Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

PLAYSUIT

Mun piti viikonloppuna olla aikaa tehdä tänne useampi postaus. Toisin kuitenkin kävi. Noh, J:n piti olla viikonloppu kiinni. Mun lauantaina töissä ollessani hän kuitenkin laittaa viestin "Tuutko meille syömään illalla?" mää meen ihan kysymysmerkiks "Mitä mä teillä syömäs ko sä intissä?" Kunnes asiaa alan kelailemaan ja tajuan että sehän on vissii päässytkin lomille. Ja joo niinhän hän pääsi "No enkai mää nyt sua syömään pyytäis jos en ite olis paikalla hölmö!" ja niiih mä vietin sitten lauantain ja sunnuntain hänen kanssaan.
Alkuperäinen suunnitelma oli töiden jälkeen kaatua sänkyyn koneen kanssa, kirjoittaa pari postausta ja tuijottaa O.C.tä kunnes nukahdan. Mutta, mä nukuinkin sitten ruuan jälkeen J:n tykönä koko illan. Pikkusen meinaan oli olo puhkipoikki. Perjantaina suoraan iltavuorosta ystävän synttäreitä tampereelle viettämään tosin kyllä kuskina, mutta kuitenkin tanssilattiaa tuli kulutettua jos jonkun biisin verran. Aamuyöstä kotiin ja kahteentoista töihin. 
No mut nyt mä oon taas täällä, ja ajattelin tän päivän aivan mahtavan kelin kunniaks postata yhden asun kesältä joka on jäänyt koneen syövereihin!

DSC_0254 DSC_0115 DSC_0122
Tuo playsuit on kesälöydöksiä BikBokista, ja olikin helteillä yksi eniten käytetty vaate. Mulla oli ennestään yks playsuitti ennen tätä, hennesiltä ostettu jo varmaan ainakin kuus vuotta sitten. Mut se on jotenkin jäänyt käyttämättä. Kuitenkaan siittä en ole luopunut koska tykkään sen kuosista tosi paljon. Ja ehkäpä se vielä pääsee mukaan. Suunnittelin jo, et sitten kun mä seuraavan kerran lennän lämpöseen mä niin otan sen messiin! Koska se on just täydellinen rantalomavaate. 
Matkasta puheen ollen, mulla on ihan jäätävä matkakuume. Ja tiedänkin jo minne haluan, mut aika ja raha puuttuu. Haluan kuitenkin jonkun verran säästää reissua varten, et on sit vähä mitä tuhlailla paikanpäällä ja lentokentillä, mut toi auto on nyt kyllä syönyt kaikki säästöt. Että ehkä ens keväänä/alkukesästä se alkais sit oleen aika ajankohtaista, ja kohteessa mihin mä haluan on siihen aikaan vielä juuri sopivan lämminkin.  
 
lllkkkk kkklll Nää kelit sais kyllä niin jatkua vielä tälläisinä, nimittäin jollakin alkaa perjantaina kahden viikon kesäloma. Aijai, en malta odottaa. Niin paljon tiedossa kaikkea huisia, hesaviikonloppu, mökkireissu, TJ0!!! ja mitä kaikkia muita nyt olikaan. 
Ja arvontakin on nyt sitten ohitse, ja huomenna joku onnekas voittaa itsellen melkoisen kivan palkinnon. Kosmetiikkavarastoja täytyis munkin vähän täydennellä, lisäks mulla on useita sellasia esim hiusjuttuja mitä mä en käytä olleskaa enkä oo varmaa koskaa käyttänytkää, niistä vaan ei raaski luopua "kyllä mä tätä nyt vielä joskus käytän, eihän tää oo ollu mulla vasta ko viis vuotta avaamattomana!!"...... 
Nyt mä taidan alkaa nukkumaan kerrankin ennen kahtatoista, peräti jopa ennen yhtätoista!

9 kommenttia

  1. Oiiij miten ihana asu, just sellanen tyttömäinen mistä mä tykkään :3♥ itsellänikin oli kesän must have listalla play suit mutta en kuitenkaan löytänyt tänä vuonna sitä oikeaa, ehkä ensi kesänä sitten :)
    Mulla olis myös ihan sikana kaikkee mitä pitäs ostaa etenki hiuksiin liittyen kun oli se hiusten värjäys projekti ja uusi hajuvesikin olisi kiva, arpaonni ei kyllä harmi vaan osu omaan nilkkaan koskaan.. Mutta sinnikkäästi silti toivon! :D

    ♥:JennyJanette (http://jennyjanette.blogspot.fi)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh! :) Eiköhän noi playsuitit oo vielä ens kesänäkin kovassa huudossa! :)

      Poista
  2. Aivan ihana asu, ja etenkin toi neuletakki näyttää superihanalta! :)

    VastaaPoista
  3. Ooooo aivan ihana asu!! Playsuit on niiiin kiva ja sopii todella hyvin tuon neuleen kanssa yhteen :)

    VastaaPoista
  4. Ihanan pirteä asu! :) Käys kurkkaa haaste mun blogista ;)

    VastaaPoista
  5. Oi sulla on tosi kiva blogi! :)

    VastaaPoista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥