Poista
  3. Kyllä kiinnostaa kovasti postaus sun elämäntaparemontista! Varmasti olisi monille siinä hyviä vinkkejä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpi siis harkita, miten ja mitä sitä toteuttais! :)

      Poista
  4. Moii! Ihania kuvia sait otettua :) Sullakin on tosi hieno blogi, liityin! ♥

    VastaaPoista
  5. Oi että miten ihana ulkoasu! Ja koko blogi muutenkin :>

    VastaaPoista
  6. Tosi kauniita kuvia oot ottanut! Hyvin välittyy tunnelma tänne ruudun toisellekin puolelle :-)

    VastaaPoista
  7. Heh, oon sun lukijana näkjöään! :-D No ei sitä kaikkea voi muistaa ;> ihania kuvia ♥ Sun blogi on tosi kesäinen ja pirteä :)

    VastaaPoista
  8. Onpa ihania kuvia ja muutenkin tosi kiva postaus!:)

    VastaaPoista
  9. Oi onnea pikku taaperolle!:* ja jos saan kysyä niin mikä sun jalkaan on tullu? Näyttää nimittäin kivuliaalta...:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Siinä on ihomuutos/pintaverenkierronhäiriö. Ei sen vakavempaa mutta tuossa se on nyt sitten ikuisesti, ja onhan se ollut jo vuosia :D Joskus se on kipeä mutta pääasissa ei :)

      Poista
  10. Ihanan pirteän yksinkertainen ja tyttömäinen blogi (: !

    VastaaPoista
  11. onpas ihanan näkönen kakku, suloiset noi pienet kengät tossa päälliskoristeena :-D ♥ oot ollu tosi kauniina :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kakku oli kyllä yhtä upean makuistakin miltä näyttikin! :) Kiitos paljon ♥

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥