Joululahjatoiveet 2014

Perinteinen joululahja -postaushan se taas täällä. Alle kuukausi enään jouluun, joten eiköhän tän voi jo julkaista. Kakskymmentä on nyt sitten tänä jouluna mittarissa, joten arvata saattaa että lahjat vähenee vuosi vuodelta, niinkuin myös joulun merkitys muuttuu. Nykyään tärkeämpää on vain se aika yhdessä perheen kanssa, kiireettömyys sekä minimuotoinen loma töistä. Mutta ainahan sitä ns. toivoa saa, ja unelmoida! 
  
joulukollaasi valmis

1. Uus lompakko. Voi vitsit mutta tää olis kyllä nyt niin tarpeellinen. Mittään varsinaista vikaahaan tuossa dknyn versiossakaan ei ole, mutta se valkoinen alkaa olla jo enemmänkin harmaa. Sekä muutenkin, lompakkoonkin kyllästyy siinä missä jos joutuis samaa laukkua kantamaan mukana joka päivä. Tää Michael Korsin kuosi on lemppareissa tällä hetkellä, ja hyvinkin mahdollinen vaihtoehto sitten kun lompakkoa päivitellään.

2. Koristetyynyt ja muut sisustustekstiilit. Tääl kämpässä ei oo vielä verhoja, eikä tarpeeksi mattoja. Eikä pöytäliinaa/tabletteja. Eikä myöskään mitään koriste tsydeemejä tulevalle sohvalle. Nää Vallilan tyynyt iskee mun tyyliin tosi hyvin, niissä tosin on vaan sitten se valinnan vaikeus. 

3. Seuraava laukku minkä mä tulen ostamaan, ellei se jostain sitä ennen mulle ilmaannu (eipä kyllä varmastikaan ilmaannu..) on tää LV:n yksilö Neverfull damier azur. Oon sitä nyt jo niin kauan pähkäillyt, että onko se oikeasti sen jokaisen euron arvoinen. Mutta kyllä, kyllä se on. Vielä tosin käyn kiivasta taistelua, että onko se tämä azur vai se ebene. 

4. Pentikin nää aivan ihanat yöpöydän lamput. Voi että, nää olis niin täydelliset meijän makkariin. Vielä niinä vähintään toisiksi isoimpina niin oh. Eipä varmaan mitään selittelyitä tai perusteluita kaipaa. Onhan nää nyt täydelliset lamput. 

5. Kenzon kollaripaita. Nimenomaan tuo harmaa värikkäällä kuvalla. On myös yksi haave ja ostoslistan kärkipäässä oleva juttu. Se on vaan täydellinen paita kaikin puolin. Sitten kun mä sen joskus käsiini saan, en varmaan muita enään käytäkkään. 

6. Michael Korsin uusi rannekello. Malli ja väri on päätetty jo ajat sitten. Enään puuttuu vaan se rahapuoli. Tää oli yhtenä vaihtoehtona jo aikaisempienkin kellojen oston yhteydessä, mut jotenkin tuo kulta oli silloin niin vieras. Nyt kun hopea ja valkoine yksilö jo löytyy, täytyy kokoelmaan saada myös tuo ihana kulta/valko versiokin. Ja isona tietenkin. 

7. Ja moccamasteri punaisena ehdottomasti. Itsehän en tosiaan kahvia juo, enkä mihinkään muuhunkaan käytä. Mutta tuo toinen puolisko sitä tuntuu nautiskelevan harva se tunti. Ja pitäähän tän nyt sitten natsata yhteen tuon mun chilli- sarjan kanssa. Nyt tuo keltainen isältä saatu kahvinkeitin ei oikeen palvele mun sisustusnäkökulmaa. Mutta ehkäpä se keikkuu siinä sen aikaa kun joskus tämä punainen yksilö meille saapuu.

+ Realistiseen jouluunhan toki kuuluu suklaa, villasukat, muutama astia, sekä nää perus kosmetiikka jutut. Oikeastaan mulle riittää tänä vuonna ihan vaan suklaa, perhe, oma aika, lepo, akkujen lataus, sekä iloinen ja hyvä oli sekä mieli. En oo koskaan ollu sitä tyyppiä joka jouluna odottaa kuuta taivaalta, ja pettyy jos paketista paljastuukin tyyliin se markkinoiden ei ihan uusin juttu.

8 kommenttia

 1. tuo Pentikin lamppu on aivan ihana!!<3 voisin kyllä itsekin haluta tuollaisen itselleni..:) muutenkin ihania lahjatoiveita vaikkei noita kaikkia tulisikaan vielä saamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän nää on, vaikka tuskin korkeintaan kuin yksi tai kaksi näistä kotiin asti pääsee! :) Nuo lamput on kyllä tosi ihanat, ja ostoslistallakin ihan vaikkei niitä koskaan lahjaksi saisikaan! :p

   Poista
 2. Toi Kenzon paita on täälläkin haaveena.. Haaveksi varmaan jääkin mun osalta hinnan puolesta, mutta kuten sanoit, aina saa unelmoida. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Sitä äkkirikastumista tässä odotellessa on hyvä haaveilla :D :)

   Poista
 3. pienenä vinkkinä tuohon moccamasteriin, että älä ainakaan osta tuota mallia minkä kuvan oot laittanu! Kun kahvia kaataa, se valuttaa kahvia ja useimmiten kahvia on pöydälläkin...:/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei! Mä en ite kahvia juokkaan, mut kiitos paljon vinkistä! :-) En olis kyllä ite hokannu mitään tällästä, olisin vaan ostanut ensimmäisen punaisen :D

   Poista
 4. Tuohon äskeiseen kahvikommenttiin, niin jos et kaada nurrusta nii tietenki se leviää joka paikkahan. Meillon tuollaanen ja ei se mihinkää tiputa ku kaataa oikiasta kohtaa eikä koko pannullista kerralla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha! Ensinnäkin ihana murre! :) Ja joo voihan sitä olla jotain maanantaikappaleitakin! :) :D

   Poista

Muistetaan pitää se kommentointi asiallisena!
Kiitos paljon kommentistasi ♥

Usein kysyttyä:

Asun Tampereella ja olen 24 vuotias.

Blogini kuvat on pääasiassa Nikon D7100 + Sigma 30mm 1:1.4 & 18-55mm ja Olympus PEN E-PL7 + 14-42mm & 25mm 1:1.8

Kuvat muokkaan Macbookin omalla muokkausohjelmalla sekä Photoscapella.

snapchat: hennatasmoi
instagram: hennatasmoi

Voit seurata blogiani myös facebookin kautta!