Sisustus haaveiluja!

Täällä mä taas istun netin ihmeellisessä maailmassa ja suunnittelen omaa tulevaa pikkukotiani joka mulla toivottavasti aika pian onkin. Mä oon aina ollut tosi kiinnostunut ja innostunut sisustamisesta. Enkä millään malttais odottaa sitä että pääsen sisustamaan omaa kotiani. Vaikkakin tiedän jo kuinka haastavaa se tulee olemaan J:n kanssa. Meillä kun on "aika" erilainen näkemys ja maku sisustuksen suhteen.
Jonkin verran mä olen jo nyt ostanut sisustusjuttuja ja astioita yms tulevaa omakotia varten, mutta mulle on tosi tärkeetä nähdä millainen se tulee olemaan ennenkuin mä tiedän mitä sinne voi ostaa. Toki astiasarjat ja tommoset nyt voi helposti päättää ennen mut suurin osa vaatii nähdä sen asunnon vaikkakin tyhjänä mutta kuitenkin niin ensin.


new home1

Olohuone tulee olemaan vaaleaa sävyä höystettynä jollakin kivalla korostusvärillä, ja mikä nyt oliskaan paremmin sopiva ja ihanempi kuin hennon vaaleanpunainen. Sohvan mä haluan olevan tosi muhkea ja täynnä tyynyjä. Jalkalamppu kuuluu olkkariin. Samoin leikkokukat tai viherkasvit. Lisäksi isot ikkunat. Se on niin rakkaus, että joskus kun mä toivon mukaan taloa rakennan (rakennutan) niin saan olla itse päättämässä ja sittenhän tulee meinaan melkoset ikkunat. Isokehyksinen taulu sekä hillitysti kivoja yksityiskohtia. Eikä saa unohtaa valkoista telkkaria, se on ollut haaveena niiin pitkään et sitä mä sen toteutan.

home2
En osaa edes oikein ymmärtää vielä mitenkä sitten omankodin aikaan makuuhuoneen "käyttötarkoitus" muuttuu. Enään se ei ole se paikka missä vietät kotona ollessasi kaiken ajan, niinkuin nyt kotona asuessani. Vaan sitten se on oikeasti paikka mihin sä menet lepäämään ja rentoutumaan, keräämään voimia seuraavaan päivään. Haluan panostaa ainakin laadukkaaseen sänkyyn. Vaikka mä kyllä saan unta vaikka pelkällä lattialla peiton kera, mutta silti. Mä oon aina rakastanut nukkumista, voisin aamuisin kun herään pirteänä, jatkaa vain nukkumista kerta toisensa jälkeen. Enkä mä kyllä usko että musta tulee ikinä aamuihmistä kun nyttenkin taas niinkuin kaikkina muinakin iltoina mä kukun täällä koneella. Makkarissa olis ihan huippua olla ylisöpömukava nojatuoli tai arkku, jonkapäälle/sisään vois sujauttaa päiväpeitot nukkumaan mennessä sekä siinä vois säilyttää jotain muhkeaa vilttiä kylmiin iltoihin. Ja vielä sitäkin parempaa olis jos makkarista lähtis oma vaatehuone, eikä tarttis änkeä vaatepuolta kaappeihin. Vaan sitten vois hankkia jonkun lasiovisen kaapin ja laittaa rakkaimmat yksilöt nätisti esille! 
Myös makkariin mä haluan jonkun korostevärin, ja miten sopisikaan kuin nenä päähän vaalean sininen, se on niin ihanan rauhallinen ja tunnelmallinen väri oikeissa paikoissa käytettynä. 

12 kommenttia

 1. Näyttää kivalta! Tääl kans sisustusideat pyörii mieles ja tahtoisin päästä jo muuttamaan. Huomenna makkarin ja olkkarin tapetteja ostamaan, tulee olemaan vaikeeta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta huippua että pääsette muuttaan ja saatte ite ne kuitenkin valita! :-) Sisusta sitten munkin edestä ;)

   Poista
 2. Ohhoh kuinka samoja mieltymyksiä meillä on sisustuksen pariin!:o Mulla onneks oli helppoo kun toi toinen puolisko suostu kaikkeen mitä ehdotin, välillä tietenkin sano omat mielipiteensä yms.. Ainut mikä mulla niin korostusväri on ehdottomasti jokin vihreän sävyinen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! :) Kiva kuulla että joku tykkää samanlaisista sisustuksita! Meillä taitaa tulla J:n kanssa melkoiset kädenväännöt sisistuksessa, nyttenkin hän ilmoitti "meidän makuuhuoneeseen tulee sitten toi manun lippu" (manu=jalkapallojoukkue....) ja mä totesin että unen näit :D

   Poista
 3. Todella samanlaisia mieltymyksiä myös mulla! Kumpa olis vaan jo oma kämppä ja rahaa niin pääsis oikeesti sisustamaan pelkän ajattelujen sijaan:)

  http://combering.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Samaa täällä haaveillaan :-) Mut onneks netissä saa ilmaiseks tehdä sisustuskollaaseja ja vähän mietiskellä mitä sitä omalta kodiltaan sitten haluaa! :)

   Poista
 4. Ihanan valoisa tää sun blogi! n__n

  VastaaPoista
 5. Kääääks! Molemmat aivan ihania, toi eka kuitenki enemmän mun tyylinen :3 Voi ku pääsis ite taas sisustamaan :)

  ❤: Lotta / My Happybubble

  VastaaPoista
 6. Oi miten ihaia kollaaseja<3 Tulee hirveä hinku päästä muuttamaan omaan kämppään!

  VastaaPoista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D7100 + Sigma 30mm 1:1.4 & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8 & ED 9-18mm 1:4.0‑5.6

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!