Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Summer 2014!!

Kesä vielä jäädä vois.... Taitaa olla toiveajattelua. Noi sateet, synkkyys ja kylmyys mikä tänne on saapunut taitaa pistää toteamaan sen että kesä ja helteet alkaa olla takanapäin, ja uusia saa taas jokusen aikaa odotella.

Mut mitenkäs se mun kesä 2014 sitten kokonaisuudessaan menikään...


kesä11  
Mulla oli tosi erilainen kesä neljään aikaisempaan verrattuna, nimittäin J oli koko kesän armeijassa, lukuun ottamatta tietty jotain viikonloppuja mitä se oli lomilla. 

Tää kesä oli ensimmäinen kun mulla oli (on) täys palkallinen kesäloma, mistä on hei vielä kaks viikkoa jäljelläkin! Syyskuuta odotellessa. 

Alkukesä oli raskas, kun jouduttiin luopumaan meidän yhdestä kissasta Nipsusta. Kuitenkin nyt tietää että se oli ainoa oikea vaihtoehto ja nyt silläkin on vihdoin hyvä olla. 
 
Rakastuin hameisiin, en oo aikaisempina kesinä käyttänyt saatika ostanut niitä ainuttakaan. Nyt ostin ainakin kuus!  

En syönyt irtojäätelö jätskikojuilla varmaan kuin ihan muutaman kerran. Yleensä mä oon sen suurkuluttaja kesäisin ja saatan ihan hetken mielijohteesta lähtee tästä meiltä käveleen tohon lähimmälle kiskalle. Nyt vaan ei iskenyt. Hurjat hintojen korotukset, ja mihin jäi kaikki kivat uutuus maut? Sen sijaan minetti korjaa asian!  
Vietin kesällä ihan hurjan paljon enemmän aikaa kavereiden ja ystävien kanssa kuin aikaisempina kesinä. Johtuen tosin varmaan siittä kun J oli niin paljon kiinni.  
 
En taaskaan saanut otettua juurikaan aurinkoa. Jalat eivät ruskettuneet oikeastaan ollenkaan, mutta vastapainoksi selkä ruskettui sitten niidenkin edestä. Tässä kovin harkitsen pitäisikö testata solariumi tarttuisiko se mun jalkoihini yhtään. 

Tein tosi paljon töitä, ja pääasiassa iltavuoroja. Aamuisin mä nukuin lähes poikkeuksetta 11-13 ja melkeimpä suuntasin aina suoraan töihin. 

 Juhannus vietettiin samalla kaavalla mitä viis vai kuus aikaisempaakin. Serkkuporukka + kavereita kasaan ja kokkoa katsomaan rantaan. Unohtamatta perus mökkichillailua.
  
kesä12 
 Innostuin huulipunista todella. Ostinkin kesän aikana yli 10 erilaista huulipunaa, mitä en aikaisemmin omistanut kuin ehkä yhden tai kaksi. 

Vietettiin J:n kanssa ihana päivä Porissa, ensin Yyterin auringon alla ja sitten viel Jazz kadulla keskustassa. 

Tein useamman aivan mahtavan löydön kirpputorilta, joiden käyttöä en millään malttais varrota. Syksyä siis odotellessa. 

Katsoin useamman kerran O.C.:tä aamuun asti kun ei ollenkaan tajunnut että tuli yö, kun pimeyttä ei tullut sen mukana ollenkaan. 

Käytiin J:n kanssa useamman kerran yöuinnilla kun kumpikaan ei saanut paahtavan kuumuuden takia unta yöllä.

Grillattiin ainakin kymmeniä kertoja mitä herkullisempia grilliruokia, mutta kyllä taas kesän jälkeen maistuu ne ns. perinteisetkin ruuat.  

Tehtiin mitä parhaimalla porukalla vaikka muutama puuttuikin aivan huippu extemporereissu Viroon! 

Uskaltauduin kokeilemaan vesihiihtoa ihka ensimmäisen kerran, mutta eipä siitä mitään tullut kun sukset oli mun minijalalle liian isot.. 

Vietin perinteisesti päivän mun kahden pienemmän serkun kanssa Särkänniemessä. Ja päivän kohokohtahan oli tietenkin se, että mä kastuin aina eniten koskiseikkailussa. 

 Olin tosi onnellinen koko kesän ja nyt tiedän, että kun tästä kesästä ja vuodesta ollaan J:n kanssa selvitty, me selvitään tarpeen tullen ihan mistä vaan! ♥

Miten teidän kesä 2014 meni? 

12 kommenttia

  1. Kiitos Henna mielettömän ihanasta kommentista!
    Nää sun kuvat täällä on niin raikkaita, että taidan jäädä selaileen enemmänkin postauksiasi :-) oikein hyvää viikonlopun alkua sulle! :-)

    VastaaPoista
  2. Hyvältä vaikuttaa sun blogi :) Pitääkin vierailla useammin!

    VastaaPoista
  3. Sulla on kyllä aivan ihana ulkoasu blogissas, tykkään erityisesti tuosta yläbannerista! Jos vielä pientä viilausta saa ehdottaa, niin mun mielestä tähän ulkoasuun toimis paremmin joku selkeä muoto tuossa oikeassa reunassa olevassa kuvassa, jossa lukee päällä Henna 19v. Jotenkin se vähän pomppaa noiden reunojensa takia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanasta kommentista Jenni! :) Kiva kuulla mielipiteesi, pitänee ottaa harkintaan tuo! :)

      Poista
  4. ihana kesä siulla on kyllä ollut!<3
    lemmikin menettäminen on kyllä aina ikävää, itsellänikin on siitä kokemusta pari vuoden takaa kun meidän koira ja kissa lopetettiin samaan aikaan..:/ onneksi muistot kuitenkin jää aina elämään :)
    miekin oon ostellut tänä kesänä aika paljon noita huulipunia, ennen en osannut käyttää niitä juuri lainkaan! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muuten kyllä, mutta J puuttui! :( Mutta juurikin noin, muistot säilyy! ♥
      Huulipunahullut! :D

      Poista
  5. Vitsit sun blogi vaikuttaa kivalta, tykkään ! :) ja kiitos kommentistasi minun blogiin :)

    VastaaPoista
  6. Olet aivan oikeassa palauteen mukavuuden suhteen, joten täältä sitä iskee! Blogisi on mukavan selkeä ja tekstisi huolella tehyjä. Tykkäsin erityisesti tästä postauksesta sekä siitä, jossa kerroit ammatinvalinnoistasi. Motivoit huomattavasti minua asian kanssa! Ja onnea muuten opiskeluihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hui miten ihana kommentti! :) Ihana kuulla että mun tekstistä oli apuakin! Kiitos paljon ♥

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥