Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Favourite Blazer

Parhaillaan kun tää postaus tänne blogiin pläjähtää, mä olen töissä viettämässä mukavaa lauantai päivää. Nyt kun kirjoitan tätä, on perjantai. Mutta päätin ajastaa tän teille huomiseksi, koska en silloin mitenkään repeä koneen ääreen. J tulee tänään lomille, ja mä iltavuoron päätteeksi menen sinne josta lauantaina sitten suuntaan taas työvuoroon. Tuttakin tutumpi kaava, ainut mikä poikkeaa aikaisemmista on se, että tää kerta on viimeinen järjestely näin! Seuraavan kerran kun J on lomilla, on ne hänen vihonviimeiset lomat, ja seuraavan kerran kun niiden lomien jälkeen mä herraseni näen, hänellä on armeija suoritettuna! Whii, en millään malttais odottaa. Vikojen lomien yhteydessä mulla alkaa kesäloman vikat kaks viikkoa. Mihin katosi 9kuukautta? Juurihan se armeija alkoi hyytävänä tammikuisena aamuna. Nyt se on kuitenkin ihan loppusuoralla, ja mä aijon kertoa teille sitten enemmän ihan omassa postauksessaan koko tästä ajasta ja sen fiiliksistä. 
 Mut nyt itse postaukseen, eli asuun jossa on mulle jotain ihan uutta!
 
DSC_0912 Mä en ole koskaan ollut bleisereiden tai jakkujen ystävä, tai muutenkaan sellaisten ns. virallisten ja tosi siistien vaatteiden suurkuluttaja. Nyt kuitenkin tän kesän ja lähestyvän syksyn myötä mä olen niihin alkanut tykästyä. Ja niimpä sitten bongasinkin yhden tosi täydellisen tummansinisen version H&M:ltä. Ja nyt syksyn tullen se on päässyt tosi kovaan käyttöön.
    DSC_0015-horz
DSC_0884-1 Muutenkin tuo tummansininen on tän syksyn myötä alkanut iskeä muhun entistä lujempaa, ja himoitsenkin jo tummansinistä laukkua sekä kenkiä.. Ehkä joskus ehkä joskus, mutta ei kuitenkaan ihan juuri nyt. Bleisereistä sen verran että omistan ennestään kaksi, joita olen käyttänyt erittäin vähän, mutten kuitenkaan ainakaan vielä niitä ole raskinut myydä. Nyt etsinnässä onkin se täydellinen valkoinen, beige sekä musta bleiseri. Ne vaan tuppaa hennesilläkin olemaan niin pirun hintaisia yleensä. 

DSC_0996-horz Asun farkut ovat myös uudet, kesällä ostetut. Ja piru vie mutta voivat olla ihanat päällä. Joustaa ja muutenkin tosi pehmeetä farkkumatskua ja sopivan korkea vyötärö jajaja.. Mulla on Veromodan/onlyn farkkuihin semmoinen suhde, että joko toimii tai ei todellakaan toimi. Ja nää on juuri tuota ensimmäistä. Kivat yksityiskohdat ja kaikkeen sopiva väri. Lyhyesti: täydelliset farkut. Jos nää tismalleen samat olisivat olleet valikoimassa myös tummempina, olisin kotiuttanut ne varmasti. 

DSC_0947-horz DSC_0910  
|| blazer H&M New! ||  jeans Veromoda New! || shoes Converse || bag Michael Kors || watch Michael Kors  || top GinaTricot New! || necklace Guess ||


Tarkkasilmäiset ja mut tuntevat saattoivat myös huomata että jaksoin vähän meikatakkin pitkästä aikaa. Vaikka ripset olivatkin jo tosi heikossa hapessa, innostuin siittä silti. Ja nyt oonkin pohtinut että ei olis yhtään hullumpi ajatus meikkailla ja kokeilla erilaisia juttuja vähän useammin. On se vaan jännä miten yksi uusi luomivärisetti voi saada näin ison kiinnostuksen ja innostuksen siihen touhuun. Ja eikös semmoinen sanontakin ole olemassa, että harjoittelu tekee mestarin. Vaikken mä nyt tosin miksikään mestariksi pyri, mut onhan se nyt kiva kokeilla kaikkia uusia juttuja. Oonkin myös tehnyt pientä ostoslistaa mitä pitää seuraavilta asiakasomistajapäiviltä sokokselta kotiuttaa. Saas nähdä kuinka sekin lista kerkeää vielä paisumaan kun onhan niihinkin nyt vielä useampi viikko aikaa. Loppuun vielä tärkeä muistutus:


Muistakaa osallistua kosmetiikkalahjakortin- arvontaan!!  
Arvontaan pääset tästä! 

7 kommenttia

  1. Mitä meikkivoidetta tmv käytät? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yleensä en yhtään mitään, mutta näissä kuvissa on vähän tuota L'orealin CC cream voidetta :-)

      Poista
  2. Kiva bleiseri, sopii sulle ihanasti! :)
    Ja hei, mikä tuo fontti on, jolla oot ekassa kuvassa kirjoittanut mm. tuon "new favourite"? :) Oon ettinyt tuota kivien ja kantojen alta, mutten mistään löydä!? :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :)
      Piti oikeen etsiä että mikä sen fontin nimi on, mutta löytyi se sitten lopulta, eli fontin nimi on Signerica, ja mä latasin sen dafontilta! :)

      Poista
  3. Sininen sopii sulle kivasti! Ja myös toi vähän enemmän meikkaaminen! :) Itse aloittaisin noi kulmat kumminkin vähän aiemmin, kun on noin paksut, mutta kukin tyylillään. :) Itse bongasin H&M aleista kesällä paljon bleisereitä kympilllä, kannattaa seurailla alejakin jos sattuis löytyyn omaa kokoa :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon kommentistasi! :) Ja tuo kulmien aloittaminen aiemmin, olen sitä yrittänyt/kokeillut, mutta mulla karva alkaa vasta tuosta, ja en oo onnistunut niitä alkamaan ilmaan jäätävää rajaa sit taas tuosta karvan kohdalta :D lisäks kun oon tottunut näkemään itseni nin että kulmat ovat "kaukana" niin näyttää omaan silmään hassulta jos meikkaan ne sit taas paljon lähemmäksi! Mutta kiitos mielipiteestäsi :) Ja H&M:n alesta tuokin on! :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥