Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Hey Beibi lähetään uimaan, Joo-o-oo-o!

Viime viikolla me kerättiin kaveriporukka niin hyvin kasaan kuin mahdollista ja lähdettiin veneilemään. J tosiaan puuttui porukasta koska armeijanisot herrat oli taas kerran päättäneet pitää sen viikonlopun siellä kiinni. Nooh, onneks ei oo enää paljoo jäljellä ja sitten ei enään ikinä! 
Lähdettiin siis tosiaan veneilemään ja oltiin myös hommattu lainaan vesisukset. Mäkin pääsin ensimmäisen kerran niitä kokeilemaan mutta heh, nepäs oli mun jalalle isot. Vaikka ne oli säädetty pienimmälle mahdoliselle niin silti. Irtos jalasta joten meikäläinen ei sitten ainakaan vielä päässyt sitä kokeilemaan. Veneilyn jälkeen alkoi pilvet ihan yks kaks tummua niin päätettiin ajella kylpylä rannalle lenttistä pelailemaan ja eipä mennyt kauaa kun se heittikin ihan mukavan sadekuuron. Nooh, se ei onneks kauaa kestänyt ja päivä sai jatkua iltaan asti veneilyn ja keskellä järveä uimisen merkeiss'.
Meillä on kyllä aivan ehdoton kaveriporukka, siis niin järjettömän ihana. 
DSC_0752 DSC_0758 DSC_0759 DSC_0799 DSC_0755 DSC_0828 DSC_0807 DSC_0745 dsdsd DSC_0760DSC_0775 DSC_0672 
Nyt mä en ala tänne jutskailemaan sen enempää, koska saavuttiin eilen illalla kympin jälkeen Suomeen meidän extempore reissulta, ja vaikka ihan huippu reissu meillä olikin niin kyllä univelkaa kertyi ihan kattavasti. Joten nyt mä lähden hakemaan J:n meille yöksi, koska huomenna on ihan hirmu tärkeä ja jännittävä päivä! 

10 kommenttia

  1. ihana blogi sulla! kesäisiä kuvia :3
    http://maijaviola.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia! Mä en varmaan ikinä onnistuis tollasilla vesisuksilla! :--D tyydyn menemään renkaalla perässä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! No mä en kans varmaan olis onnistunut vaikka sukset jalassa olis pysyneetkin :D rengasta mekin ajateltiin seuraavaks kokeilla :p !

      Poista
  3. Tosi kivantuulinen postaus, tosi jees huomata et tosi monella on tollanen ydin-kaveriporukka (ja etten ole ainoa exempore-reissuilija..) Ja ihanat kynnet sulla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Jep, läheinen ja ihana kaveriporukka on kyllä ihan = ♥♥♥

      Poista
  4. aivan ihana ulkoasu ja tosi hyvälaatusia kuvia! tän postauksen kuvat on ihanan kesäsiä ja ilosia :)
    mukavan olonen blogi kaikinpuolin!

    VastaaPoista
  5. Ihania kesäkuvia, näyttää kivalta!

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥