Henna. Sisällön tarjoaa Blogger.

Sunday Brunch

Sunnuntait. Ah mikä ihana päivä. Saa nukkua vaikka iltaan saakka jos nukuttaa. Saat hillua koko päivän aamutakissa pörrösukat jalassa. Kuunnella hyvää musiikkia ja vaikka tanssia sen tahtiin niin että varmasti kaikki vastapäisen talon asukkaat näkevät sun hienot pyörähdykset ja vaaleanpunaisen aamutakin hulmuavan. Ja mikä olis ihan parasta, jos piirretyt alkaiskin vasta 12 eikä 7 niiko normaalisti. Sais katella niitä aamulla ja jättää aivot narikkaan siks aikaa ja olla vaa. Joo siis tosiaan ikää parikymmentä ja Disney pyörii vieläkin jos sille päälle sattuu, eh. 
Mikä myös on mulla alkanut olemaan ihan yksi oleellin osa sunnuntaita, no kunnon brunssi aamulla. Normistihan siis mun aamupala on joko pikapuuroa hätäsesti tai joku banaani tms. Nii koska sunnutait on mulla aina varmasti vapaita, on niiden kohdalle kiva suunnitella aina jotain luksusta. 

DSC_0137 DSC_0199 DSC_0159 DSC_0139 DSC_0175 DSC_0170-1 DSC_0205 DSC_0147 DSC_0151 DSC_0178 DSC_0173-1 DSC_0208 DSC_0161-1 Herkkubrunssi on vaan niin paras mahdollinen tapa käynnistää päivä. Tällä kertaa mä halusin kokeilla mansikkaisen/vadelmaisen pirtelön sijasta mustikkaista. Ja toi oli ihan super hyvää! Purkki maitorahkaa, mustikoita, banaania ja loraus maitoa ja se oli siinä. Yksinkertaista ja helppoa ja mahdottoman hyvää. 
Muutenkin oon nyt innostunut kokeilmaan kaikkia, ja tarkoituski olisikin tässä joku päivä leipoa vähän jotain juustokakun tapaista, sekä muita kokeiluja. Esimerkiksi Pannacottashotit on yks mihin törmäsin joku aika sitten netissä, ja niitä on kyllä pakko testata.
Ja yks mitä ilman ei ihan perus harmaa-arkipäiväkään lähde käytiin on appelsiinimehu. Siinä missä suurin osa ihmisistä lähtee käyntiin kahvilla, mä lähden appelsiini- (hätätapauksessa omena!) mehulla. 
Mitä teidän herkkubrunssiinne kuuluis ehdottomasti? :)

30 kommenttia

  1. aaaaa miten ihanan herkullisia kuvia! tulee nälkä :D ihana brunssi ollu teillä ♥ mul on kans sama, et appelsiinimehua on pakko saada! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Appelsiinimehu on kyllä niin taivaallista aamulla! ♥ :-)

      Poista
  2. Ihania kuvia! Tulee ihan nälkä tätä lukiessa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja ikävä sunnuntaita näitä taas katsellessa! Kiva että tykkäät :)

      Poista
  3. Sunnuntai on paras viikonpäivä <3 Mekin aloitettiin päivä brunssilla, mutta teidän itse tekemät herkut näyttää todella hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sunnuntai kyllä on! Mun työssä varma vapaapäivä! Ja paras päivä brunssille, kun ei edes kaupat oo ennen kahtatoista auki :D ♥

      Poista
  4. Ah miten ihanan näkönen brunssi! Mulla on kanssa sama juttu appelsiinimehun kanssa, kahvia en juo, mutta päivä ei lähde käyntiin ilman appelsiinimehua! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Appelsiinimehu on 10x parempi vaihtoehto mitä kahvi! :) Brunssi myös maistui ihanalta! ♥ :)

      Poista
  5. Todella ihania, värikkäitä kuvia ♥ Ja älä hätäile, minä ja mieheni 22&24v ollaan ihan hulluna Disneyyn ja koirakin sai nimensä leffasta :-D

    ♥:lla sanssu-justthewayyouare.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana! :D Mulla ei kyllä tuo mies suostu lasten leffoja katsomaan... Harmi sinänsä, jää niin paljosta paitsi! :)

      Poista
  6. Ihanan raikkaita kuvia, sai mahan kurnimaan! :-)

    www.meriulrika.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :-) Joo kyllä näillä tulee taas ikävä sunnuntaita! ♥

      Poista
  7. Herkullisen näköistä, vesi tuli oikein kielelle. Kauniita kuvia:)
    http://viiviviljaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Onpa herkullisen näköistä! Mikään ei voita kunnon aamiaista :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No totta! Aamupalaan on kyllä ihana panostaa! Harvemmin siihen tosin tulee panostettua! :)

      Poista
  9. Oi miten ihanan näköinen brunssi! <3 Nammm. Sunnuntait on kyllä ihan parhaita, sitä sunnuntai-fiilistä ei oo missään muussa päivässä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Ei sitten millään pääse mikään päivä samalle tasolle vaikka vapaapäivä olisikin! :)

      Poista
  10. Oi näyttääpäs hyvältä brunssilta! :) Sunnuntait on kyllä ihania kun voi ottaa rennosti ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä parasta niissä! ♥ Usein tulee köllittyä sängyssäkin monta tuntia kirjan tai tabletin kanssa ennenkuin edes viittii nousta! :)

      Poista
  11. Ooo, niin ihanan näköinen brunssi ja noi kuvat on kyllä tosi houkuttelevia... Tosi ihana ja mielekäs blogi sulla, jään seurailemaan (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau, kiitos Pauliina! :) Tälläsiä kommentteja aina ihana saada ja tosi kiva kuulla että tykkäät! :) ♥

      Poista
  12. ai hitto miten hyvän näköinen brunssi!<3 miekin haluun!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli kyllä! (-: Sitten vain vapaapäivänä värkkäilemään! Kaikilla pienilläkin jutuilla saa jo paljon! (: ♥

      Poista
  13. Näyttää niiin hyvältä :) sunnuntait on ihania <3

    VastaaPoista
  14. Pitäs itekin useemmin nipistää aikaa ja brunsseilla ihan rauhassa. Tosi hyvännäköstä. :) Granaattiomenaa en ookaan kotona maistellut. Bongasin myös kivat astiat, meiltä löytyy samanlaisia :D. Teemaan on niin helppo yhdistää, vaikka just tota Satumetsää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin maistoin vasta ekaa kertaa, ja oli aika jännä makuelämys! :) Ja joo, mulla on vihreetä, harmaata ja valkoista teemaa ja ne sopii kyllä yhteen melkein minkä kanssa vaan! :)

      Poista

Ruusut, risut, kehut, parannusehdotukset ja kritiikki, kaikki on yhtä tervetullutta. Muistetaan silti pitää se kommentointi asiallisena.
Kiitos paljon kommentistasi ♥